Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielny uczeń Demokryta

Kobiety nienawidzą mnie za inteligencje

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjj
to dawaj!!!!!!!!!!!!! bo zaczynasz nas irytować:)

lady_in_red21 ---> mi pasują, ale zgodnie z umową mamy mieć jeden od ludzi z forum... wiec stawiam na Twoja mechanikę...

Gość aha aha ahaa
materialistka 🖐️ :D:D

Gość ojjjjjjjjjjj
odpowiem za niego-tbo sie nie doczekamy-trafiłaś w dziesiątkę:)

Pamiętam, że kiedyś też się wściekłam, bo facet plótł niemiłosierne bzdury zamiast zabrać się do rzeczy.

prosze bardzo niech będzie jako pierwszy temat :) Czyli rozumiem że przyjedziesz czy czekasz do maja?

Gość Pierwsze słyszę...
Oki, fajnie było...Uczniu Demokryta życzę Ci powodzenia w dalszej walce z głupotą i ciemnotą kobiet...Miejmy nadzieję, że w końcu płeć słaba zrozumie swój olbrzymi błąd i przypełznie na kolanach oddać Ci hołd.

Gość skromny jesteś
mechanika kwanatowa ooo zapowiada się ciekawie :D

no to moje dwie propozycje... hm na pewno matematyka... mam bardziej uogólnić?

Gość ojjjjjjjjjjj
szkoda czasu na niego

Gość Pierwsze słyszę...
DO maja to by się każdy zdążył przygotować. Też coś.

o włąsnie, zanim pójde to się zapytam jak autor tematu zapatruje się na związek magii i zjawiska tunelowania. jako, że takie inteligentny i oczytany to powinien odpowiedzieć w ciągu 2 minut.

Gość A ja sądzę...
Szczerz nie czytałem wszystich postów, ale po przeczytaniu kilku pierwszych uważam, że to jedna wielka walka na pojazdy... Kto komu dokopie... Nie pomyślałyście, że może obcuje z głupimi laskami... Ja także często spotkam na swojej drodze ludzi których poziom inteligencji jest na prawdę niski i mogę podczas rozmowy albo zafascynowac albo osmieszyc bez wielkich staran, ale po co??... To głupie... Lepiej obcować z tymi którzy potrafią Cię czymś zafascynować...

skąd pomysł, że żeby mieć rację trzeba umieć to udowodnić? Albo odczuwać potrzebę udowadniania komukolwiek czegokolwiek? :) Przy pomocy logicznego łańcuszka można udowodnić, że czarne jest białe, czerń jednak nie stanie się bielą z tego powodu. A jedną z najcenniejszych umiejętności życiowych jest sztuka współżycia z ludźmi - słuchanie, zrozumienie, chęć dostrzeżenia sprawy w kontekście innym, niż własny punkt widzenia. Nie wiem ile masz lat, ale podobno kto dożył trzydziestki i nadal dyskutuje, ten nie nauczył sie o życiu niczego. Być może jeszcze masz na to czas :) A tak na marginesie, osobiście nie znam kobiety nienawidzącej innych za inteligencję - może w grę wchodzi raczej nadmierna ambicja, dyskutanctwo, chęć dowiedzenia swej racji za wszelką cenę, brak taktu i paskudny sposób bycia? To pytanie retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi. Dobranoc ;)

Chyba szkoda... no nic, najwyżej przegram :P na pewno nie będę czuc sie głupia...

Wyżeram zgromadzone w pasnikach kasztany i żołędzie dla dzikiej zwierzyny,doznając przy tym cos na kształt orgazmu tchawicy.

Gość ojjjjjjjjjjj
też ciekawa jestem, ale na pewno nie odpowie:)

Gość skromny jesteś
heh niech uważa na studnie potencjału ;)

Gość ojjjjjjjjjjj
spadam

Gość aha aha ahaa
ja tez czekam :P az mi dech zaparlo z wrazenia :P

twoje tematy wiec ty ustalasz. Absolwentka albo studentka politechini...będzie ciekawie :)

Gość ojjjjjjjjjjj
znudził mnie niemiłosiernie

brak wzwodu nie jest jakąś tragedia,najbardziej martwi mnie to,ze w prawym kaciku ust wyrosło mi cos na kształt łechtaczki:classic_cool:

Gość nonononono
kiedys to sie zapraszalo na kolekcje motyli i znaczków pocztowych a teraz na 5 otwartych tematów... Pytania: Nie myslisz, ze trafiales dotąd na kiepskie dziewwczyny? Albo takie co wstawiały teksty w stylu "ach, misiu , jaki ty jestes mądry...i silny..."(co robi wiekszość inteligentnych dziewczyn, które chca szybko i skutecznie zarwac faceta)? Czy tylko teorie kobiet byłes w stanie obalac, czy równiez męzczyzn? Za inteligencję kobiety nie nienawidzą, predzej za impertynencję. Cos ci sie myli.

Gość mechanikę kwantową
kobiety już ustaliły, lady zadała ci pytanie :O

najpierw podaj swoje dwie propozycje tematów... sam ustalałeś zasady... 2 Ty i 2 ja i 1 osoba z forum... mamy dwa moje, 1 od Lady i 0 od Ciebie...