Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe ciacho

przedłużanie, zagęszczanie RZĘS

Polecane posty

Gość Stylizacja rzęs
Hej, takie rzęsy są cudowne. Sama je noszę. Nie trzeba ich malować i są bardzo wygodne. Wspaniała sprawa. Codziennie rano mam lepszy humor jak się przeglądam w lustrze. No i jak idę na siłownie to nawet bez makijażu świetnie wyglądam. Jeśli szukacie kogoś kto zakłada rzęsy w Gdańsku to zapraszam do mnie. Posiadam certyfikat i kożystam tylko z najlepszych materiałów. Robię rzęski u klienki w domu. Wszystkie dziewczyny po zabiegu były bardzo zadowolone! Ja również zawsze się cieszę jak widzę zadowolenie na twarzy klientki :) Jak jesteście zainteresowane to odwiedźcie mojego bloga. www.stylizacjarzes.blogspot.com

Przedłużam rzęsy zawsze w Artnail w Krakowie. Założenie rzęs jedawbnych kosztuje 300 zł, a uzpełnianie już znacznie mniej. Polecam jedwabne rzęsy i uważam, że zabieg dobrze robić w sprawdzonych salonach, ponieważ dłużej się trzymaja no i efekt jest bardziej anturalny :)

Gość sdff
dobra dobra wszystko fajnie, tylko czemu nikt nie mowi ze to wcale nie taka fajna sprawa? mi ciagle lzawily oczy od tego kleju, wkurzalo mnie ze rano gdy otwieram oczy to nie moge ich normalnie przetrzec. na dodatek te rzesy odpadaja potem nierowno i niedobrze to wyglada. najlepsza jest naturalnosc!!!!!!!!! ja wlasnie po zabiegu, po tygodniu, gdy doslownie sama odkleilam te sztuczne rzesy docenilam swoje!

Gość karina89
Droga "sdff" może trafiłaś na jakiś felerny klej, ja już dość długo przedłużam sobie rzęsy 1:1 i jestem zadowolona korzystam ze strony - abclashes. Polecam.

Gość Perfect-art
Serdecznie zapraszam wszystkie czytelniczki- promocyjna cena 200 zł za przedłużenie rzęs. Na stronie www.perfect-art.com.pl wiecej informacji. Warszawa Bemowo, Wola.

Gość Kasia Profeska
Dziewczyny 75 złotych za założenie pierwszy raz rzęs!!!!! psujecie rynek kosmetyczny zaniżając cenę za naprawdę żmudną, dokładną i długą pracę. Dzięki takim jak Wy kobiety wybierają taką tanią usługę, i są zadowolone z byle jakiego efektu nie wiedząc, że mogłyby mieć o niebo piękniejsze płacąc więcej. Niestety za jakość się płaci. Ja osobiście robię rzęsy jedwabne i z dojazdem do kientki nie może to być cena mniejsza niż 180-300 złotych. Benzyna, rzęsy, klej, środki profesjonalne do dezynfekcji to wszystko kosztuje.Każda klientka ma inne rzęsy jednej dokleję do 120 na jedną powiekę drugiej wystarczy 70 aby efekt był piorunjący. Dziewczyny ceńcie się za profesjonalne wykonanie..

Gość charlotte1991
Ja przedłużam rzęsy w Pure Diamond w Krakowie efekt świetny i długo się utrzymuje, do tego Panie są bardzo sympatyczne.

Gość piękne rzęsy
Cześć ja też przedłużam rzęsy metodą 1:1 i jestem zachwycona :) Jeżeli chodzi o Katowice to bardzo polecam wykonanie u jednej dziewczyny, bardzo dokładna, sumienna no i niedroga :) Tutaj efekty jej pracy https://www.facebook.com/pages/Stylizacja-rz%C4%99s/485927314777210?ref=hl polecam, ja jestem zadowolona :)

Gość szadkowska_988
Jesli chcecie miec dziewczyny piękne rzęsy polecam Nouveau Scare . Musze Wam powiedzieć ze ja zdecydowałam się na NOUVEAU SCARE od Nouveau Lashes, bo podobał mi się efekt zrobiony u babki na targach LNE. Efekt wytuszowanych rzęs, ładnie rozczesanych. I przynajmniej wiem ze moje rzesy nie sa osłabione i nie wypadną

Gość ja robiłam w Białej Podlaskiej
w salonie be beautiful czy jakoś tak na sobieskiego, rewelacja :P :)

Gość sonilka8
Ja zapisałam sie własnie na szkolenie NouveauScara.Zgłaszałam się telefonicznie 603 270 619. Zadzwoniłam podali mi termin, wpłaciłam zadatek w celu rezerwacji miejsca. A postanowiłam to zrobić, bo własnie coraz wiecej klientek pyta o ta aplikacje.

Gość annnkowska
Dziewczyny ile trwa takie szkolenie ? Chcialabym zapisac sie ale w stolicy...

Gość sonilka8
Kursantka przyjeżdża na szkolenie w terminie, który ustali i bezpłatnie bierze udział w szkoleniu. Daje to możliwość korekty ewentualnych błędów lub nabranie pewności siebie. To ważne ponieważ firma nie tylko jest zainteresowana przeszkoleniem i skasowaniem za pakiet, ale dba o jakość aplikacji. Czas trwania do 1 dzień.

Gość gość
Najlepszy gabinet w którym wykonuję się zabieg przedłużania rzęs jest w Krakowie. Bardzo polecam odwiedzenie gabinetu Dream-Factory. Bardzo dobra obsługa i bardzo przyzwoite ceny. Polecam Serdecznie.

Gość Amannda90
Hej dziewczyny :-) ja skorzystałam z promocji w Elite w Warszawie i przedłużyłam i zagęściłam sobie rzęsy. Jest dokładnie jak piszecie wygląda to przepięknie! Nie muszę rano tuszować rzęs, zawsze wyglądam pięknie i olśniewająco! Na prawdę świetna sprawa!

Gość ullkowska222
Ja też wybrałam Nouveau Scarę od Nouveau Lashes, bo stawiają na efekt niepoklejonych rzęs. Byłam na pokazie Max Lash i rzęsy były strasznie posklejane. Nouveau lashes uczą rozdzielonych rzęs i babka podczas szkolenia bardzo zwracała na to uwagę.

Gość marrrtyna
NouveauSCARA to najnowszy tusz do rzęs od Nouveau Lashes. Zabieg aplikacji polega na nałożeniu pół-permanentnej maskary na naturalne rzęsy, polecany jest przede wszystkim klientkom, które mają mocne i długie rzęsy naturalne – NouveauSCARA uwydatni ich naturalne piękno.Moje klientki sa strasznie zadowolone i większośc decyduje sie na ten własnei zabieg.

Gość blannneczka
Ja czytałam w ostatniej urodzie o Nouveau Scarze i nie wiedziałam czy zapisać się na to szkolenie, ale z tym liftingiem rzęs to świetna sprawa. Fajnie, że można to łączyć do innych metod np. na dolne rzęsy, wykonać aplikację razem lub osobno. Ja staram się korzystać z nowości na rynku.

Gość blannneczka
Ja czytałam w ostatniej urodzie o Nouveau Scarze i nie wiedziałam czy zapisać się na to szkolenie, ale z tym liftingiem rzęs to świetna sprawa. Fajnie, że można to łączyć do innych metod np. na dolne rzęsy, wykonać aplikację razem lub osobno. Ja staram się korzystać z nowości na rynku.

Gość gość
Oj fajnie to wszystko wyglada. Ja jestem po takim ogólnym kursie, ale chyba własnei zachęcona Waszymi opiniami sama powinam sie nad tym powaznie zastanowic.

Gość rissskinka
Jesli chcecie przedłużyc rzesy to zarzyjscie sobie tak naprawdę na stronę profesjonalnej stylistki rzęs i będziecie mogły o tym wszystkim przeczytać www.przedluzanierzes-warszawa.pl/ Ja jestem naprawde bardzo zadowolona z efektów.

Gość ammosla
W sumie jesli mam mieć naprawde dobrze wykonany zabieg to nawet z Raszyna moge dojechac na Wole. I miec potem tez pewność ze moje rzesy wygladaja dobrze.

Gość Stylizacja rzęs Katowice
Gdyby ktoś szukał doświadczonej stylistki rzęs w okolicach Katowic, to polecam siebie :) Mam pracownie niedaleko centrum Katowic. Zakładam rzęsy metoda 1 do 1, 2 do 1, a także niedługo 3 do 1 i stylizacje za pomocą 100% norki naturalnej. Wykonuję stylizacje zarówno imitujące naturalne, wytuszowane rzęsy, jak i efektowne rzęsy na ślub lub inna okazję. Można dowolnie stopniować wielkość rzęs, tylko trzeba dokładnie powiedzieć o jaki efekt chodzi. Mam również rzęsy ciemnobrązowe, kolorowe, ombre (cieniowane), brokatowe, cyrkonie swarovskiego, co się komu zamarzy :) Dużo zdjęć i więcej informacji: http://www.anastazjabalon.com/

Gość Natalia2306
Drogie dzieczyny, kobiety. Ja założylam sobie rzęsy już kilka miesięcy temu. Polega to na doczepieniu pojedynczych rzęs do Twoich naturalnych. Najpierw kosmetyczka zaklada płatki pod oczy ( dostępne w rossmanie), zeby rzęsy i klej w razie w opadały na nie. Na a oprocz tego, to skora pozniej jest delikatniejsza. Efekt calkowity byl rewelacyjny. Trwalo to 2 godziny, ale warto bylo nie jest to przyjemne, ale dla efektu znioslam to, bo w pewnym momencie czulam jakbym miala piasek w oczach i chcialam zrezygnowac, ale pozniej bylo juz ok i jak mi pozwolila otworzyc oczy i zdjela te platki, to bylo bosko!!!!!! Teraz nie kupuje i nie uzywam tuszu, rzesy sa rewelacyjne, rozmiar 13 podkrecone. Polcema je, ale osobom, ktore nie maja zapadnietych oczu. Pierwsze trzymaly sie 3 i pol tygodnia tygodnia, a pozniej uzupelnienie co 3 tyg. Za zalozenie placilam 200 uzupelnienie 150 w Poznaniu. Poza tym nie polecam doczepiania klebkami, bo wtedy jak odpadna, to jest zbyt duza luka miedzy reszta. No i zaklada sie tez od trony ucha do strony nosa i raz lewa strone raz prawa, wiec przemyslcie najpierw to czy chcecie, bo jak w polowie zrezygnujez i kosmetyczka przerwie to zostaniesz z przerwa 1,5cm bez rzes, a to wygladac bedzie okropnie. Mimo wszystko polecam i pozdrawiam. Natalia

Gość deesssska
Ja tez jestem zdania ze jak masz dobrze wykonany zabieg to o nic nie musisz sie stresować ze coś bedzie nie tak. Wiec na pewno warto jest poszukać kogoś takiego.

Gość nakatka
Na pewno jest to ogromny komfort- również psychiczny, wstaje się rano i ZAWSZE wygląda się pięknie:) W Krakowie warto wybrać się do Instytutu Dermique, mają tam fachową ekipę i używają dobrych jakościowo produktów

Gość frannnka2
Jaka długość rzęsek proponujecie tak na początek ? Nie chce też wygladać jak z firankami i jednak wolałabym coś zdecydowanie bardziej delikatniejszego...