Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EtaMania

Pilnie proszę o radę na szybkie pozbycie sie przeziębienia

Polecane posty

Po trzech miesiącach przebywania na chorobowym wróciłam w końcu w ubiegły czwartek do pracy. Następnego dnia czułam się znowu źle. Wyjątkowo silnie bolało mnie gardło i miałam dreszcze. Późnej nastąpiły dalsze objawy przeziębienia, tj. katar, suchy kaszel. Zależy mi bardzo aby jutro w miarę dobrze wyglądać i pracować na pełnych obrotach. Jak się expresowo wykurować? Dodam, że biorę rutinoskorbin, VITC, wapno, febrisan. Do tego piję dużo gorących napojów a dosłownie w tej chwili moczę stopy w gorącej wodzie. Jeśli znacie jakieś inne domowe sposoby szybkiego pozbycia się przeziębienia to bardzo proszę napiszcie.

Gość porada
zjedz kilka cytryn z miodem, a na dzien kup sobie gripex - troche lagodzi objawy,nawet katar i mozna w miare normalnie pracowac

Gość mikolka28
najlepszy jest ferwex!!! czy ferweks. nie wiem jak sie pisze.

Ktos ma jeszcze jakiś pomysł na pozbycie się przeziębienia do jutra? Mam jeszcze jedno pytanie: Zjadłam trochę czosnku. Czym oprócz mleka można \"zabić\" zapaszek po nim?

Gość BUSINESSWOMAN
ZAŻYŁAM ANTYBIOTYK, KTÓRY KIEDYŚ PRZEPISAŁ MI DR TEŻ NA PRZEZIĘBIENIE I PRZEZ NOC WYZDROWIAŁAM. OCZYWIŚCIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Niestety nie mam już w domu antybiotyków a bez recepty dziś już ich nie zdobędę. Jak już wcześniej pisałam próbowałam dobrodziejstwa czosnku. Chwilami czuję się nawet lepiej, ale po jakimś czasie wszystko powraca: kichanie, smarkanie, kaszel i dreszcze. Kurde tak mi głupio, że po tak długim zwolnieniu jutro pójdę zakichana i zasmarkana do pracy. Pech to pech. Nie miało mnie kiedy dopaść to przeziębienie ...