Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Co mogę zrobić, żeby mieć dziewczynę?

Polecane posty

Gość 432234
tez bym chcial :(

Gość chcesz mieć dziewczyne
masz prostą receptę - umyj się - pójdź do miasta kup parę nowych ciuchów, aktualnie są wyprzedaże więc za grosze można kupić coś nowego - spotykaj się często ze znajomymi - rozwijaj zainteresowania - pracuj najlepiej tam gdzie lubisz - bądź zabawny i nie bój się żartować z dziewczynami - w końcu którejś zaproponuj coś niezobowiązującego - nie ta to inna :P

Gość taka jedna blondynka
uroda rzecz gustu ;)

jak spotkasz dziewczyne ktora Ci sie spodoba to sam bedziesz wiedzial co robic ,tu nikt nie da Ci gotowej recepty na to co mowic ,co robic itd. samo przyjdzie ,tylko wiecej odwagi :)

gfer z niesmialoscia sie nie rodzisz :P

Gość Verss
Bedziesz bogaty, to kobiety ciebie beda podrywac. Ty nie bedziesz musial robic nic, oprocz machania karta kredytowa.

Gość nieśmiałość to stan umysłu
można się tego pozbyć. Jak przestaniesz się bać kompromitacji to ci przejdzie. Pójdź na główny rynek w mieście wejdź na murek i zacznij wygłaszać jakieś anarchistyczne postulaty, po 10 minutach nie będziesz już nieśmiały :D

Gość Verss
Ja - zycie to nie kreskowka :o

=ja= :D korzystasz z tego ? :P

wiecie co ,jak tak czytam to co piszecie ,to Wy cala wine zrzucacie na nas .Nie jest bogaty,przystojny itd. nie ma szans ,ciekawe skad takie wnioski .Z takim podejsciem i z takim zdaniem na temat kobiet to nigdy nie bedziecie mieli dziewczyny .Moze najpierw pozbadzcie sie takiego myslenia o kobietach i kompleksow (podejrzewam ,ze wiekszosc z nich to sa wasze urojenia) a wtedy szukajcie partnerki ,bo to co piszecie tylko odstrasza .

Gość kleju
taka jedna blondynka - a moze wy obnizcie wymagania, a nie szukacie IDEALU!!!! Wszystko musi byc w faceci idealne, jesli ma pryszczyk na twarzy, to juz go skreslacie.

Gość kleju
"Mnie kobiety rzadko podrywają" ja bym byl ucieszony, jakby ktoras na mnie spojrzala, nie mowiac juz o podrywie.

Gość kleju
=Ja= - masz racje, ale co to za zycie w samotnosci :(

Gość maciek_poznan
zastanawiasz sie co by było gdybyś miał dziewczynę a nic nie robisz zeby ją mieć, to chyba jakaś paranoja

Gość maciek_poznan
no to tylko weź kartkę, spisz sobie cho chcesz zmienić i do roboty ;-)

Gość maciek_poznan
żeby się pzypadkeim na zamierzeniach i planowaniu nie skończyło

kleju----rozumiem ,ze tylko na takie szukajace idealu kobiety trafiales? to przykre . Ja nie bede sie wypowiadala w imieniu innych kobiet ,ale jesli chodzi o mnie to nie szukam idealnego faceta bo tacy nie istnieja .Ja sama nie jestem idealna ,nikt nie jest .I dla mnie pryszcz,krzywy nos czy co tam jeszcze innego nie jest problemem. Ale moge pisac tu nie wiadomo co ,a Ty i tak napiszesz swooje i powiesz ze klamie ,bo takie masz o nas -kobietach -zdanie.Mozesz napisac ile masz lat?

Gość kleju
Nie napisze, ze klamiesz, bo tego nie wiem :) Ale w necie, to kazdy moze napisac, ze wyglad jest malowazny, tylko dlatego, zeby podniesc drugiego czlowieka na duchu :P mam 24 lata.

Gość maciek_poznan
jaa.. 24 lata a myślenie jak u nastolatka, kiedy byłeś ostatnio na imprezie ? kiedy uśmiechnąłęś sie do dziewczyny w autobusie ? człowieku ja jestem taki bym powiedział średnio ładny i jakoś na brak kobiet nie mogę narzekać, wiec moja dobra rada to przestań narzekać i weź się do roboty. Jakiś fajny ciuch, ciekawe zainteresowania, cięty język i będzie git, tylko nei można się niczego bać i z góry spisywać się na straty

kleju -- ok ,mysl co chcesz :) ale ja wiem jedno sa jeszcze normalne dziewczyny ktore potzrebuja czulego kochajacego faceta ,a nie jakiegos lalusia zapatrzonego w siebie .

maciek --- z tym wiekiem to dobrze to ująłeś ,nie chcialam juz tego pisać ,ale niestety tak jest .Wiecej wiary w siebie mężczyźni ;)

Gość maciek_poznan
taka jedna blondynka - ja nie wiem dlaczego niektórzy myślą, że śiat nie jest dla nich. Nie ma się co oszukiwać, jest dużp pustych i głupich dziewczyn ale jest też całe mnóstwo, ciekawych, inteligentnych i fajnie wyglądających dziewczyn. Ciekawe czy takie narzekające osoby zadają sobie pytanie czy one zainteresowały by się narzekającymi nieustannie kobietami. Panowie, kobiety mimo wszystko nie są z innej planety a ich myślenie jest zadziwiająco podobne do naszego

Gość maciek_poznan
aha, co by nie było, w piątek byłem na imprezie i całkiem fajnie się bawiłem z dwoma dziewczynami.. pomimo wielkiego okropnego pryszcza (ble) na środku brody