Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Julka4

ultracontur-sposob na pozbycie sie tluszczu

Polecane posty

Go艣膰 Julka4

czy ktoras z was slyszala o tym aparecie, ktory pozwala bezinwazyjnie pozbyc sie tluszczu?Moze ktos juz z niego skorzystal?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ULTRACONTOUR
to jaka艣 bajka. Nie wiem ile zabieg贸w trzeba by by艂o wykonac 偶eby zobaczy膰 jaki艣 efekt, to samo ultrashape i endermologia. Wszystko wypr贸bowa艂am. Jedynie po mezoterapii NNM straci艂am 4 cm w biodrach i 3cm w udach , no i wyg艂adzi艂a mi sie sk贸ra. I nikt mi nie powie tutaj jest maszyna plus 艣rodki medyczne a ultrashape i ultracontour to tylko maszyna, zreszt膮 chyba ka偶dy reaguje inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak racja
widzia艂asm na w艂asne oczy jak dzia艂a u mojej kuzynki. wyt臋pi艂a cellulit do zera i przy tym schud艂a, i to zauwa偶alnie w艂a艣nie w udach/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trufla4
jesli ktos moze sie podzielic swoim doswiadczeniem o zabiegu ultracontur to bede bardzo wdzieczna, nie wiem czy sie zdecydowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiape
zap艂aci艂am ponad 3000 za 10 zabieg贸w mezoterapii NNM na jedn膮 p艂aszczyzn膮 (prz贸d uda) i guzik - zkoda kasy. Endermologia nie odchudza, tylko przy diecie pomaga zachowa膰 j臋drno艣c sk贸ry (1200 za 10 zabieg贸w). Dla mnie najlepsze by艂y elektrody bailine - i najta艅sze, dla sta艂aj klientki jake艣 45 za zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria111
ja tez mia艂am seri臋 zabieg贸w tym urz膮dzeniem i musz臋 przyzna膰 偶e widoczna jest poprawa go艂ym okiem.. cellulit si臋 zmniejszy艂 a sk贸ra zrobi艂a si臋 j臋drniejsza.. i co najwa偶niejsze nic nie boli... zabieg trwa 1,5 i jest bardzo przyjemny..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria111
ja robi艂am w Revision Krak贸w Ul. Zwirzyniecka 29.. super obs艂uga i kapitalny salon..polecam

Udost臋pnij ten post

a moze ktos zna adres gabinetu blizej opola chyba ze ceny w krakowie sa konkurencyjne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia_73
Moje drogie Panie, ja jestem ju偶 po miesi膮cu o ostatniego zabiegu ultracontur i jestem bardzo zadowolona. Mia艂am 6 zabieg贸w po dwie serie na uda i brzuch. na brzuchu straci艂am ponad 4,5cm, natomiast w udach ok1,5. musz臋 przyzna膰, 偶e jest to bardzo przyjemny zabieg, bez 偶adnych zastrzyk贸w, naci臋膰. jest on przyjemny i bezbolesny. Osobi艣cie polecam Centrum Estetyki Cia艂a w Katowicach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola.pl
Bardzo polecam salon Revision w krakowie maj膮 ultracntur i laser mozna zrobic dwa zabiegi za jednym zamachem, super miejsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣kanet
ja tez wybieram siedo revision, mo偶ecie cos bli偶ej powiedziec o tym salonie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada40
zrobi艂am na razie 3 zabiegi na ultra w revisionie, efekty juz widac, robie brzuch i mysle 偶e wezm臋 jeszcze 3, bo zalecaj膮 seri臋 6 . warto naprawde, tym bardziee 偶e w por贸wnaniu do wielu innych zabieg贸w odchudzaj膮cych nic nie boli, a fa艂dka kt贸ra mnie denerwowa艂a prawie znik艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julia78
czy ultra contour jest dobry dla kobiet po ci膮zy, urodzilam wlasnie bli藕niaki i szukam sposobu na wr贸cenie do rozmiarow sprzed ci膮zy, pomocy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po ci膮偶y
polecam Body After Baby - zabieg dedykowany na t艂uszczyk i sk贸r臋 mam:) Poszukaj Velashape w necie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a KAsia
ja wybieram sie do Revision w Krakowie ... s艂ysz膮艂m wiele dobrych opini o tym salonie i sie chyba skusz臋 na ultracontur depilacje laserowa albo przed艂uzanie w艂os贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anitka 8888
Ja tez musz臋 si臋 tam wybra膰 na depilacje laserow膮 s艂ysz艂膮m ze jest super i ze w艂oski nie odrastaja i maja dosc niskie ceny a efekty s膮 zdumiewaj膮ce. Na przed艂u偶anie wlos贸w te偶 bym si臋 tam wybra艂a , s艂yszlam tez ze maj膮 du偶o promocjii i karty sta艂ego klienta . MOja kolezanka dosta艂a zaproszenie na darmowy zabieg - byly rozdawane na rynku i by艂a na mikrodermabrazji diamentowej i byla zadowolnona bardzo !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dok艂adnie opisanych temat贸w .7000 post贸w. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedy艣 Ty szuka艂e艣 informacji teraz Ty pom贸偶 innym i opisz swoj膮 histori臋 i podziel si臋 swoim do艣wiadczeniem. Denerwowa艂e艣 si臋 nie mog膮c w g膮szczu rozm贸w dotrze膰 do interesuj膮cej Ci臋 wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzy艣cie u艂o偶onych tematach. Chesz porozmawia膰 o wszystkim i niczym? Znajdziesz dzia艂 dla siebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mieczys艂awa78
Ja w艂a艣nie po ci膮偶y pr贸bowa艂am zrzuci膰 zgromadzony t艂uszczyk z brzucha i boczk贸w. nie mog艂am za bardzo 膰wiczy膰, bo lekarz nie pozwala艂 mi si臋 nadwyr臋偶a膰. Posz艂am wpierw na endermologi臋, a potem na ultracontour. Bo s艂ysza艂am, 偶e to skuteczna nowo艣膰 w kosmetologii. Jestem po 4 zabiegu i oponka zniak :) Polecam. A w Krakowie du偶o jest gabinet贸w, kt贸re oferuj膮 ju偶 ten zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feelbeauty.eu
Konkurs na portalu www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weroniczee
Mieczys艂awa78 - adresy gabinet贸w znajd藕 w internecie. A jeste艣 z Krakowa? W Warszawie ultracontour jest ju偶 w wielu miejscach. Dobre s膮 salony biomedyka i np. Afrodyta. Kto tam by艂, niech co艣 napisze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weroniczee
Mieczys艂awa78 - adresy gabinet贸w znajd藕 w internecie. A jeste艣 z Krakowa? W Warszawie ultracontour jest ju偶 w wielu miejscach. Dobre s膮 salony biomedyka i np. Afrodyta. Kto tam by艂, niech co艣 napisze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAjka_BEE
Chodzi艂am do Revision w Krakowie przy ul. 艢w. Gertrudy 28 ( tam gdzie hotel royal) na ultracontour i jestem zadowolona bardzo !!! Celulit mi prawie znik艂 , w obwodzie ud stracilam 4 cm, w brzuszku 6cm. Jestem Bardzo zadowolona- ale wiadomo troche to kosztuje ( ale za to jest malo inwazyjne). Depilacje laserow膮 te偶 maj膮 super robi艂am bikini oraz uda .Super salon moge poleci膰 z czystym sumieniem, teraz podobno b臋d膮 mieli przedluzanie w艂os贸w i zag臋szczanie - to tez brzmi ciekawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kleoooo
W Krakowie chyba jest malo salon贸w z ultraconturem o ile wogule s膮 :) Ja tez chodzilam do REvision na ultracontur i depilacje laserow膮- kt贸r膮 nadal kontynuje. Fajne m膮dre Panie Kosmetyczki potrafi膮 przyj膮膰 milo klienta i zadba膰 o niego . Musz臋 si臋 do nich wybra膰 na mikrodermabrazj臋 diamentow膮 - s艂ysza艂am ze efekty s膮 艢WIETNE !!! aja mam toch臋 problematyczn膮 sk贸r臋 wi臋c akurat :) LASER DEPILACJE I ULTRACONTUR CHYBA MAJ膭 NAJLEPSZA W KRK pOLECAM!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lunalola
Tez Musze isc na ten Ultracontour do revision na Ul Szlak - w Niemczech jest tego pe艂no i trzy razy dro偶ej trzeba wi臋c korzysta膰 w Krakowie :) zabieg czekoladowy tez brzi kusz膮co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ucja-38
Bylam w kilku salonach oferuj膮cych t臋 us艂uge( w tym afrodyta , revision) i najbardziej przypad艂 mi do gustu revision- firma dziala dlugo ma doswiadczenie w tej dziedzinie jako pierwsi w Krakowie zaczeli stosowa膰 odchudzanie ultradzwi臋kami kilka lat temu jak nie kilkana艣cie:) Ja im zaufalm i tez nie zarzekam pije duzo wody stram sie zdrowo odzywia膰 i co systematycznie chodz臋 na fitnes i ultracontour . W p贸艂 roku zrzucilam 6 kilo i nic nie wraca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielone forum
Opisz swoja histori臋 ,podziel sie z innymi swoimi do艣wiadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielone forum
Opisz swoj膮 histori臋 ,podziel sie z innymi swoimi do艣wiadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Udost臋pnij ten post