Gość 432234 Napisano Luty 4, 2007 tez bym chcial :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcesz mieć dziewczyne Napisano Luty 4, 2007 masz prostą receptę - umyj się - pójdź do miasta kup parę nowych ciuchów, aktualnie są wyprzedaże więc za grosze można kupić coś nowego - spotykaj się często ze znajomymi - rozwijaj zainteresowania - pracuj najlepiej tam gdzie lubisz - bądź zabawny i nie bój się żartować z dziewczynami - w końcu którejś zaproponuj coś niezobowiązującego - nie ta to inna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 uroda rzecz gustu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 podrywać...podrywać a właśnie co to jest podrywanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 co to jest coś niezobowiązującego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 jak spotkasz dziewczyne ktora Ci sie spodoba to sam bedziesz wiedzial co robic ,tu nikt nie da Ci gotowej recepty na to co mowic ,co robic itd. samo przyjdzie ,tylko wiecej odwagi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 gfer z niesmialoscia sie nie rodzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Verss Napisano Luty 4, 2007 Bedziesz bogaty, to kobiety ciebie beda podrywac. Ty nie bedziesz musial robic nic, oprocz machania karta kredytowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 tylko zeby jeszcze spotkac odpowiednia dziewczyne, w sylwestra spotkalem taką ktora mi się podobala ale ona lubila tanczyc i sie smiac a ja wole siedziec i rozmawiac chyba nie pasowalibysmy do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieśmiałość to stan umysłu Napisano Luty 4, 2007 można się tego pozbyć. Jak przestaniesz się bać kompromitacji to ci przejdzie. Pójdź na główny rynek w mieście wejdź na murek i zacznij wygłaszać jakieś anarchistyczne postulaty, po 10 minutach nie będziesz już nieśmiały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Verss Napisano Luty 4, 2007 Ja - zycie to nie kreskowka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 =ja= :D korzystasz z tego ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Verss byc bogatym .chyba nie bede a co do cartoon network to od jakichs 10 lat nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 ciekawe co by sie stalo jak bym zaczal tam wyglaszac niepopularne postulaty, moze takie jak tu wyglaszam? zgromadziloby sie grono fanek:)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 wiecie co ,jak tak czytam to co piszecie ,to Wy cala wine zrzucacie na nas .Nie jest bogaty,przystojny itd. nie ma szans ,ciekawe skad takie wnioski .Z takim podejsciem i z takim zdaniem na temat kobiet to nigdy nie bedziecie mieli dziewczyny .Moze najpierw pozbadzcie sie takiego myslenia o kobietach i kompleksow (podejrzewam ,ze wiekszosc z nich to sa wasze urojenia) a wtedy szukajcie partnerki ,bo to co piszecie tylko odstrasza . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 taka jedna blondynka - a moze wy obnizcie wymagania, a nie szukacie IDEALU!!!! Wszystko musi byc w faceci idealne, jesli ma pryszczyk na twarzy, to juz go skreslacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 A się zastanawiam, co by było gdybym miał dziewczynę. Co byłoby wtedy moim największym marzeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 "Mnie kobiety rzadko podrywają" ja bym byl ucieszony, jakby ktoras na mnie spojrzala, nie mowiac juz o podrywie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 =Ja= - masz racje, ale co to za zycie w samotnosci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 zastanawiasz sie co by było gdybyś miał dziewczynę a nic nie robisz zeby ją mieć, to chyba jakaś paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Zamierzm zacząć coś w tym celu robić. Dla mnie to niebywała nowość no ale hm cóż, przynajmniej będę robił coś emocjonującego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 no to tylko weź kartkę, spisz sobie cho chcesz zmienić i do roboty ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 żeby się pzypadkeim na zamierzeniach i planowaniu nie skończyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 kleju----rozumiem ,ze tylko na takie szukajace idealu kobiety trafiales? to przykre . Ja nie bede sie wypowiadala w imieniu innych kobiet ,ale jesli chodzi o mnie to nie szukam idealnego faceta bo tacy nie istnieja .Ja sama nie jestem idealna ,nikt nie jest .I dla mnie pryszcz,krzywy nos czy co tam jeszcze innego nie jest problemem. Ale moge pisac tu nie wiadomo co ,a Ty i tak napiszesz swooje i powiesz ze klamie ,bo takie masz o nas -kobietach -zdanie.Mozesz napisac ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleju Napisano Luty 4, 2007 Nie napisze, ze klamiesz, bo tego nie wiem :) Ale w necie, to kazdy moze napisac, ze wyglad jest malowazny, tylko dlatego, zeby podniesc drugiego czlowieka na duchu :P mam 24 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 jaa.. 24 lata a myślenie jak u nastolatka, kiedy byłeś ostatnio na imprezie ? kiedy uśmiechnąłęś sie do dziewczyny w autobusie ? człowieku ja jestem taki bym powiedział średnio ładny i jakoś na brak kobiet nie mogę narzekać, wiec moja dobra rada to przestań narzekać i weź się do roboty. Jakiś fajny ciuch, ciekawe zainteresowania, cięty język i będzie git, tylko nei można się niczego bać i z góry spisywać się na straty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 kleju -- ok ,mysl co chcesz :) ale ja wiem jedno sa jeszcze normalne dziewczyny ktore potzrebuja czulego kochajacego faceta ,a nie jakiegos lalusia zapatrzonego w siebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 4, 2007 maciek --- z tym wiekiem to dobrze to ująłeś ,nie chcialam juz tego pisać ,ale niestety tak jest .Wiecej wiary w siebie mężczyźni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 taka jedna blondynka - ja nie wiem dlaczego niektórzy myślą, że śiat nie jest dla nich. Nie ma się co oszukiwać, jest dużp pustych i głupich dziewczyn ale jest też całe mnóstwo, ciekawych, inteligentnych i fajnie wyglądających dziewczyn. Ciekawe czy takie narzekające osoby zadają sobie pytanie czy one zainteresowały by się narzekającymi nieustannie kobietami. Panowie, kobiety mimo wszystko nie są z innej planety a ich myślenie jest zadziwiająco podobne do naszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 4, 2007 aha, co by nie było, w piątek byłem na imprezie i całkiem fajnie się bawiłem z dwoma dziewczynami.. pomimo wielkiego okropnego pryszcza (ble) na środku brody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach