Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydonnka

bez religii to człowiek jak to dziecie jest

Polecane posty

Gość niestety kościół to ojciec
Ryzdzyk i cała banda księży (również na wysokich stanowiskach) donoszacych za komuny

Gość Lokimottka
byłam bardzio nieufna do Kościoła Katolickiego ale nauczanie takich papieży jak Jan XXIII, Jan Paweł II i Benedykt XVI pozwoliło mi uwierzyć w mądrość Kościoła, a działalność Matki Teresy w jego poświęcenie dla dobra innych.

Gość lepiej wirzyć w księży donoszą
ych do SB niż w satatusa diablusa. A Rydzyk to po śmierci zostanie święty, bo Anioły to całemu światu oznajmią!!!!!!!!

Gość Benedykt XVIhehhe
fajnie , ze Benedykt pozwolił Ci coś zrozumieć, przeczytj o jego młodośc, to zobaczysz jaki jest święty, tak jak zbrodniarze wojenni.

Gość stratosferos
dlaczego księża to "banda" ? Skąd te pełne nienawiści epitety w stosunku do ludzi, o których niewiele wiedzą. Co ciekawe te pełne jadu osobniki wybuchają gniewem gdy ktoś napisze, że geje zarażają czy że demoralizują - choć to akurat udokumentowana aż nadto dobrze porawda jest.

Gość stratosferos
w czasie wojny B XVI był niepełnoletni ...

Gość stratosferos
wszysycy księża są święci, jak całuję ich w ręce i stopy, to czuję tę ich swiętość i wtedy ona na mnie spływa i czuję tę aureolę, która jest nade mną. jesli chcecie to wszysyc pójdziemy w stornę swiatła...ja wskażę wam właściwą drogę prostu do Pana naszego. Jestem jego wcieleniem

Gość niepełnoletniość od niczego
nie zwalnia!!!!!!!! jesli niepełnoletni człowiek zgwałci lub zabiję, to jest karany, Benedykt XVI to zbrodniarz i za to będzie smażył się w Piekle

Gość stratosferos
akurat niczego nie zrobił o czym dobrze wiesz tylko pyszczysz nie wiadomo o co. Sprawa jest dawno wyjaśniona.

Gość stratosferos
no i widzę, że zaczynają się podszywki - typowezagrywki popleczników zboczeńców

Gość pyszczysz to ty sam
idź epiej nawiedzony do Kościoła, bo masz ogranioczny umysł

Gość jak ktoś nie wierz
to od razu zboczeniec????????? Chyba na łeb upadłeś i to z wieży Mariackiej

Gość dzień bez modlitwy i księży
to dzień stracony :-o

Gość poplecznik zboczeńców
jeśli Twój Bóg pozwala obrażać innych ludzi, to ja nie chcę takiego Boga. Pozdrawiam

Gość tak wszystkiemu
winni są żydzi, geje, masoni, komuniści, ateiści i cykliści. To przez nich ten świat jest taki beznadziejny :classic_cool:. Jak to napisał Boy-Żelenski "Polska z dwóch powodów mi zbrzydła: za dużo wody świeconej za mało zwykłego mydła."

Gość Modlitwa przed wejściem do int
ernetu! Wszechmocny i wieczny Boże, Który stworzyłeś nas na Twoje podobieństwo i poleciłeś nam szukać, przede wszystkim, tego co dobre, prawdziwe i piękne, szczególnie w Boskiej Osobie Twego Jednorodzonego Syna, Pana naszego Jezusa Chrystusa, pomóż nam, błagamy Ciebie, przez wstawiennictwo św. Izydora, biskupa i doktora, abyśmy podczas naszych wędrówek w internecie kierowali nasze ręce i oczy tylko na to, co podoba się Tobie i traktowali z miłością i cierpliwością wszystkie te osoby, które spotkamy przez Chrystusa Pana naszego. Amen. Święty Izydorze, módl się za nami! zboczeńcy nawróćice się!

Gość TYFUFYG
zboki i kryminaliści muszą być potępieni za zło, które czynią !

Gość TYFUFYG
oczywiście jeśli sa niewierzacy!!!!!! Bo katolicy moga iść do spowiedzi i mają odpuszcozne winy!!!!!!

Gość TYFUFYG
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na kafeterii siedząc sami Sataniści, lecz się, bo wasz koniec bliski!!!!!!!!!

Gość Sataniska do kwadratu
to Ty też jesteś satanistą, skoro tu siedzisz

Gość TYFUFYG
nie jestem, ja was uzdrowię, przeprowadzę na stronę dobroci, jestescie chorzy, a ja was uleczę, zaufajcie mi

Gość apostoł nienawiśći 2
a potem Pan wżuci was wszystkich do jeziora płomieni gdzie zostaniećie zniszczeni na wieczność :classic_cool: buhahahanhahahahahhahah

Bzdura na bzdurze bzdura pogania...... Ale jakoś nikogo nie ma z czarnych ników...taki topik do pisania bzdur na pomarańczowo???????

Gość żadnego tpoicu
o zboczonycg gejach i karze dla nich albo takich religijnych jak ten nie zakłąda nikt na czarnym :P

Gość TYFUFYG
tu są same podsazywki - chuliganeria opanowała topik

\"Anouk Bzdura na bzdurze bzdura pogania...... Ale jakoś nikogo nie ma z czarnych ników...taki topik do pisania bzdur na pomarańczowo??????? \" A ja jestem:classic_cool:.No i pisze z sensem:classic_cool:.