Aga 26 0 Napisano Luty 4, 2007 3 dzień bez spodziewanego okresu, 3 testy na TAK. Jutro wielki dzień...powiem mężowi o ciąży. Kupiłam nowy test, maciupkie skarpetki i specjalną kartkę na tą okazję z napisem \"Będziesz wspaniałym tatą\". A jakie wy macie pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudziaa 0 Napisano Luty 4, 2007 kup malutkie kapcie i postaw kolo kapci meza zanim wroci z pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normalnie Napisano Luty 4, 2007 eee, ja to bym już panikowała od początku i by wiedział, ze mi sie okres spóźnia, tak samo by wiedział, że robię testy - wiec przedstawienia w stylu buciki, karteczka odpadają. zresztą to takie typowo babskie :o a ja babą być nie chcę wolę być kobietą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobitka jakaś 0 Napisano Luty 4, 2007 Z tymi kapciami malutkimi to super pomysł ... jak przyjdzie czas sama tak zrobię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach