Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w twoim Napisano Luty 4, 2007 przypadku to już chyba nic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 ale przynudzasz juz ;) znasz powiedzenie ,ze milosc ucieka przed tymi ktorzy ja gonia i celuje w tych ktorzy wcale o nia nie zabiegaja (czy jakos tak to bylo :P) ? chyba cos w tym jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przede wszystkim Napisano Luty 4, 2007 bądź sobą!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz aby jakąś na oku Napisano Luty 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lola22 Napisano Luty 4, 2007 ?? o jaaa, beznadziejne przypadki..sorry za szczerość, ale to juz przegięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Lola22 co jest przegięciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 lola co sie dziwisz jak nawet fotki nie chca pokazac :P pewnie maja cos do ukrycia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najważniejsze to Napisano Luty 4, 2007 trenować penisa by był duży i twardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 :D coraz lepsze teksty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupić w najbliższym Napisano Luty 4, 2007 sex shopie, będzie lateksowa ale to chyba lepsze niż nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przede wszystkim Napisano Luty 4, 2007 dajcie już spokój z tymi niezbyt mądrymi tekstami, generalizowaniem, uszczypliwościami itp... wg mnie każdy ma prawo żyć jak mu się podoba, to że facet nie miał w jakimś tam wieku dziewczyny wcale nie czyni go ani lepszym, ani gorszym, po prostu tak mu się życie ułożyło i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej to nie jestś śmieszne Napisano Luty 4, 2007 U mnie facet, który nie jest prawiczkiem naprawdę nie ma szans. Ja jestem dziewica i tego samego wymagam od partnera, a nie chorób, syfów, wirusów, a potem raka szyjki macicy i wieloletniego leczenia grzybicy:O Tak samo jak nie chodzę w używanych ciuchach, nie znosze używanych mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 do: Nigdy nie miałem dziewczyny 23 musisz czytać odpowiedzi na poprzednie Twoje posty Człowieku, masz tyle samo lat co ja a się użalasz nad sobą. Użalaniem nic nie zrobisz, niczego nie osiągniesz. Swojej samotności jesteś winien jedynie sobie sam ! dopóki sobie tego nie uświadomisz i nie zaczniesz czegoś z tym robić NIGDY NIC SIę W TWOIM żYCIU NIE ZMIENI ! polecam posłuchanie grammatik - Nie ma skróconych dróg (i tylko nie mów ze nie można tego nigdzie zdobyć) Nie musisz mówić mi, że jest ciężko, co z tego Nic nie robisz, nie masz nic i nie zmieniasz niczego Mówisz mi, że palenie zastępuje rzeczywistość Wzbudzasz litość i czarno widzę twoją przyszłość Czas pokazać zaj**istość a ty ciągle narzekasz Nie masz miejsca w życiu, w dziwne trendy uciekasz Stary nie ma co czekać Rzeczywistość cię przerasta Wybrałeś etap, w którym na sukces ci szansa zgasła Po raz kolejny zonk i zamiast wziąć się do pracy Znów nie masz racji, bez tego nie poczujesz kasy Bo darmo nikt ci nie da, i zostaną marzenia Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać Do zobaczenia (do zobaczenia) Mówisz, że trudno się pokazać Bezczynność wypala cię i nic się nie starasz Chcesz płytę nagrać zaraz, nic nie przychodzi od razu Nie otworzysz drzwi dopóki nie otworzysz zasuw To za mało czasu Powoli wchodź po swej drabinie I konsekwentnie rób to co sobie założyłeś Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plusy dziewczyny Napisano Luty 4, 2007 + sprząta + pierze + gotuje + przynosi pieniądze + można się z nią przespać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zyzunia Napisano Luty 4, 2007 Po prostu musisz byc odważniejszy. I to wystarczy zebs przy najbkizszej okazji kogos wyrwał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w twoim Napisano Luty 4, 2007 jeden najważniejszy plus ręka nie boli :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 >>znasz powiedzenie ,ze milosc ucieka przed tymi ktorzy ja gonia >>celuje w tych ktorzy wcale o nia nie zabiegaja daj spokoj z tymi tekstami. Nie sprawdza sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do maćka Napisano Luty 4, 2007 Przestań z tym żałosnym pseudo hiphopowym tekstem. To już się robi nudne, wszędzie go wciskasz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 Kobiety sa coraz bardziej wymagajace (zwlaszcza, jesli chodzi o wyglad u faceta). Dlatego coraz wiecej facetow nie mialo nigdy dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uła Napisano Luty 4, 2007 na pewno śledzenie postów na kafeterii nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale same Napisano Luty 4, 2007 lepiej wyglądają niż 40 lat temu :P a my mamy strój metro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w twoim Napisano Luty 4, 2007 nie jestem kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kopernik była kobietą Napisano Luty 4, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 432234 Napisano Luty 4, 2007 A kim jestes, jak nie jestes kobieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 432234 Napisano Luty 4, 2007 =Ja= - inaczej zadaj to pytanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 432234 Napisano Luty 4, 2007 zdzier - nie gadaj, na pewno chcialbys sobie poruchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 można być nieśmiałym i przystojnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 432234 Napisano Luty 4, 2007 "Jak można być nieśmiały skoro jak gdzieś stwierdził jest przystojny" A bys sie chlopie zdziwil. Takie przypadki istnieja i to zarowno wsrod kobiet jak i mezczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 wiecie co ja to bym już chciał mieć dziewczynę...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach