Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielny uczeń Demokryta

Kobiety nienawidzą mnie za inteligencje

Polecane posty

Gość kopi end pejst
http/f.kafeteria.pl/temat.php%3fid_p=3403526

taaa, zastanawia mnie tylko jak na temat matematyki można DYSKUTOWAĆ bedziecie tworzyć nowe teorie czy obalać stare ? Kto wie jak zakończy się spotkanie takich geniuszy. Szkoda, że w dziedzinie matematyki nie jest przyznawana Nagroda Nobla :P Więc może ta fizyka lepiej .

Gość dzielny uczeń Demokryta
zasady są jasne, spotkanie w realu. wtedy można pokusić się na obiektywizm:)

przed chwilą chciałeś tutaj... więc teraz do końca graj a nie...

Gość tchórz jesteś
do spodkania w realu to każdy może się podszkolić :O dziewczyny szkoda czasu on nie ma zamiaru z wami na forum gadać dobranoc kobitki :)

Gość dzielny uczeń Demokryta.
Dokładne tematy podamy sobie na 3 dni przed, dziedziny można sobie podać teraz. Przecież jak podam teraz to bedziesz miala czas na przygotowanie.... kogoś widze bardzo bolały moje wpisy

wnioskuje, że nie umiesz odpowiedziec na najprostsze pytanie ani nawet się do niego ustosunkować. i oczym ty chcesz rozmawiać z jakąkolwiek kobietą? chyba, że jak ona zada ci pytanie to jej odpoweisz \"nie pierdol tylko sciągaj gacie\".

Monnnia, co ty chcesz udowosnić, żeś trochę wiedzy ścisłej liznęła ? Mam wrażenie, że reprezentujecie podobny poziom z autorem topiku. Oszczędź sobie, to nie imponuje a śmieszy, naprawdę.

lady nie wiem ktoś Ty :D Ale jak znasz pojęcie zjawiska ( czy efektu) tunelowania zakładam, że jesteś fizyczką :D

Gość dzielny uczeń Demokryta.
po pierwsze nie siedze tylko tutaj, bo mam też inne zajęcia:) nie odpisuje co 1 minute. Po drugie zasady są jasne, podzwonie po profesorach, z dziedzin które podałaś aby byli w miare obiektywnymi sędziami... Będzie fajnie :)

Gość oj.....
głupa palisz synu i lawirujesz.........

Gość aha aha ahaa
a mialo byc tak fajnie :O chyba nic sie nowego nie dowiem :O

Gość dzielny uczen Demokryta
macie tunel miedzy nogami

przypomina mi to męskie przepychanki w stylu \"zmierzmy, kto ma dłuższy członek\" :) płaszczyzna inna, pobudki te same :O monnia, i chce ci się? :D przecież masz do czynienia albo z prowokatorem/ką, albo z osobą godną piętnastoletniego pobytu na wyspie bezludnej z "Walden'em" Thoreau jako jedyną lekturą. Tak czy siak, miłej zabawy Zajrzę jutro sprawdzić, jak wam poszło :D

Przeczytałam topik i stwierdzam, że wszyscy jestescie albo zdrowo szurnięci, albo mało inteligentni:O:D Razem z Demostenesem na czele:D Po co wogóle odpowiadacie na te marne prowokacje? Wystarczy jeden wpis i koniec, sprawa skończona. Nawet jesli nie jest to prowokacja, to facet ma niezły ubaw czytając te posty:O, zauważcie, że robi dokładnie to, co z dziewczynami, o których pisał: już go nienawidzicie, a on prowadzi tok rozmowy po swojemu. Powstał \"dzięki\" temu topik na 5 str. własciwie o niczym:( Dziewczyny, przykro mi to mówić, ale wpadłyscie w jego pułapkę, może więc rzeczywiscie jest inteligentny, skoro dałyscie się nabrać?

Gość miami nice
MAM MARKOWE TOREBKI ( chanel , gucci , dior , fendi , versace , prada ) Z WŁOCH I FRANCJI NA SPRZEDARZ W ATRAKCYJNYCH CENACH . OTO MÓJ NUMER TELEFONU : 510-037-787 I ADRES E-MAIL : miaminice@o2.pl . ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT - MOGĘ PRZESŁAĆ ZDIĘCIA LUB MOŻNA OBEJŻEC OSOBIŚCIE NA TERENIE WARSZAWY .

Lady ---> no to miło... Ty Demokryt, bo mnie wkurzasz naprawdę... raz tak a raz tak... Ty masz chyba jakieś problemy ze sobą? Albo jakaś naprawdę inteligentna kobieta Ci w życiu namieszała...

no wiesz. nienawiść to można żywić do kogoś kto cie pokonał. a to jakaś śmieszna istota wyskoczyła nagle i myśli, że pozjadał wszytkie rozumy hahahaha :P aj szkoda czasu. taki inteligentny a na jedno pytanie odpowiedzieć nie może.

Gość .dzielny uczeń Demokryta.
Kiedy ranne wstają zorze zakładam szlafrok mojego stryja i wchodzę na dach ruderalnego baraku w którym mieszkamy. Chodzę tam robiąc "hu huuu!" gdyż udaję znikające Widmo z Brockenu, bardzo specyficzne zresztą gdyż z dupska wystaje mi jedna czwarta dorodnego kabaczka. Tak.... chyba jestem szczęśliwy

Gość aha aha ahaa
:D a kto tu kogos znienawidzil? :P

Gość Sedzia Dreed
Wpisanie w google zajmuje 3 sekundy skopiowanie treści np z forum 5 sekund. Internet to nie miejsce na chwalenie się wiedzą....

Gość Sedzia Dreed
z tego co wyczytałem on proponuje spotkanie...

Gość dzielny uczeń Demokryta..
Nie odpisałaś czy przyjedziesz , czy czekamy do maja ?