przeniesienie 0 Napisano Luty 4, 2007 [04.02] 20:19 Minnia Przed weselem kuzynki na którym będę świadkiem chcę pójść do solarium. Wesele jest w ta sobotę a ja planuję udać się na solarium w środę i piątek. Problem polega na tym, że w środę będę miała końcówkę okresu... wiele artykułów mówi, że nie należy iść w czasie okresu na solarium.. ale jak się ma końcówkę to chyba można..? [04.02] 20:22 Minnia pomocy plizzz [04.02] 20:23 eeeeeewwwwwuuuusss za malo problemow ... ja chodze kiedy mi sie podoba. [04.02] 20:24 karollll lepiej abys sie wstrzymala! nie tak dawno jedna dziewczyna zmarla z tego powodu.dostala krwotoku biedna [04.02] 20:26 Fepp Ale masz problemy. Ale pewnie ten typ kobiet tak ma, co zrobic, zeby ladnie wygladac. [04.02] 20:28 chomik kileer wszytko zalezy od czlowieka ale ja bylam i do w drugi dzien okresu na 10 min i przezylam wiec nie boj sie i idz tymbardziej ze to koncowka [04.02] 20:29 Minnia ale szczerze to przydałaby mi się opalenizna, bo jestem blada... a chciałabym ładnie wyglądac, czy to źle? panstwo zgryźliwi jesli sie nie podoba to to nie czytajcie... [04.02] 20:30 karollll zreszta sama powinnas wiedziec jak wygladaja Twoje okresy!w moim przypadku nie ma szans bo mam miesiaczki tak obfite... [04.02] 20:30 Minnia Ale nie ide na dlugo, max. 3 godziny. Wiec to chyba nie zaszkodzi? [04.02] 20:31 Minnia poprzednia wypowiedź nie moja jakiś gnój sie wtrącił [04.02] 20:31 he to chyba zart ze na 3 godziny czyzby podszywacz? [04.02] 20:32 Minnia Podszywacz-oczywiście, nie chce na długo, jednego dnia 10 min za dwa dni tyle samo, nie wiecej.. [04.02] 20:34 chomik kiler nie boj sie idz moja kolezanka byla podczas okresu az na 15 min!! ja bym na tyle nie szla, ale na 10 min bylam i jak widzisz zyje tylko pamietaj o zmianie tamponu przed i po \"Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.\" [04.02] 20:35 Minnia Musi byc koniecznie tampon? Bo uzywam podpasek? [04.02] 20:36 chomik kiler noo lepiej by bylo ale jak bardzo ich nie lubisz to trudno \"Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.\" [04.02] 20:40 Minnia Znowu podszywacz.. no cóż.. teraz możesz mi naskoczyć podszywaczu [04.02] 20:42 chomik kiler a podszywacz;p myslalalm ze serio pytasz sa ludzie ktorzy nie lubia tamponow i za nic sie nie chca do nich przekonac, \"Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.\" [04.02] 20:46 Minnia nie no z tamponami nie ma problemu.. chodzi tylko o to bezpieczeństwo czy krwotoku nie dostanę czy coś w tym stylu :/ [04.02] 20:49 chomik kiler tez sie balam, ale do sylwestra byl jeden dzien wiec wyjscia nie mialam i poszlam. nic sie nie stalo jakbys sie zle czula to zawsze mozesz wyjsc przeciez, ja bym radzila isc, bo przpadki krwotoku zdazaja sie bardzo zadkooo...to jest troche tak jkabys sie bala w upalny dzien wyjsc z domu bo masz okres;p wiec jus sie nie boj i idz a pozniej daj tu znac czy zyjesz \"Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.\" [04.02] 20:54 Minnia Ok. Najgorsze przede mną.. a tak myślę... jakbym nie wchodziła na net i nie czytała tyle o solarium to bym poszła i nie denerwowałabym się.. Czasem niewiedza jest lepsza :/ Pozdrawiam [04.02] 20:56 chomik kiler serio nie denerwuj sie!! \"Odwaga nie polega na nieodczuwaniu strachu, ale na umiejętności działania mimo niego.\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach