Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest straszne...wa-wa

Uderzył mnie... ludzie jak mam postąpić??

Polecane posty

Gość ja miałam podobnie
............mam zamiar złożyć pozew o alimenty i wyeksmitować go z mieszkania..........ale nie wiem co z tego wyjdzie..........już się boję..........bo jak dam mu szanse to mnie na drugi raz zabije........i co z malutkim..........nie bedzie ani ojca ani matki........ciężko mi, bo nagle zostałam sama.......ale nadal boję się.........

ela26 -> o czym Ty mowisz?! W \'komunistycznym\' zwiazku kobieta poszla do POP, trzasla piescia w stol i juz byly przeprowadzane sady kolezenskie i facet mogl z pracy i partii wyleciec. A odpowiadajac na pytanie: taka przyjaciolke, siostre, szwagierke wzielabym do siebie. Chociazby na ten tydzien. I szukalybysmy dalszych rozwiazan. Co z tego, ze autorka sie obrazi, nie bedzie sie odzywala itd - moze takie zachowania mialy juz miejsce i nie zrobia na facecie zadnego wrazenia (stwierdzi \'O, dasa sie\') , nie dadza do myslenia, ze to co zrobil, juz przekroczylo wszelkie granice - nieistotne w zlosci czy nie, z premedytacja czy nie, w odwecie czy samoistnie. I w jednym Amant ma racje: czas to zmienic. Rodzina i najblizsi musza wiedziec co sie dzieje, jak Cie traktuje, ze to nie pierwszy raz. Rozumiem, trudno sie przemoc by o takim czyms mowic - ale mowic powinnas!

Gość Bulionówka
Musisz kochana coś z tym zrobić. Przeżyłam już to a może nawet gorsze rzeczy. Bił, wyzywał i doprowadził mnie do takiej schizy że bałam się w towarzystwie odezwać bo patrzyłam czy pięśc z którejś strony nie leci. A najgorsze z tego wszystkiego że ani razu nie byłam na obdukcji.

Gość Bulionówka
I też obiecywał że nie uderzy nigdy więcej... ale na słowach sie skończyło tylko że ten facet chodzi o mojego byłego jest chory takie zachowanie trzeba niestety leczyć, smutne ale prawdziwe.

Gość faceci.......

ja w takiej sie wychowalam ojciec pil i bil a matka uciekala do sasiadki

Dziekuje za wpisy. Wredna Ja sciskam Ciebie wirtualnie i dziekuje za trzezwa ocene sytuacji. Rozmawialam z nim ... smutne ale on obarcza mnie wina za to ze mnie uderzyl...brak slow!!!

poprostu brak slow jak czytam te wszystkie przykre historie.kazda kobieta pewnie przezyla cos kiedys podobnego, jezeli nie na walsnej skorze to z bliskiej odleglosci.Normalnie az sie smutno robi.Pewnie, tak zawsze bylo, od wiekow i pewniew tej materii nic nie nie zmieni.Autorko tematu jezeli zrobil to pierwszy raz to nie jest wszystko stracone.Ale musi odczuc ze zle zrobil.jest super okazja bo nie ma dzieci, jedz do rodziny, do siostry, wiez chorobowe.chociaz na 2 dni.Bo musisz i tak trzezno na to spojrzec, a w domu przy nim nie bedzie to mozliwe.Powodzenia

Normalnie serce mi peka dlaczego on mnie obarcza wina za to za mi krzywde zrobił.....?

Gość Bulionówka
Nic nowego mój były też mnie obwiniał że to ja go zmuszam do bicia mnie. Przecież to nie normalne.

Ten śmieć nie dość, że Cie rani fizycznie, to dodatkowo zadajepsychiczne cierpienia... Zostaw gnoja - im szybciej, tym lepiej...

Nie zostawię go to ojciec naszych dzieci. Myślę że to się już nie powtórzy.

Gość nooooooooo
...............tylko GNOJE biją !!!!!!!!!!!!

Gość up111

Gość odśw.
................

Czytam i oczom nie wierzę . Życie jest straszne- piszesz ,że jesteś wykształconą kobietą ? nie bardzo w to wierzę . Zostaw palanta i nie wierz mu!!!!!!!!!!!!!!!! tacy się nie zmieniają :( Dzieci chroń ,to Twój obowiązek !