6asia9 0 Napisano Luty 5, 2007 Wiem, że jest tu pełno pytań typu: \"Pierwszy raz u ginekologa\", \"Antykoncepcja\" itp., itd. Ale błagam napiszcie mi do jakiego lekarza lepiej sie wybrać: prywatnego czy państwowego? Mam 18 lat i wybieram sie po raz pierwszy, ale nie wiem jak będzie lepiej. Prosze o szczerą rade. Z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prywatnie Napisano Luty 5, 2007 i powiedz że to Twoja pierwsza wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniecha1975 Napisano Luty 5, 2007 ja Ci napisze tak TYLKO PRYWATNIE byłam kilk arazy państwowo i hm zabrał mi kilka lat życia swoją błędną diagnoza całe szcęście że pojechałam do poznania prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darianka 0 Napisano Luty 5, 2007 Ja pierwszy raz u ginekologa byłam w wieku 13 lat i to państwowo. Było spokojnie, delikatnie i fachowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
6asia9 0 Napisano Luty 5, 2007 A mniej więcej jakie są ceny u prywatnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Luty 5, 2007 zalezy od lekarza..ja placilam 50 zł za kompleksowy wywiad, badanie łącznie z kolposkopią...ale poszłam na wizytę prywatną u lekarza majacy kontrakt z NFZ-em... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pszczolka z listopada 0 Napisano Luty 5, 2007 zalezy od miasta wawa od 50- 150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniecha1975 Napisano Luty 5, 2007 poznań 100 ale masz w tym wszytskie badania rozmowe która jest potrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klucha0 0 Napisano Luty 5, 2007 Ja mialam juz 2 wizyty w szpitalu u ginekologa panstwowego pani doktor bardo bardzo mila i fajna dla mlodych dziewczyn i starsze panie tez do niej przychodza na prawde polecam w Lodzi.Teraz bede miala dobierane tabletki anty. i mialam robiona juz morfologie i usg w tym celu zeby tabl dokladnie dostosowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
6asia9 0 Napisano Luty 5, 2007 A co z Sosnowcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann_Miho Napisano Luty 5, 2007 ja w lodzi place 60 i mniej wiecej takie sa ceny u mnie ale sa takze lekarze co biora i 150 ale wydaje ta kase i idz pryawtnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach