Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icetea

proszę o pomoc,głupie ale ważne pytanie!

Polecane posty

Gość icetea

'okres' [użyłam cudzysłowu gdyz nie jestem pewna czy to był taki normalny okres czy po mprostu plamienie] miałam od 28.01 do 1.02 29.01 zrobiłam sobie test ciążowy,wyszedł negatywny. dodam,ze było to 28 dni po stosunku. Czy tkaie krwawienie moze zaważyć na wyniku testu,czy powinnam go powtórzyć? Czy test mógł przez to nie wykryć ciąży?

Gość AnnMIho
raczej nie jestes w ciazy ale mozesz powtorzyc test jesli sie matrwisz

Gość icetea
dziękuje za odpowiedź, jutro powtórze i będe już spokojnie spać

Gość qqqku
moze ktoś jeszcze się wypowie?

Gość mężatka2006
na 100% nie jesteś w ciąży i nie schizuj i idź spać

Gość icetea
slyszalam,ze test moze nie wykryc ciaży do 3 miesiąca ale nie wiem ile w tym prawdy...w sumie nie chce mi się w to wierzyc. Myslicie naprawde ze moge spac spokojnie?

Powiem tak.... skape krwawienie w czasie kiedy powinien wystapić okres może być spowodowane ciązą. Ale posłuchaj- nie jest to regułą, zdażają się takie przypadki i nie jest to poronienie- zazwyczaj jest tak u nastolatek. Plamić mozna do 3 mieciąca ciąży ale nie jest to częste a wręcz sporadyczne. Jeśli jesteś dośc młoda i nie miałaś nigdy problemów hormonalnych ( zabużenia hormonalne, brałaś tabletki antykoncepcyjne) to raczej za jakiś tydzien powtórz test a jesli nie będziesz w ciązy radze zrobić sobie badania na poziomy hormonów. Idź do gina i on coś poradzi :) A teraz trzymaj się jeszcze tydzien :)

Gość icetea
wiecie co? Zrobilam test znowu,nie wytrzymałam. znów negatyw. poprzednio robilam mamatest,teraz robiłam quick wiev i teraz kolejne pytanie. Zrobiłam go po 34 dniach od stosunku, jednak nie o poranku tylko o 13.57 [cóż za dokładność ^^] Mimo iż od domniemanego zapłodnienia minelo tyle czasu, test mógł wyjść negatywny ze względu na porę jego robienia?

Gość icetea

Gość icetea
wypowiesie ktos?

Piszesz, że test zrobiłaś 34 dni po stosunku, czy około 31 dni od zapłodnienia. Na testach podają, że wykrywaja już 6 dniową ciążę. Skoro w Twoim przypadku minął juz miesiąc, to osobiście nie widze podstaw do tego że możesz być w ciąży. Pozdrawiam :)

Gość icetea
uhhh vcieszę sie. uspokoiłam się,serio

Gość icetea
poza tym niemam zadnych objawów [niektóre sobie wmawiam,ale walecze z tym] jak podwyższona temperatura... mam wzorcową temp 36,6 nie wymiotuję, nie jest mi slabo ani nic. Poza tym kazdyy test robilam innej firmy, jeden pre-test drugi mamatest i trzeci quick wiev [ten ost podobno b.skuteczny]

Gość icetea