Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielny uczeń Demokryta

Kobiety nienawidzą mnie za inteligencje

Polecane posty

Gość palant

powiedz mi teraz...? Czy Ty uważasz mnie za tak głupią? Zapraszam w maju, i jeszcze kilka osób z forum, żeby byli świadkowie... I Ty się naprawdę za inteligentnego uważasz?

Gość nonononono
ee. rozgryzlam Ucznia. Skoro napisal ,ze jest w stanie obalic wszytkie teorie KOBIET, chcial zaintrygowac tym kobiety. Na pare stron topiku mu sie to udało. Liczy teraz na to, ze uda m sie też sciagnac najbardziej zacietrzewioną na chatę, gdzie zapytany o teorie , krzyknie, jak tu juz ktoras bystrze zauwazyla: " nie p.. tylko sciagaj majtki" Nie jestes oryginany , UD, znamy te numery

Gość dzielny uczeń Demokryta..
we wcześniejszym poście pisałaś, że nie chcesz czekać do maja. Ale nie dziwi mnie to :) To do zobaczenia w maju, skontaktuje się z tobą troche przed weekendem majowym. Fajnie jakbyś miała już wtedy dokładne tematy. Możesz zaprosić kogo chcesz :) Nie powiem bardzo ciekawe doświadczenie i wyzwanie :)

Gdyby ludzie za inteligentnych uważali tylko tych, którzy wiedzą więcej niż przeciętny człowiek, to ja nie wiem jak ten świat funkcjonowałby? Ja wiem dużo, ale to wcale nie oznacza, że ja się za jakiego Boga uważam? I że przy mnie mężczyźni to jacyś błaźni... Swoją drogą, inteligentny człowiek potrafi dopasować poziom rozmowy do poziomu rozmówcy... A nie szydzić z niego...

Gość dzielny uczeń Demokryta..
Nie wszystko sprowadza się do kopulacji drogie panie, ale każdy mierzy swoją miarą prawda?:D

ty Demokryt.... ale co mierzy swoją miarą? Jak zaczynasz to kończ...

Gość dzielny uczeń Demokryta-
nie chcez przyjechać teraz ja przyjade do ciebie w maju. Wszystko sobie chyba już wyjaśniliśmy prawda ? Czy coś jest nie jasne dla ciebie ?

Gość czy to aby nie ta sama osoba
przecież on lubi sie t

nonononono ee. rozgryzlam Ucznia. Skoro napisal ,ze jest w stanie obalic wszytkie teorie KOBIET, chcial zaintrygowac tym kobiety. Na pare stron topiku mu sie to udało. Liczy teraz na to, ze uda m sie też sciagnac najbardziej zacietrzewioną na chatę, gdzie zapytany o teorie , krzyknie, jak tu juz ktoras bystrze zauwazyla: " nie p.. tylko sciagaj majtki" Nie jestes oryginany , UD, znamy te numery post oto tej pani, bez komentarza :) ale nie powiem orginalna interpretacja

A co Ty mi właściwie wyjaśniłeś? Ze dolną częścią ciała myślisz?

Gość lubie_13
Dziewczyny,przecież to zwykła ściemka...facet wyraznie szuka rozrywki..i zabawy cudzym kosztem..A moze to jego sposób na życie..? szaleńcy przewaznie mają wysokie IQ...ale w realu do życia się nie nadają....

Zaczynasz mnie martwić :( myślałem że godna przeciwniczka będzie. Poczytaj pare postów wyżej, zobacz do kogo były odpowiedzi i wtedy pisz:) Ide spać bo pózno. Do zobaczenia w maju.

Gość nonononono
a w ogóle co robisz z tym nickien na na forum uczuciowym , tu pędzej powinien sie znalezc uczeń Platona. Daję ci kolejny temat do dyskusji - historia sztuki.

Czytał w ogóle ktoś z Was książkę Daniela Golemana?

Gość Michał_moralizator
Jedno trzeba mu przyznać :D Zrobił z was takie same frustratki jakie opisywał na początku :D Zaczełyście od obrażania, podszywania się pod niego i zmieniania tematu rozmowy :D Nie mówie już o tekstach o jego fiucie itp :D

Gość wszyscy jesteście żałośni

Michał_moralizator ---> myślę, że część z nich chciała w ten sposób pokazać jego poziom... tzn Demokryta...

Gość nonononono
mistrzu - zostawiasz post bez komentarza?Ty?! A podobno obalasz kazda teorię? A co dopiero teoryjkę, nie taką znów oderwaną od rzeczywistosci.

Gość Michał_moralizator
Przecież napisał, że idzie spać :D:D:D Boże kobiety bo jeszcze uwierze w to co pisał :D Monika zauważ, że nie użył on żadnych epitetów....to wy wyszłyście na frustratki i histeryczki... Jedna dziewczyna też to zauważyła...

hm... dwa razy użyłam epitetu odnośnie tego co napisał... teraz generalizujesz... bądź obiektywny i czytaj co piszę...

Gość Michał_moralizator
nie mówie tylko o tobie :) inne panie troche dały upust swoim emocjom:)

nie uważam swoich komentarzy za histeryczne :D Nie bawiłeś się nigdy w psychologa? To ja go sprowokowałam, on przyjął... człowiek inteligentny tak robi? Inteligencja to rzecz nie mierzalna... Teraz bądźmy szczerzy...

w ogóle nie powinieneś mówić o mnie ;) Myślisz ze jak odpowiedziałabym na wszystkie pytania z dziedziny matematyki czy fizyki, to zostałabym okrzyknięta inteligentną? haha ;) Znam swoja wartość...

Gość lubie_13
Michal,ma rację..dałyście sobą manipulować..Zachowanie D..mozna uznać za objaw choroby...też oczywiście ma poziom inteleigencji..jakiś...:)