Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO SEM JA

JUTRO DO WOJA..

Polecane posty

o ktorej wyjezdzasz i nie bierz na razie tych recznikow :D wezmiesz najwyzej sobie po unitarce wez sobie najwyzej troche kaski i jakis slodyczy paczke fajek :D

Gość deflorator.
:Ooj:(

Gość deflorator.
znasz to z autopsji? :P

Gość minister Roman Wiertło
a ja odrabiałem wojo w szkole specjalnej

hueheu nie no tak mu na pocieszenie napisalem :D ale mielismy na kompani \'pediego\' :D

Gość deflorator.
serio? :D jawny? :D jak mu sie zylo na jednostce? :P

sądząc z natury fali pederaści nie mają w wojsku najfajniej zapewne

heh to byl taki cichociemny koles mial rozne odchylki :D kiedys lekki wjeb dostal od chlopakow

Gość deflorator.
kurde ale ze sie dal zdemaskowac ? :O brr!

teraz fali jako takiej juz nie ma :D z tym pedim to dluga historia

Gość TO SEM JA
Józia :) Zobacz dobrze wiesz gdzie....co mi kiedyś podałaś...:) MAM wszystko 5 paczek... zapas zakupionych...żeby z dziadkami się nie pieprzyć.... Jest takie coś jak samo kontrola... o pedzia się nie boje...... Miałem już z takim do czynienia.. więc wiem jak sobie z takimi radzić.... żeby się odpieprzyli w szybkim tempie...:) A ty Juzia dostałaś wiadomość ....na gg...... przed założeniem tego tematu :) tyle......... musze zaras spadać..........bo już mi umysł wysiada od tego wszystkiego dziś ehh..

Gość deflorator.
serio? :D ale ubaw w tym woju :D a ten drugi to gej byl?:P

to sem ja nie czestuj ich tak jak frajer dawaj tylko tym co sa w porzadeczku i nie boj sie ich u nas na stolowce za fajeczke mozna bylo dostac extra kotleta :D wiec sie chyba oplacalo :D ten drugi byl hetero nawet zonaty :D to dluga historia :D

Gość deflorator.
oooo nie :O:O:O !!! opowiadaj :D;) nie sadzilam ze wojsko moze byc taaakie fascynujace ;):P

fala jest, bo zawsze jest młode i stare wojsko na kompani, a kto zna dwudziestoletnich chłopów to wie że zawsze jest w męskiej grupie hierarchia jakaś i pederasta jest raczej niżej niż wyżej w tej hierarchii, zakładając że ogół jest heteroseksualny

Gość TO SEM JA
hardXxX hahaha ja powiedziałem że mam.. 5 paczek zakupionych dla siebie :)) Stary.... ale mnie rozbawiłeś myslałeś że dla nich hahahahaha Ci co mi pomogą .. to ich poczęstuje na 100 % :) A ci co mnie będą wkurwiać to huja dostaną :P Pozatym ja to wszystko schowam... przed nimi co się da :P A z kolesiami.. takimi starszymi troche.. to ja miałem nieraz ...rózne sytuacje.. z barów... niebój się nie jestem.. frajerem.... I WIEM JAK Z TAKIMI GADAć POZATYM WIELU tam jest.....bezmyślnych napewno będzie.. Dodam fakt... że ja wole dostać po dupie niż się dac... jakiemus dziadkowi... sfrajerzyć... który będzie cwaniakował.. Znam to z reala.. wiem że nie mozna wrógów se robić.. ale jedne .. dziadek :P Może mi naskoczyć :P

heh kolesie sie najebali na stalce w kilku \'pedi\' z nimi pil :D i w nocy jak spali to to pedi kolesiowi obciagal (bez jego zgody) :D a najlepsze ze kolesiowi sie snilo ze mu laska ciagnie :D wszystko bylo dobrze do momentu az sie nie obudzil i nie zjarzyl co sie dzieje :D

Gość deflorator.
nie badz taki gieroj :P;)

Gość deflorator.
ufff to chociazx dobrze ze to nieswiadome bylo...bo tak :( nie chcialabym byc jego zona... a;e odgonil go czy pozwolil skaczyc? :D;)

ale to jednak twarde męskie towarzycho - na zielono będziesz pomykał i pobudka rano jak cholera

to pedi był odważny i zdeterminowany

Gość feega z makiem
w woju będziesz ćwiczył rękodzieło

tak trzymac mlody :D huehue na pocieszenie ci powiem ze idziesz w dobrym okresie na lato ci cyfra spadnie i bedziesz mial zajebiscie jak sie nie boisz to oddawaj tez krew i zbieraj sobie do urlopu no u nas tez sie wielkie dziadki robily ale to cioty byly :D kilku dostalo wjeb i sie skonczylo jak by byli twardzi to by se nie pozwolili a dodam ze na pokoju bylismy tylko we dwoch z mlodych reszta to niby te dziadki :D huehuehue

odrazu go odgonil i mu wyplacil kilka kopow :D a pozniej koles z godzine pod prysznicem stal mowil ze pedi pogryzl mu chuja :D hmmm nie wiem czy zona sie dowiedziala w ogole

Gość deflorator.
:O:D pewnie nie...ale to straszne:( jak On z tym zyl? ;):O

Gość feega z makiem
pedi zatem nocną porą groźny może być okropnie

Gość deflorator.
to gwalt normalnie... ja bym w woju nie wytrzymala :P:D

pedi na pierwszy rzut oka wydawal sie bardzo spokojnym chlopakiem ze jak nam na unitarce opowiadal ze lubi sobie wypic to myslelismy ze chce sie nam przypodobac :D ale na pierwszej stalce sie wyjasnilo jaki z niego szatan :D jhuehue