Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TO SEM JA

JUTRO DO WOJA..

Polecane posty

Gość deflorator.
jaja jak berety :D

Gość TO SEM JA
minister Roman Wiertło A twarde męskie towarzystwo.. to głupiego baru pójdziesz.. i komuś nie spaśisz.. jak nie umiesz sie zachować i gadać... to dostaniesz wpierdol.. a zanim pały przyjadą.. to już .zwieją.. A tam przynajmniej są zasady.... i zanim coś zrobią wiedzą że beda mieli konsekwencje.. Pozatym... ja ...nie ide się tam ...z nikim być..ani zaczynać z kimś bo to gupota.. i wyrok ... Pozatym ja mam doświadczenia od szczeniaka z takimi ludzmi .. nie chwaląc sie..... I znam ich pokrojowo mentalnośc.. oczywiście zawsze sa jakies świry.. bardziej sie przejmuje tym ze komuś może paść psycha.. i dostane kose podczas snu albo coś gorsze.. ale niema sie co łamac i myslec o takich rzeczach... Bo z tego co było to tylko badania i nie było rzadnych testów psychologicznych.. wieć niewiadomo co to za ludzie tam będą.. A lepiej być samemu niż z jakims judaszem zawiązac pakt... Pozatym.. fajek ... piwa nie zamierzam tam z nikim pic.. bo w tych okolicach panuje sepsa a to choroba pokarmowa... musze se jakieś klapki zmontowac.. bo łazienki są podobno .. brudne nie higieniczne.. a niechce mieć jakieś grzybice... Tam trzeba poprostu myśleć.. jak i w życiu to fakt.. by wyjśc w jednym kawałku.. a nie jako wycieraczka :)

nie wiem no jakos sie chlopak meczyl pedi za to kilka razy wjeb dostal, nawet na mojej sluzbie :o i podobno w cywilu tez mu wjebali a jakos pod koniec sluzby kadra sie dowiedziala o pedim i rozmawiali z kilkoma osobami ale kazali o sprawie nikomu nie opowiadac :D

Gość deflorator.
ciezkie w sumie zycie maja homoseksualisci...:(

Gość minister Roman Wiertło
masz racje - róznie bywa

to sem ja zrozumiesz czmu na wojsko mowi sie syf :D hueheu klapki dadza ci na wcieleniu :D (oczywiscie beda one gowno warte) aha i jak bys sie chcial bic to nie bij sie ze starszymi szeregowymi bo bedziesz mial przejebane :D huehue

Gość deflorator.
tak sobie mysle...w takim woju to bym w koncy schudla :D jak by mnie po poligonie przegonili :D;)

moze w twojej jednostce beda super prysznice wlasnie roznie to bywa roznie to bywa :D

Gość deflorator.
syf syfem ale mam wrazenie Hard ze to dla Ciebie mile wspomnienia ;)

znam trzech homoseksualistów - są ok , bo wiedzą, że homoseksualni na nich nie polecą

na poczatku sie chudnie pozniej mozna przytyc :D wlasnie to sem ja z kucharzami lepiej zyc w zgodzie :D

miało być heteroseksualni

Gość deflorator.
a dobrze tam karmia? ;)

ale homoseksualista który wie że ja jestem hetero i proponuje mi mimo to zrobienie loda - przegina stanowczo

Gość deflorator.
no z tym ze On nie proponowal ;):D

no mile, chetnie bym tam wrocil pamietam jak sie zegnalismy na dworcu tak sobie wtedy myslalem ze juz niektorych nigdy nie zobacze az sie lezka zakrecila wtedy ale byly tez chwile kiedy mialem juz wszystkiego dosc

Gość deflorator.
jak w zyciu ;)

Gość deflorator.
a nie myslales o karierze zawodowego zolnierza?

no wlasnie on nie proponowal on go wykorzystal bo koles byl najebany pedi zreszta tez razem pili na stalce i pediemu cos odbilo i w nocy jak koles spal dobral mu sie do wacka :D hueheu

od zawsze nazywali wojsko syfem bo to jest syf jednak - nawek Kazik Staszewski w jakimś wywiadzie powiedział że na szczęście nie musiał iść do syfu

Gość deflorator.
dlaczego? i co to jest ta stalka? ;) bo ciagle uzywasz tego terminu a ja nie wiem o co biega

dostajesz gównianej jakości rzeczy i wszystko jest najtańsze, bo to nie luksus kurwa tylko baaaaaaaczność!!!!

stalka to jest przepustka stala czyli w obrebie garnizonu na ta przepustke mozna sobie wyjsc na miasto :D hehe pamietam jak kolesie sobie wzieli stalki przedluzone i pojechali na weekend do domu i ich jebla zandarmeria :D huehue kadra musiala po nich jechac do bydgoszczy :D ze 150 km :D

Gość deflorator.
dzieki za objasnienia ;) kto pyta nie ladzi:P

jak powiedział sierżant Wiaderny w kultowym filmie Kroll - "bo we wojsku wszystko jest jasne - żona jest w domu a kurwy za płotem"

Gość deflorator.
oj ;):P

Gość deflorator.
byles...czyli teraz jestes grzeczny? :P:D