Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powody zdrady

Pytanie do kobiet - co sklonilo was do tego ze macie kochankow .

Polecane posty

Gość powody zdrady

Tutaj mozecie napisac anonimowo dlaczego zdradzacie mezczyzn (chcialbym zebyscie nie atakowaly mezczyzn i tlumaczyly sie ze oni tez zdradzaja poniewaz ten topic dedykuje kobietom - chyba ze odgrywacie sie na swoim partnerze za zdrade to wtedy moze byc powod) . Napiszcie dlaczego moze pomoze to mezczyznom zrozumiec dlaczego zostali zdradzeni , moze mi pomoze .

Gość piszcie piszcie moze
moze pomoze to mężczyznom wyrywać kobiety ....🖐️

Gość e tam.
💤

Gość etyhOILgrioehoiL
:O

Gość Slepa Milosc slepa
zaslepiona miloscia i potrzeba pomagania na "sile" tkwie w zwiazku ktory tak na prawde nic mi nie daje...oszukuje sama siebie, oszukuje meza...mam kochanka ktory uzupelnia mi pustke z ktora tak na prawde powinnam poradzic sobie sama...ale tak jest latwiej, chowam glowe w piach bo jest wygodniej, uzywam zycia garsciami bo przeciez jest takie krotkie, argumentuje to sobie tak zeby bylo mi wygodnie...tak na prawde jest mi zle, kochanek poprawia mi humor, maz denerwuje, wiem...sama sobie tak na prawde zgotowalam ten los, przyznaje sie w ciszy przed sama soba, ale wyjsc z tym na zewnatrz nie wyjde...chce (chociazby na pozor) zatrzymac twarz.

Gość powody zdrady
zaslepiona miloscia do meza czy do kochanka ?

Gość Slepa Milosc slepa
tak na prawde to chcialabym wiedziec co to slowo znaczy, chcialabym pokochac....siebie...wszystko byloby takie latwe...Twoje pytanie ma miliony roznych odpowiedzi...ja zdradzam z takich powodow, Twoja zona zrobila to pewnie z innych.

Gość powody zdrady
Na szczescie nie zona ale prawie.... po wszystkim jeszcze bezczelnie powiedziala ze mnie kocha :O

Gość dark wings
moze ciebie naprawde kocha i zaluje?

Gość Slepa Milosc slepa
moze faktycznie kocha...moze to nie z braku milosci zdradzila...zapytaj jej

Gość Brondynka
Mój mąż nigdy nie dbał o moje potrzeby emocjonalne, materialne, seksualne. Nigdy nie byłam z innym i myślałam, że tak jest dobrze, tylko czasem sie dziwiłam, czemu ludzie tak bardzo lubią seks...? Byłam w delegacji. Samotne wieczory i noce poswiecałam na marzenia o mężu, głaskałam swoje ciało i marzyłam, że to mój mąż mnie tak pieści... Aż którejś nocy pomyślałam sobie; -Ty idiotko, przecież on cie nigdy tak nie pieścił! I zaczęłam sie spotykać z młodszym kolegą, który wcześniej mi to proponował. Dzięki niemu poczułam sie kobietą :)

Gość powody zdrady
Malo mnie to teraz interesuje czy mnie kocha czy nie , nie mam zamiaru jej o nic pytac , nie jestesmy juz razem .

Gość dark wings
chetnie bym sie zapytal, interesuje mnie to

Gość powody zdrady
Brondynka >>>> czyli w glownej mierze seks ?

Gość Slepa Milosc slepa
mam pytanie Brondynko, czy Twoj maz zawsze taki byl w stosunku do Twojej osoby, czy powoli sie oddalil?

Gość Brondynka
On nigdy nie interesował sie czy mi jest dobrze. Nigdy za nic nie pochwalił. A co najciekawsze był chrobliwie zazdrosny.

Gość Brondynka
Nie moge powiedzieć, że seks był głównym powodem zdrady, raczej takie oschłe traktowanie mnie, brak czułości, pocałunków na powitanie itp.

Gość Brondynka
Po tej zdradzie chciałam być z mężem. Mogłabym z nim być mimo wszystko, gdyby się zmienił i dobrze mnie traktował. Ale on nie chciał sie zmienić...

Gość Brondynka
Mówią, że kochająca kobieta może zdradzić tylko dla ratowania życia mężczyzny. Pewnie za mało go kochałam...

Gość Slepa Milosc slepa
...Brondynka, wiec Ty tak jak ja weszlas w zwiazek wiedzac gdzies tam w podswiadomosci ze to nie jest to...przeanalizuj i nie zwalaj calej winy na oschlego meza, on moze po prostu taki jest...piszesz ze byl taki od poczatku, nie zmuszal do slubu...wiec tez sobie troche zgotowalas ten los sama.

Kochalasz meza czy tylko chcialas z nim byc ? Maz dowiedzial sie o zdradzie czy Ty go zostawilas bo sie nie zmienil.... ja swoja rzucilem , to byloby bez sensu byc z kims komu nie mozna ufac (nie bierz tego do siebie ale ja tak myslalem wtedy , teraz sam juz nie wiem) , jest mi zle .

Gość Brondynka
To jeszcze nie wszystko. Mój były mąż był alkoholikiem, to dlatego sie z nim rozeszłam. Nie mam do nikogo pretensji, pewnie tak musiało być...

Gość Brondynka
W moim przypadku zdrada była mi potrzebna, dzięki niej poczułam sie 100-procentowa kobietą i gdyby mąż był innym człowiekiem tylko b na tym skorzystał. Nie wiem czy mężczyzna jest w stanie to zrozumieć...

Gość Brondynka
Do autora - nie myśl juz o tym, potraktuj to jako jedno z życiowych doświadczeń. A przede wszystkim wybacz jej i sobie.

Ja nie jestem :D Piszesz ze zdrada bylaby dobra dla zwiazku ale przeciez ona wszystko niszczy - zaufanie , rodzi cierpienie , bol .

Gość Brondynka
Wybaczenie ma znaczenie dla ciebie, dla twojej "zdrowotności psychicznej" :) Przestaniesz o tym myśleć obsesyjnie i sie zadręczać o przyczyny i winy.

Gość zanim ocenisz
Dlaczego kobiety zdradzają? Każda z innego powodu. Może nie zauważałeś jej kobiecości tak jak tego pragnęła, może chciała sprawdzic czy naprawde ty to ten jedyny? I wiele, wiele innych powodów. Zdrada nie zawsze musi oznaczac koniec związku, czasem otwiera oczy obu stronom i pozwala docenic to co sie ma. Czasem po zdradzie zarówno on jak i ona kochają jeszcze mocniej. Zdrade można wybaczyc jeśli naprawde, szczerze chce sie spojrzec na jej ale i SWOJE błędy.... Pomyśl o tym

Gość kazdy powod jest dobry
:P