Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mum-to-be

Wozki Jedroch-Jedo

Polecane posty

Gość mum-to-be

Poszukuje zdjecia wozka firmy Jedo - Bartatina w kolorze 84/04/26 (zielony + paski) Jest to nowy kolor z kolekcji 2007 i pokazaly sie w internecie probki materialu, ale interesuje mnie jak ten wozek wyglada w tym kolorze w calosci. Czas goni zeby zamiawiac, a z zadnego sklepu nie moge sie doprosic o fotke :(

Śliczny ten wózeczek..... :) Ja juz nie moge patrzeć na te z TAKO :/ Albo te 3 kołowe.... bleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

Gość mum-to-be
Czekam dopiero na rejestracje na allegro i nie moge zadac pytania sprzedajacemu, juz probowalam w paru sklepach internetowych :(

Gość mum-to-be
Co to za linki? Nie mam konta na tlenie,

Przysłał mi te zdjęcia właśnie ten sprzedawca.Podaj e-mail to podeśle Ci

Gość mum-to-be
super, slij na ewqa1@op.pl wielkie dzieki

Gość mum-to-be
Mam, wielkie dzieki

czy ktoras z was kupila ten wozek? jestem bardzi ciekawa opinii uzytkowniczek bo sama planuje takowy pojazd nabyc

Gość Jędroch
Nam sprzedawca w hurtowni kategorycznie odradzał jędrochy, podobno są słąbo wytrzymałe a spacerówki małe

to torche dziwne ze sa slabe - wg dziewczyn z forum gazeta.pl sa rewelacyjne no i nie napisaly nic zupelnie o ich wadach Wymiary gondoli: 35cm x 80cm wymiary spacerowki dl oparcia 50 cm dl siedziska 24 cm szer spacerowki 34 cm jesli dla sprzedawcy to mala spacerowka to zycze powodzenia w poszukiwaniu wiekszej, mowiac szczerze szerokosc jest jedna z najwiekszych ktora wynalazlam

Gość Jędroch
Tak nam mówił sprzedawca, polecił x landera na którego się chyba zdecydujemy, bardziej nam się podoba, jest większa spacerówka i prawdopodobnie wygodniejsza dla dziecka. Ale o gustach się nie dyskutuje, pozdrawiam:)

a jaka jest roznica cenowa? teraz w marcu wchodzi nowy x-lander - fakt jest fajniutki ale z tego co mowi kolezanka ktora sie na niego \"zapisala\" spacerowka wcale nie jest wieksza... jesli idzie o cene to ona z gondola i fotelikiem przy karcie rabatowej mowila cos o ok 1700zl czyli o ponad 600 drozej niz bartatina classic np. jesli idzie o sprzedawcow to mam wsrod znajomych kilku w sklepach roznego rodzaju i czasami jak slysze co zachwalaja i w jaki sposob to sie zastanawiam nad skutecznoscia albo jakoscia danej rzeczy... w rzeczywistości pozniej zostaje uswiadomiona ze to wszystko marketing i ze najlepiej polecac taka firme z ktorej dostaje sie prowizje od sprzedazy. dlatego teraz z nieufnoscia slucham wszelkich sprzedawcow i wole polegac na opiniach znajomych ;)

Gość ja mam jedo
ja mam wózek jędroch Bartatina. kupiłam używany na allegro w bardzo dobrym stanie, za 400 zł. uważam że jest super, przede wszyustkim duża gondola. dlatego jak urodziłam w czerwcu to zimą pomimo, że moja córka była poubierana w kombinezon w śpiworze leżała to miała jeszcze miejsce a nie dusiała się jak sardynka (tak jak w przypadku x landera) polecam także jeszcze roana.

zakochalam sie w jedo bartatina classic. dla mnie wozek marzenie!!! z fotelikiem (deltim grillo ktory mozna montowac na stelazu) cena 1050zl wyjdzie, pan w sklepie okazal sie mega pomocny no i przede wsyzstkim widzialam ze wie o czym gada :) stelaz wozka na kolach piankowych wazy 7kg i gondola 4 wiec daje nam to razem jedynie 11kg czyli waga marzenie :) po obejrzeniu i przegadaniu z panem sprawy wahacze - paski wygraly jednak paski ale to dlatego ze bedziemy brali jednak na kolach piankowych i wtedy lepsze paski dla polepszenia amortyzacji... no i kolorki... dzisiaj obejrzalam chyba ponad 15 i przyznam ze bym miala dylemat bo przynajmniej 3 baaardzo mi sie podobaly :) postanowilismy ze kupimy wozek po porodzie jak juz bedziemy wiedzieli kto sie w brzusiu kryje to zdecydujemy pod charakterek :) dodam jeszcze ze jak na sprawdzenie mozliwosci w sklepie - wozeczek bardzo zwrotny, daje sie prowadzic 1 reka, kosz pojemny a i gondola jak dla mnie rewelacja (regulowane poziomy oparcia wentylacja no i rozmiar)

Gość mama85
rzeczywiscie ładny, dzięki!

Gość kasia ze szczecina
Aneczka1979 - powiedz mi proszę w którym sklepie oglądałaś BARTATINĘ ?? Ja jestem zainteresowana tym wózkiem.

Gość zainteresowanaaaaa
tak mi się przypomniało czy ten wózek bartatina JEDO jest wysoki, tzn czy jest dla wysokich rodziców bo w moim przypadku właśnie wysokość zawieszenia gondoli jest jednym z głównych powodów do kupna bo jestem niską osobą 160 cm wzrostu

nie jest wysoki wysokość położenia rączki to 78cm ;) Ja też wybieram wózki i nie moge sie wcale zdecydowac ale juz jestem przekonana ze wybiorę Jedo Bartatinę myslalam o atlanticu tako ale jednak JEDO będzie ;)

ja całym sercem baratatinkę polecam :D świetny wózeczek i dla niskich osób też się nada. moja mama (152 cm) świetnie sobie z nim radzi, więc nie będzie problemu przy 160 cm :D

Agatko, a co ze spacerówką te koła rzeczywiście wyglądają smiesznie niż przy głebokim, tak gdzieś ktoś napisał ze te koła nie pasuja do wrsji cpacerowej A jakie masz koła piankowe czy pompowane ? Wahacze czy paski? dzieki za odpowiedz;)))

Gość fascynatkaaa
niom ja też sie napalilam na ten wózek tylko kolor musze wybrac nie moge zdecydowac na wiosne / lato raczej cos jaśniejszego ;)

już jestem. ja mam na pompowanych, na wahaczach. chciałam na paskach ale kupowałam używkę i na wahaczach była w świetnej cenie. nie narzekam. dobrze sie prowadzi, kołysac też idzie ładnie. co do spacerówki to mi się podoba, ale oczywiście na razie nie używamy :)