Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe ciacho

przedłużanie, zagęszczanie RZĘS

Polecane posty

Gość pierzynka89
mi wypadnie, ach szkoda że te rzęsy wypadajaaaa, ja mam efekt teatralny i napewno będe uzupełniac super są te rzęsy i uzależniaja chyba :P

Gość sofisecret
Moje drogie Panie. Jeśli zależy Wam na profesjonalnym podejściu do sprawy zapraszam do Siebie:) wiele stylistek nie ma certyfikatów, albo jeśli mają, to poprostu mają papier. Ja mam wiedzę, odpowiem na każde pytanie, od budowy rzęsy po jej wypadanie. Zabieg na Marce Secret Lashes wykonuję u siebie w Laboratorium i cena jest bardzo konkurencyjna bo tylko 150zł za założenie i 100zł za uzupełnienie. zawsze informuję klientkę, jeśli powinna używać innych kosmetyków, doradzam, możecie u mnie zakupić po cenie hurtowej kosmetyki do pielęgnacji. a dodatkowo jako że jestem również dyplomowanym protetykiem zapraszam na wybielanie zębów w cenie 390zł. do aplikacji rzęs dostajecie bon 25 % rabatu:))) zapraszam 510268684 z.j.secretlashes.

Gość sofisecret
dodam że Laboratorium mieści się w Warszawie. Metro Natolin

ja wlasnie ide na uzupelnienie po 4 tygodniach, efekt jest super, zaplacilam 150 zl. uzupelnienie 100 zl okolo w zaleznosci od "ubytku". Polecam, podnosi samoocene bo w kazdej sytuacji wygladasz super, nawet jak wstajesz rano czy pod prysznicem ;)

Moja koleżanka miała przedłużane i zagęszczane rzęsy w Krakowie i muszę przyznać, że wygląda zjawiskowo. najlepsze jest to, że nie musi malować rzęs tuszem bo tak świetnie wyglądają :) Gdybyście były zainteresowane - mogę podać namiary na mailu - nike.19@interia.pl. Wykonanie bardzo profesjonalne. A - takie rzęsy utrzymują się przez dwa miesiące :)

Witam. Jestem dyplomowana stylistka rzęs. przedłużam rzęsy nowatorska metoda 1:1, pracuje tylko na profesjonalnych hipoalergicznychproduktach. Dojeżdżam do klientek jna terenie KOSZALINA i okolic jak i przyjmuje w domu. Pierwsze 3 panie które odezwą sie na forum czy tez zadzwonią otrzymają przedłużanie w promocyjnen cenie 99zł, cena stała 139zł. 790 821 307 Pozdrawiam i zapraszam Marta

Gość mam pytanie odnośnie
uczuleń na klej? Czy Panie przeprowadzają test czy nie uczula? Mam ogromną ochotę na ten zabieg jednak boję się ze oczy mi spuchną:(

Ja uzywam produktów hipoalergicznych, czyli takich ktore nie uczulaja. wiec szukaj kosmetyczki ktora pracuje na takich wlasnie produktach i nic napewno nie spuchnie:)

Ja również pracuję na hypoalergicznych produktach. Jestem stylistką rzęs ale również zdecydowałam się na ten zabieg. Rzęsy noszę od 1,5 roku na początku pojawiła się opuchlizna na oczach ale od kiedy Pani która mi robi rzęsy używa hypoalergicznego kleju jak ręką odjął. Najlepiej samemu wypróbować i rzeczywiście pytać stylistki o to na jakich produktach pracuje żeby pózniej nie było rozczarowania i złego zdania na temat tego zabiegu.

Gość jagunia6
Witam. Ja swoje rzeski zakładałam na początku grudnia 400zł uzupełniam róznie raz co 2 tygodnie raz co miesiac w zależności od wypdnia albo imprezy:). Uzupelnienie kosztuje 150zl.

Gość Goha898
Przedłużanie rzęs niekoniecznie musi być takie drogie, znalazłam w necie fajną stronkę z adresami salonów, gdzie można dostać spore zniżki na tą i nie tylko tą usługę: http://www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi?Name=rz%C4%99s&City=&Province=&Category=15864 Wydaje mi się, że warto skorzystać z tej oferty, bo można sporo zaoszczędzić.

Gość szurumburumszurum
a mnie nurtuje taki problem-mysle o przedłużeniu rzęs,bo szykuje się duża impreza i się zastanawiam co będzie,jak mi wypadnie jedna,a może dwie rzęsy w trakcie imprezy -przecież podczas przedłużania nie wiadoma która z rzęs właśnie kończy żywot czy wypadnięcie rzęsy jest mocno widoczne??

Gość sofisecret
Absolutnie nie będzie widoczne, jeśli bedziesz miała prawidłowo wykonany zabieg - a nie jak to często się zdarza - 10 rzęs na oku. moje klientki czasem jak na uzupełnienie po miesiącu przychodzą to przy otwartym oku nie widać nic niepokojącego - i pytam - A TY PO CO PRZYSZŁAŚ:))))))) ???????/ hehe Pamiętaj aby przed zabiegiem poprosić stylistkę o certyfikat - dużo jest pseudo artystek które to krzywdzą twoje własne rzęsy. Pozdrawiam Przedłużanie rzęs Secert By Zosia

Witam, Zastanawiam się nad przedłużaniem rzęs - Wasze opinie jeszcze bardziej mnie zachęciły ;) Czy któraś z Was mogłaby polecić SPRAWDZONY gabinet z okolic Katowic? Nie chciałabym później odstraszać ludzi odstającymi rzęsami - każda w innym kierunku :) Z góry dziękuję za pomoc! A przy okazji wesołych świąt wszystkim życzę! ;)

Gość 123Katrin1234
W Gdańsku Pni Monika mi przedłużała, trzymały mi sie 4 tygodnie:D dopełniałam też u niej :) mozna do niej na meila napisac bo numeru to nie wiem czy moge podac: eybeau@gmail.com pozdro

Gość ello mello
Witam! Dziewczyny dajcie jakiś namiar gdzie mogę przedłużyć i zagęścić rzęsy w Białymstoku. Poczytałam o opuchniętych powiekach od kleju, powywijanych rzęsach w różne strony i trochę się boję, że ktoś może to zrobić nieprofesjonalnie. Dlatego proszę o rady bo swoje rzęski mam słabiutkie.

Witam! Robiłam rzęsy miesiąc temu w salonie w Katowicach na ul.Obroki i absolutnie nikomu nie polecm!!! Na początku wydawało mi się, że po prostu nie jestem do nich przyzwyczajona i dlatego mi przeszkadzają. Później jednak okazało się, że mam w większości zamiast jedenej sztucznej rzęsy do jednej naturalnej przyklejoną jedną sztuczną do dwóch lub trzech naturalnych! do tego moje naturalne rzęsy były ogólnie posklejane do siebie! Co do jakości i grubości rzęs to już wolę się nie wypowiadać!!! Moje rzęsy teraz są w rozsypce! Dziewczyny piszcie jak najwięcej recenzji takich miejsc żeby już nikt się nie dał nabrać!!!

Gość sofisecret
koniecznie idź zdjąć rzęsy. daj im odpocząć a potem pójdź do sprawdzonego salonu. poproś stylistkęo okazanie certyfikatu.

Profesjonalne przedłużanie i zagęszczanie rzęs niestety jest stosunkowo drogie i trudno jest porównywać taki zabieg ze zwykłym doklejaniem rzęs wykonanym w jakimś podejrzanym salonie. Jakośc takich zabiegów może byc rozpatrywana zarówno ze względu na trwałość zabiegu, jak i jego rezultat koncowy - wygląd. Moim zdaniem najlepiej jest korzystać z portali zakupów grupowych np. http://www.fastdeal.pl/oferta/warszawa/wyczaruj_zalotne_spojrzenie_2/781 Takie portale maja obowiązek tzn. raczej zwyczajowo wszystkie stosuja zniżki min. 50% więc moim zdaniem warto. A salon ma obowiązek wykonać usługę z jak najlepsza starannością.

Gość karambba1
sofisecret napisala wazna rzecz - zawsze trzeba pytac stylistyki czy maja certyfikat, ktora potwierdzilby ich umiejetnosci. bez certyfikatu nie masz pewnosci dobrze zrobionych rzes. warto zaplacic wiecej stylistce ktora ma wiedze i doswiadczenie.

Gość maczera
ja też szukam sprawdzonego salonu w katowicach!

Gość sara.ka
jesli dalej szukacie dobrego salonu w katowicach to ja moge polecic firme xtreme lashes. co prawda ja przedluzalam sobie rzesy w warszawie, ale to jest bardzo duzo i znana marka, nie tylko w polsce. wiec warto sprawdzic czy w waszym miescie tez jest. i tak jak dziewczyny pisza tam sa na pewno tylko certyfikowane stylistyki. powodzenia!

Gość maczera
a jaka metoda tam przyklejaja? i czy po takim przedluzaniu mozna dostac uczulenia na te sztuczne rzesy albo na klej?

Gość sara.ka
przedluzaja metoda 1:1, jedna sztuczna do jednej twojej rzesy - efekt jest super naturalny. u mnie nikt nawet sie nie domyslil ze sobie przedluzalam a zamiane wszyscy zauwazyli :p w tej firmie pracuja na kosmetykach bardzo dobrej jakosci a rzesy sa z poliestru, a nie jakichs pseudo naturalnych materialow po ktorych czesto zdarza sie uczulenie. takze nie masz sie czym martwic!

Witam, Mam do odstąpienia kuferek z zestawem do przzedłużania i zagęszczania rzęs firmy Extreme Lashes. Zestaw jest prawie nie używany. Zakupiłam kuferek i zrobiłam kurs, ale niestety okazało się, że mam wade wzroku, która uniemożliwia mi wykonywanie tak precyzyjnego zabiegu. Jesli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt.

Gość Perfect-art
Cześć Dziewczyn, jeszcze kilka lat temu miałam podobne dylematy jak Wy. Zastanawiałam się czy przedłużać sobie rzęsy czy nie. Jaki to ma wpływ na moje naturalne rzęsy. Gdzie najbezpieczniej przełużyć sobie rzęsy. Jakią firmę wybrać. Tańszą czy droższą. Co ma najwieksze znaczenie i gdzie zdobyć tą całą wiedzę jak się obchodzić z rzęsami by służyły mi jak najdłużej. Podczas kilkunastu miesięcy w których oddawałam swoje rzęsy w opiekę różnym stylistkom z różnych firm, zdążyłam doświadczyć uczucia źle wykonanej usługi w której rzęsy wbijały mi się w powieki w efekcie całe puchły i swędziały. Były posklejane a co za tym idzie przy wypadaniu naturalnych ciągnęły za sobą "koleżanki na gapę" nieestetyczine wisząc na ledwo zipiącej jednej młodej w efekcie wypadającej przed koncem naturalnego cyklu życia. Doświadczyłam też stylistki, które nieodpowiednio dobierały zarówno grubość rzęs jak i długość co przyczyniło się do wypadania moich naturalnych rzęs i ich znacznemu osłabieniu. Przechodziłam etap paniki, gdzie na widok osłabionych naturalnych rzes płakałam i wydawało mi się, że żadna rzęsa nie odrośnie i tak mi już zostanie. Wszystko to przerobiłam na własnej skórze i wiem jak niektóre z Was mają znaki zapytania w głowie a niejednokrotnie jest tak, że nie mają świadomości, że coś jest nie tak z rzęsami. Uznajemy, że widocznie tak ma być... Dziewczyny pytajcie swoje stylistki , o firmę, o termin ważności kleju i ich rodzaje, o certyfikaty - dosłownie pojedyńcze firmy nie wydaja certyfikatów od razu po szkoleniu (aby dostać certyfikat trzeba na niego „zapracować. Należy udowodnić trenerowi, poprzez przesyłane aplikacje rzęs, że zabieg przedłużania rzęs 1:1 wykonuje się perfekcyjnie. Przez co powyższy certyfikat ma dużo większą wartość na rynku kosmetycznym i jest gwarancją zadowolenia klientek. Macie do tych pytań pełne prawa. Oglądajcie prace stylistek, nie sugerujcie się wyłęcznie ceną. Tanie usługi bywają wielokrotnie ofertą bez atestów, ofertą z chińskimi produktami dostępnymi na allegro. Dbajcie o swoje oczy. W 2010 roku postanowiłam zagłębić się poważnie w temat rzęs i podjąć szkolenie wybierając firmę JB Lashes - pionier w branży kosmetycznej, której produkty posiadają atesty dzięki czemu wiem, że są bezpieczne dla zdrowia. Wszystkie swoje prace umieszczam na stronie internetowej www.perfect-art.com.pl na którą zapraszam wszystkie zainteresowane Panie. W tym zawodzie jest tak, że bez przerwy poddawane jestemy ocenie, każda z Pań jest inna, wyjątkowa i ma niepowtarzalne oczy , rzesy, musimy więc ciągle szkolić swój warsztat i dbać o zadowolenie każdej dziewczyny. Promocja cenowa na hasło KAFETERIA - 50% od ceny regularnej. Serdecznie Pozdrawiam Iza.

Mam pytanie do stylistek\kosmetyczek które robią rzęski już od jakiegoś czasu.Otóż chcę zrobić sobie kurs w secret lashes w krakowie w akademii Maniewskiego to jest w pasażu 13 i nie wiem czy są tam dobrze prowadzone szkolenia i chciałam kupić od razu najwiekszy zestaw startowy i nie jestem pewna czy to jest dobry pomysł, może lepiej będzie kupić pojednńczo potrzebne mi produkty, jeśli tak to co powinnam kupić?? mój mail to haba91@o2.pl

Gość Secret by Zosia
Nie polecam kupowania zestawów startowych, bo to pozorna oszczędność. Najlepiej kupić wszystko pojedyńczo, bo niektóre rzeczy z zestawu bedą leżały is ię kurzyły. kulując pojedyńczo cena jest wyższa ale na koniec okazuje się że wyszło mniej.