Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaa maniaa

jak sie naklada ozdoby na tipsy zelowe? wtapia sie? jesli tak to jak?

Polecane posty

Gość aniaa maniaa

Wtapiasz... po nałożeniu pierwszej warstwy żelu i utwardzeniu jej w lampie nakładasz ozdoby np. brokat, cekiny, hologramy. Następnie nakładasz następną warstwe żelu i do lampy... przemywasz Cleanerem, spiłowujesz wystajace ozdoby tak by nie zachaczały, znowu żel, cleaner i gotowe:)

Gość chilli81
Witam! Nie jest regułą, że mają one być w 1 warstwie :p Mogą być też w 2 to zależy od potrzeb osoby :D Ja tam pozwalam wybierać klientce w której chce :D

Gość Gizmolek
hejka jesli chodzi w ktorej to w kazdej tak naprawde w 1 wtapiamy koronki ,muszle,brokaty,kwiatki,kamyki,hologramy i te najbardziej odstajece 2 moze byc koronkaktora mozemy zakryc ozdoby z 1 ale bardzo cienka wtedy mamy efekt tzw.3d.,malunek,brokat, 3zazwyczaj cyrkonie i groszki -male kuleczki.ktore wystaja poza paznokiec ja jestem zwolennikiem kombinacji ale według estetyi to 1 warstwa jest najlepsza zachowujesz wtedy naturalna grubosc ,

Gość walentusia
czyli co nakładam 1 warstwę zelu, do lampy, potem nakładam ozdoby na utwardzoną i warstwę żel i do lampy czy daję 1 warstwę żelu do lampy drug warstwa zelu i na mokra ozdoby i do lampy itd