Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sauronka

jakimi jestescie mamami?

Polecane posty

Gość sauronka

ja trace cierpliwosć do swojego miesięcnego dziecka:) i wstyd mi sie przyznać do tego :( on ciągle płacze a są chwile że ja znim. W sumie to nie wiem jak tu sobie z tym poradzić. A jak jest u was?

Gość to minie
ja tez plakałam, złościłam się, ze nie daję rady, że dłużej nie wytrzymam itd. A dziś jest śliczną dużą dziewczynką, moim największym skarbem na świecie i śmieję się z minionych chwil, kiedy ręce mi już opadały ze zmęczenia :)

Gość sauronka
tylko myśl, że to minie trzyma mnie jeszcze jakoś w tym wszystkim. o własnie zaczyna się budzic i znów noszenie, kołysanie przytulanie a efektów zero :) troche sie obwiniam, że może zbyt nerwowa jestem a dzieciak to wyczuwa :) już sama nie wiem, jestem padnięta

ja tez plakalam na poczatku moje malenstwo ma juz 10 miesiecy i zdarza sie czesto ze placze ale to juz jest inaczej zaczyna rozumiec wiele rzeczy czasami jestem zla ale jak sie uzmiechnie do mnie wszytsko mija nie wyobrazam soebie zycia bez niego...poczatki zawsze sa trudne.to jaka jetem mama nie wiem.trzeba by zapytac mojego malenstwa ale wydaje mi sie bardzo dobra.oddala bym za niego zycie.

Gość sylaaa
ja mam 6-letniego brzdąca...i czasami trace cierpliwosć..a potem mam wyrzuty sumienia...taki maluch napewno wyczuwa ze sie denerwujesz...a to wszystko z przemeczenia...jeszcze troszke i to minie :)

Gość sauronka
dziękuję za ciepłe słowa. to w sumie pozostaje czekać i trwać w tym aż maluszek podrośnie