Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka osiolka

Neostrada po przekroczeniu miesiecznego limitu.... Wchodzcie kto chce!!!!

Polecane posty

Gość fanka osiolka

Mam limit 7 GB, dopiero 5 a juz sie konczy ale nie o tym teraz... W zeszlym miesiacu przekroczylam limit a transfer byl dalej w porzadku na emule, czy Wam drastycznie spada predkosc po przekroczeniu limitu? Mam Neostrade 256

Podobno od 1 lutego już chyba nie ma limitu w neostradzie:P

Gość fanka osiolka
Tak mam 7 GB Za pieknie by bylo jakby zniesli limity... :D :D W panelu administracyjnym mam napisane w limicie po staremu 7 Gb chyba ze zniesli wyzszej neo.... Wyzsze to chyba w ogole nie maja.... Skad te nowiny zaslyszane czy gdzies napisali :P

Niektóre strony podają taką wiadomość;). Ale na stronach TP nie sprawdzałem. Tak samo mają podnieść szybkość najwolniejszego internetu ze 128 na 256, w ciągu najbliższego miesiąca. Boja się konkurencji:P Obecnie można wziąść sobie internet z innej firmy np. Neti na łączach TP (ale w niektórych lokalizacjach} , i stąd taka gwałtowna zmiana

Gość fanka osiolka
ramirez---> no no to super. Mi juz podniesli wlasnie e 128 ale to dawno ;) ;) Niech te limity zniosa bo juz dzis czytalam u Internecie w UPC i pewnie zmienie jak mi sie umowa skonczy w tepsie a nie zmieni sie u nich nic na lepsze ;) Jakby gdzies byla strona z wiadomoscia o tych limitach prosze wrzucce tu linka, bede wdzieczna ;)

Gość fanka osiolka
wielbicielu jestes moze?? Ja mam dalej napisane w panelu administracyjnym na stronie Neostrady ze limit mam 7 GB... Zaraz bede sie rozlaczac i pewnie mi transfer siadzie rowno... To zniesienie limitu bylo 1 lutego czy caly miesiac maja na to :P ??

Gość fanka osiolka
:(

Gość _ff_
Nie jest technicznie mozliwie, aby zniesc limity z dniem 1 lutego w calej Polsce. Do konca miesiaca to zrobia - informacje z TPSA.