Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

6asia9

Ginekolog prywatny, czy państwowy?

Polecane posty

Wiem, że jest tu pełno pytań typu: \"Pierwszy raz u ginekologa\", \"Antykoncepcja\" itp., itd. Ale błagam napiszcie mi do jakiego lekarza lepiej sie wybrać: prywatnego czy państwowego? Mam 18 lat i wybieram sie po raz pierwszy, ale nie wiem jak będzie lepiej. Prosze o szczerą rade. Z góry dziękuje.

Gość prywatnie

Gość prywatnie
i powiedz że to Twoja pierwsza wizyta.

Gość agniecha1975
ja Ci napisze tak TYLKO PRYWATNIE byłam kilk arazy państwowo i hm zabrał mi kilka lat życia swoją błędną diagnoza całe szcęście że pojechałam do poznania prywatnie

Ja pierwszy raz u ginekologa byłam w wieku 13 lat i to państwowo. Było spokojnie, delikatnie i fachowo.

zalezy od lekarza..ja placilam 50 zł za kompleksowy wywiad, badanie łącznie z kolposkopią...ale poszłam na wizytę prywatną u lekarza majacy kontrakt z NFZ-em...

Gość agniecha1975
poznań 100 ale masz w tym wszytskie badania rozmowe która jest potrzebna

Ja mialam juz 2 wizyty w szpitalu u ginekologa panstwowego pani doktor bardo bardzo mila i fajna dla mlodych dziewczyn i starsze panie tez do niej przychodza na prawde polecam w Lodzi.Teraz bede miala dobierane tabletki anty. i mialam robiona juz morfologie i usg w tym celu zeby tabl dokladnie dostosowac:)

Gość Ann_Miho
ja w lodzi place 60 i mniej wiecej takie sa ceny u mnie ale sa takze lekarze co biora i 150 ale wydaje ta kase i idz pryawtnie.