Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO SEM JA

JUTRO DO WOJA..

Polecane posty

Gość TO SEM JA

CHCIAłEM PODZIęKOWAć CI HARD.. ZA TE RADY TY WIESZ JAKIE .. CO MI POWIEDZIAłEś NAPEWNO SIę PRZYDADZą POZDRAWIAM... i powodzenia na swojej ścieżce życia... Pozdrawiam.. też wszystkich z którymi miałem przyjemnośc rozmawiać .. ELO

powodzenia . trzymaj sie i tyle , nie podskakuj za wysoko , ale walcz o swoje równocześnie . 😘 wyjątkowo

Gość TO SEM JA
Dzięki :)

Gość *pokrzywa*
Trzymaj się🌻

Gość monisssia
przykro mi :P

Mnie mojego wzieli jak synek miał 7 misięcy i to poszedł w dzień dziecka. 01.06😭

Gość hhhh
to sem ja :)🖐️ powodzenia :) spotkalismy sie na topikui o cyckach ;):D

Gość to i ja mam coś dla Ciebie
GDY PIOSENKA SZŁA DO WOJSKA, TO ŚPIEWAŁA CAŁA POLSKA BO PIOSENKA SZŁA DO WOJSKA JAK NA PIERWSZY BAL ! GRAŁY SKRZYDŁA SAMOLOTOM, NAWET W CZOŁGU ŚPIEWAŁ MOTOR NA STRZELANIE SZŁA Z PIECHOTĄ- CEL I PAL !...

Gość TO SEM JA
Nie musi ci być przykro bo ja ide z wyboru .. mam średnie wykształcenie więć nie jestem jakiś bezmózg... To taki mamy krok do przodu.aby posunąc się .dalej... taki priorytet... dyscyplina... i zasady ponad wszystko... No i małakicia .. trzymaj się i niedaj się mała całuje.....dużo ...godzin razem.. przegadaliśmy.. ....:Wymiana poglądów..i nie tylko sama wiesz... Trzymam kciuki kicia.. :) A także stara dziewica... jankesa ty też .. niezła jesteś.. ..szalejesz na tym forum twarda kobieto :)

to sem ja ... trzymaj sie . teraz nie jest tam tak żle . tylko startuj na jakąś szkółke :P a na jaka jednostkę dostałeś ?

Gość TO SEM JA
Warszawa wesoła Radiostacja łaczność :)

Gość TO SEM JA
Dam rade bo niedam się zwariować ..pozatym ja już tyle przeżyłem... że jakieś wojsko mnie nie rusza.. cieżko tylko z bliskimi.. przyjacielem.. i wszystkimi... Serce boli.. niestety..

brachol był gdzieś pod wartszawa . ale we remontach . ale ogólnie na łąćżności to też niezle będziesz miał . spoko wodza kolego 🌻. i net pod ręka .:)

Gość TO SEM JA
hhhh pamiętam cię brachu również powodzenia i pozdro :)

Gość a to wlasnie mala ja
wiesz moj chlopak miesiac temu wrocil z woja i niebylo az tak zle ponoc wiec ty tez napewno dasz rade! na poczatku jest choler.. trudno ale co to zz facet bez woja???powodzenia a gdzie idziesz?

Gość TO SEM JA
No dzięki wszystkim trzymajcie się .... NARA....

generalnie nie przejmuj sie niczym w woju i miej z leksza wszystko w dupie :D na ktora masz sie wstawic ??

Gość TO SEM JA
o jesteś na 12....... jutro zawalony cały dzien wieć wszystko co miałem to zrobiłem alebo robie teraz.......

ja sie \'spoznilem\' z 7 godzin :D huehue specjalnie mialem byc na 10 a po 9 dopiero z domu wyjezdzalem a do jednostki prawie 300 km :D jak sie spoznisz to ci i tak nic nie zrobia :D a zawsze bedziesz troche dluzej cywilem :D wez sobie jakies przybory toaletowe bo te wojskowe to mozna od razu do kosza wyj.... :D chyba ze sie cos poprawilo :D

Gość kpr.pchor.pasza
bedzie dobrze. trzymam kciuki.byle do przepustki i pójdzie szybciej niz myslisz.good luck!!! wez sobie jakies sportowe buty, bo trampy monowskie są z dupy i ręcznik.

Gość TO SEM JA
Mam wszystko co trzeba :) Dziś jak byłem na piwo u nas w barze.. to pzypadko .. gadałemz takim kolesiem wypitym 15 lat temu był.. oni jak się spóżnili bo poszli na bimber bo ich zawołała gospodyni.... to do 5 rano pili i żołnierze po nich przyjechali.. bo byli najebani.. i wrzucili ich jak kartofle.. do tego auta.. podobno .. przywalił facjatą ..... o szybe.. że miał polewe z nosa po brodzie mu lało się a potem... 3 h skacowani na..zimnie....stali za kare.. ale to były inne czasy... każdy ma inaczej.. hehe :)

heh na unitarce nie beda mu potrzebne nie bierz trampkow i recznika wez przybory toaletowe i dobra paste do butow (bo moze sie zdarzyc ze ta wojskowa moze byc chujowa )

Gość TO SEM JA
No spoko hardXxX dzięki ... ja ide w kime bo trzeba jutro wstać... narazie ELO

heh no wlasnie to byly inne czasy :D poza tym na wcielenie jak sie troche spoznisz kilka godzin to raczej nic ci nie zrobia nasciemniasz ze zjebal pociag itp ale z PJ nie radze zabardzo sie spozniac :D

Gość deflorator.
to nie pukasz sobie w najblizszym czasie :(

hej, a o mnie juz zapomniales? nie pozegnasz sie? :(