Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna niebieska

Dieta czterech pór roku

Polecane posty

a kuku :-) Wiesz co??wlasnie zauwazylam,ze jakas kobitka/dziewczyna zalozyla nowy topic i zamierza od dzisiaj do swiat Wielkanocnych schudnac 20 kilogramow!!!!!A potem w ciagu 10 dni,bo od po swietach do 20 bodajrze kwietnia jeszcze 7 kilo chce schudnac....matko!!!!!Przeciez to jest raczej nierealne,ze ona w ciagu 40 dni schudnie prawie 30 kilo!!!!!!!Pewnie nawet gdyby przez caly ten czas jadla 1 jajko i 2 jablka dziennie i tak by nie schudla w 40 dni prawie 30 kilo(jak kiedys odchudzala sie pol roku prawie moja znajoma)

hehe....no to widzisz co do stylu to ja totalnie odwrotnie....zdecydowanie preferuje ciuszki typowo kobiece i lekko wkradajacy sie od czasu do czasu romantyzm w postaci jakiejs zwiewnej letniej sukieneczki :-) Styl sportowy to czasem po domu i zawsze podczas sportu-no to raczej logiczne :-) A Ty myslisz o tym nowyo poznanym chlopaku???hm...pewnie tak,skoro juz sie nie mozesz doczekac spotkania :-) Powodzenia zycze ;-) Ja do szkoly jade nie w ten weekend ktory teraz bedzie tylko jeszcze za tydzien....Mam nadzieje,ze za te 2 tygodnie juz chociaz odrobinke bardziej wiosennie bedzie ;-)

wiesz to faktycznie z tego wynika że jesteśmy przeciwnościami:) A ten nowy chłopak to póki co nic nie planuje, żeby nie było, ale jestem bardzo ciekawa. Po pierwszej rozmowie po prostu mi się spodobał. A z tą dietka jajkową to zgadzam się nierealne, a po 3 dniach to bedzie ja odwracało od jaj. A co ze skóra w takim tempie to może tylko zaszkodzić i efekt odwortny od pożądanego. Powiem CI cos w sekrecie, tak naprawdę to chciałabym sie zakochać na wionę po raz pierwszy i poczuć jak to jest wiosną pięknie:)

Ja w życiu nie zakładam wydekoltowanych bluzek, bo najwyczajniej w świecie nie mam co pokazywać, jak idę na zakupy to babeczki czesto się gapią i mówią, ze rozmiarówka zaczyna się od B a ja nie musi być chociaż jakieś A i wychodzę z kwitkiem. Teraz już na szczeście znalazłam skep w moim miescie gdzie mają moj rozmiar:)

spojrzałam na ten topik marnie to widzę do 13 tylko coś białkowego a po tygodniu napad na spożywczy i kupienie wszystkiego co się nawinie pod rękę i wciągniecie tego. Nie nie nie!!! A i obstawiam zanik miesiączki po takim wyczynie. Ale każdy wie co robi z własnym ciałem.

Wiesz co???Ja tez mam czasem problemy z zakupami...tylko ze w odwrotnym kierumku. ;-) Czasem ciezko jest mi wybrac cos ladnego w czym nie bedzie zanadto widac tego czy tamtego...Ale tez ostatnio sobie upatrzylam taki sklepik fajnie zaopatrzony :-) Natomiast co do dekoltow to lubie...ale aby zachowac swoaja godnoasc,to znaczy ladny,schludny i z gracja....bez jakiejs szczegolnej przesady ;-) Ciekawe,bo chyba faktycznie jestesmy przeciwnosciami w kazdym calu....:-) Ale moze to i fajnie ;-)

Natomisat co do tych dietek zwariowanych to ja sie chyba nie musze juz wypowiadac....chociaz w skrocie - Mega Wyrzeczenie-Sporo Kilogramow mniej=Ogromny napad na jedzenie w ciagu max 10 dni=Duzy Efekt jojo+ problemy zdrowotne!!! Czyli efekt raczej odwrotny od oczekiwanego.....

Pewnie juz sobie smacznie spisz,zatem slodkich snow zycze.....moze Ci sie przysni nowy adorator ;-) Ja siedze wlasnie z moim Kochaniem(chyba u mnie na noc zostanie,czasem tak bywa...)i ogladamy sobie \"Zieloną milę\". Pewnie potem znowu,jak zwykle,czyli od czasu do czasu kiedy u mnie zostaje na noc :-) przegadamy polowe nocy :-)

A wiesz co???Ciekawi mnie czy Twoi rodzice ida z duchem czasu czy raczej naleza do tych bardziej komnserwatywnych....I w zwiazku z tym jaka by byla ich opinia gdybys sie np.spotykala z jakims chlopakiem okolo 1,5 roku i powiedzmy,planowalibyscie cos tam na powaznie....czy byliby bardzo zgorszeni faktem,ze czasem zostaje u Ciebie na noc,albo Ty u niego czy tez akceptowaliby taki stan rzeczy.....Mnie sie zawsze wydawalo,ze moi rodzice sa wyjatkowo nowoczesni...a tu w sytuacji kiedy podjelam dyskusje na temat- jak by zareagowali gdybym poprosila zebysmy mogli z Marcinem czasem zostawac nawzajem u siebie na noc,okazalo sie ,ze moj tata jako tako....natomiast moja mama\"lekko\"zaskoczona byla....i to bardzo delikatnie okreslilam,.... Dobra!!!Ide ogladac film....Dobrej Nocy :-)

Dzień dobry!! Dzisiaj słoneczko u mnie świeci, chyba pójde biagać z tej radości i na rozładowanie stresu. Co do nowoczesności rodziców, to Mama na pewno by kręciła nosem, za to Tata nie miałby nic przeciwko jest bardziej tolerancyjny. Jak już cos przeskrobię jak kiedyś upiłam się po maturze Mama myślałam, że mnie zje a Tata się pytał czy nie mam kaca, ogólnie śmiał się, że kiedyś musi być ten pierwszy raz. Także szale by się rozłożyły na pół. A w sobote w nocy zabrali moją kochaną Babcię dzo szpitala, bo miała zatrucie pokarmowe, stan ogólny jest cieżki, ale wierzę, ze bedzie dobrze, musi być. Miłego dnia:)

Czesc :-) U mnie tez słoneczko swieci slicznie.Ja sie zaraz wlasnie wybieram do swojej babci w odwiedziny.Mam nadzieje,ze Twoja babcia szybko wroci to zdrowia i wszystko bedzie w porzadku :-) Na pewno tak bedzie. hm...no to widzisz u mnie w domu tez tak zawsze bylo...ze mama w roznych sytuacjach nosem kreci i to czasem nawet dsyc ostro,baa nawet niekiedy zakrawa jej krecenie na szantaz...:-) A moj tata....coz....jemu to raczej jest wszystko obojetne,w sensie,ze co zrobie to moja sprawa....

Przyszłam powiedzieć, ze z Babcią już o niebo lepiej, aż sie upokoiłam bo naprawdę było ciężko. Wczoraj zaczęłam zrywanie tapety, to tak się zmachałam, ale przynajmniej nie myślałam o niczym. Pot mi normalnie leciał po plecach i czole. Spałam jak zabita:) Dzisiaj jak byłam u Babci i dowiedziałam się ze już ok to na nowo dostałam jakiś zastrzye energii. Z resztą sama pewnie wiesz, że jak nerki siadają to już nie jest za wesoło. A jak tam u Ciebie leci?? Ja wracam do pokoju walczyć z resztą tapety. Jak coś to dzisiaj bede wieczorkiem, postaram się:) Miłego popołudnia i smacznego obiadu i kolacji:)

Czesc!! To sie ciesze,ze z babcia juz sie ustabilizowal stan ;-) A ja taka troche milczaca bylam,bo wczoraj dostalam okres i wczoraj caly dzien lezalam i jadlam tabletki,bo potwornie mnie brzusio bolal....dzisiaj tez boli,ale juz mniej ,zwlaszca teraz po poludniu ...to sie zwleklam z lozka i postanowilam cos skrobnac na kafe...:-) Moja dietka ok.Wszystko sobie leci ladnie.Ksiazki z allegro juz mii 3 przyszly,jeszcze 2 maja dojsc....wiec czekam cierpliwie ;-) Jak tam u Ciebie pogoda???Bo u mnie dzisiaj bylo bosko po prostu!!!!Istny srodek wiosny...tylko jeszcze sie drzewka nie zielenia....Ale juz tuz,tuz wiosna....To sie czuje w powietrzu :-) A gdzieniegdzie mozna sie dowiedziec nawet lepszych prognoz,ktore mowia,ze ponoc wiosna w tym roku bedziemy sie cieszyc zaledwie do swiat Wielkanocnych...potem zaraz kwestia tydzien,dwa i ma byc wybuch lata!!!30 stopni i mega slonce!!Nie wiem czy slyszalas....:-) Widze tez,ze Ty tam u siebie jakis wiosenny remoncik masz....zieniasz sobie wystroj pokoiku???

tyle czasu nie było nic robione, że aż wstyd, i zamierzamy z Tatą się z tym uporać do przyjazdu Mamy. A ja lece pełną parą, już dwie ściany dokładnie ogoliłam z tapety i jutro kolejne i wkracza do akcji Tata:) Już się nie mogę doczekać nowego koloru. Ja tez dietkuję, w tym wygodniu bez Taty, bo późno wraca z pracy. A z pogodą to nie słyszałam takich rewelacji, ale jeśli to prawda to jestem za. U mnie tak różnie bywa, raz słoneczko a za chwile chmury najdą i ponuro, reasumując wiosna w pobliżu czuć ja coraz bardziej:) A ja sobie zamowiłam dzisiaj płytkę z aerobikiem i nie bede się nigdzie zapisywać tylko ćwiczyć przed telewizorkiem. I muszę jeszcze powiedzieć jedną rzecz, dzwonił ten chłopak co pisałam i pytał się czy może mnie odebrać z dworca w piątek, tak mnie zaskoczył w pierwszej chwili, że nie wiedzialam co mam odpowiedzieć, ale się zgodziłam. Naprawdę mnie zatkało...

hm...no to pewnie bylas potwornie zaskoczona kiedy zadzwonil :-) Ale jak fajny chlopka i zaczynasz czuc miete to tym lepiej,bo wychodzi na to,ze On ma podobne wrazenia wzgledem Twojej osoby :-) To chyba dibrze,nie?// Co do Twojego remontu to na jaki nowy kolorek sobie zmieniasz sciany?? Mowisz ,ze sobie zamowilas plytke z aerobikiem???A ja shape\'a nie dostalam nigdzie,ale za to znowu wypatrzylam inna gazete z plytak rowniez ;-) Byly 2 rozne do wyboru...jedna z Pilatesem i czyms tam....oraz druga(ja sobie wzielam wlasnie ta)z tai-chi zmiksowane z medytacja,technikami masazu relaksacyjnego i elementami jogi....Taka na wyciszenie,ale fajniutka ;-) I niedrogie to bylo bo niecale 6 zlotych :-) A ta gazeta to taki kwartalnik pod patronatem \"Claudii\' dotyczacy tematyki takiej jak nasze forum-czyli Diety ;-)

a też Ci miałam o tym piać, bo też sobie kupiłam ta co Ty:) Bo pilates mam, chociaż raz jesteśmy zgodne:) A pokój ma miec kolor \"koniczynowa zieleń\" z nobilesa. Jutro lecę dalej, tylko muszę rozmątować półki. Teraz napakowałam duużo kremu na dłonie, bo od tej cieżkiej robotki to ręcę od razu sucje się zrobiły:P A tak jak ppiszesz to dobrze, że zadzwonił zobaczymy jak to się potoczy, na pewno nic nie bedzie robione na siłe. Jeszcze dwa dni i bedzie nasze święto, muszę pomyśleć, co Tata ma kupić albo sfinansować, tak się umawiamy co roku, i powiem Ci, że to fajna umowa, bo on zadowolony nie musi latać po sklepach i ja z Mamą bo zawsze mamy co chcemy albo potrzebujemy z garderoby:)

Cześć, dzień dobry:) U mnie słoneczko świeci od samego rana:) Muszę lecieć dzisiaj do miasta, tak szybciutko i dalej do pracy, a miedzyczasie musze Babcie odwiedzić w szpitalu to też jakaś godzinka minie. O tyle dobrze mam że przechodzę na drugą stronę ulicy i już jestem na terenie szpitala. Dlatego ja jestem najczęstszym gościem u Babci:) A co słychać u Ciebie, wiesz u mnie ta płytka strasznie się zacina, muszę zobaczyć czy na komputerze bedzie inaczej. A tak w ogóle to napaliłam się na nowe spodnie, pomijam fakt, że mam z 6 par, ale chce mi się nowych. Tata już się ze mnie śmiał, że z tych moich spodni to możnaby zupę gotować:) Lecę i miłego dnia:)

Skończyłam z pokojem, teraz zostało Tacie pole do popisu, co prawda padam ze zmęczenia, ale wyrobiłam się w trzy dni przy natłoku zajęć:) Byłam u Babci nagadałyśmy się o tym, że kiedyś ludzie leczyli się tylko ziółkami i żyli dłużej i zdrowiej, i o tym, że teraz jest bardzo dużo chemii w jedzeniu, aż do tej naszej dyskusji przyłączyła się jeszcze jedn Babcia i jej córka:) Może w piątek wypuszczą Ją do domku, jutro pójdę to coś bede wiedzieć. Wiesz u mnie było dzisiaj tak ciepło, wyjęłam mój brązowy bezrękawnik założyłam bluze i tak poleciałam do szpitala, było naprawdę cieplutko. I jutro już się musze spakować do Kołobrzegu i weekend bedzie z głowy na zajęciach. A Ty jak się czujesz?? Dalej Ci dokucza ta kobieca przypadłość? Ja już jestem po i do przyszłego miesiąca:) Miłego wieczorku:))

Czesc ;-) U mnie tez bylo dzisiaj wspaniale cieplutko...Smigalam nawet po balkonie na krotki rekawek!!!W ogole to okolo 13 na termometrze na balkonie bylo u mnie 34 stopnie!!!!Pol dnia przelazilam po dworku ...Ja jade do szkoly za tydzien a Ty masz super z tym Kolobrzegiem!!!!Uwielbiam to miasto...a gdzie tam chodzisz do szkoly???w ktorym miejscu???Gdzies w poblizu centrum czy nie??? Co do moich kobiecych dni to juz w miare ok,bo mam 3 dzien juz....to teraz juz z gorki.....:-)

Ja można powiedziec, że w centrum mam blisko do sklepów i nad morze:) A wracając do spodni już sobie upatrzyłam ciemne dżinsy:) tylko jak je postanowie kupić to przed świetami, zeby przypadkiem na święta sie nie rozchasać:) dobry mam plan?? tak to zostanie mi w pamięci ze musze pilnować:)

No powiem Ci,ze faktycznie swietne spodenki :-) Tez mi sie podobaja ;-) Tym bardziej,ze ja tez szykuje sie kupic sobie jakies jeansy,ale tez wlasnie jakos w okolicach swiat,moze pare dni po.....Bo kupilam sobie niedawno takie fajne w Reserved ,ale zaczynaja mnie wkurzac,bo wloze je 2 razy po praniu i sie tak rozbijaja potwornie,ze mi wisza doslownie na tylku i w ogole musze z paskiem je nosic a nie lubie za bardzo..... A w Kolobrzegu jak w centrum to masz fajniutko ;-) Wiesz...ja zawsze kiedy jade do Kolobrzegu to wynajmuje sobie mieszkanko w tym bloku takim ktory sie laczy z budynkiem policji,tam na przeciwko tego bloku jest fontanna i w ogole jest blisko do tego parku prowadzacego nad morze i tez w druga strone blisko jest do kosciola i takiego jakby rynku.....kurcze....bardzo lubie Kolobrzeg :-)))))))))))))) Powiem Ci,ze ja bym nie mogla w Kolobrzegu studiowac,bo chyba zamiast do szkoly to ja bym siedziala caly dzien nad morzem :-) Dobra....Ja dzisiaj ide jak na mnie wyjatkowo wczesnie spac,bo taka jestem padnieta,ze juz ledwo na oczy patrze..... Dobranoc i milych snow :-)

Dzien dobry:) Ja już wstałam, dzisiaj musze znowu iść do miasta, bo Tata nie kupił nic dla swojej mamy na dzien kobiet, ja mam zadanie bojowe cos kupić:) Nie wiem czy kupię obiektywny prezent, bo za nią nie przepadam, ale to juz inna bajka. Ja po wczorajszym zrywaniu tapety spałam jak zabita. A wracając do spodni to takie bym sobie kupiła, ale nie wiem czy odważe się na zakupy przez internet, zwłaszcza ciuchy. Musze pomyśleć. U mnie nigdzie takich spodenek nie dostanę, a te mnie jakos opętały. Wiesz co dzisiaj juz słoneczko nie świeci:( Może po południu wyjdzie. Kołobrzeg kochany jest pod warunkiem, że masz z kim po nim chodzić. Ja jak jadę to śpię na osiedlu zwanym Ogrodami i od cioci też mam blisko na morze, jutro sie wybieram nałykać troszkę jodu:) Powiem Ci po powrocie jak było:) Chyba ze wezme aparat i zrobię parę zdjęć, fajnie by było.

Gość Dziewzcyna niebieska
Czesc ;-) Powiem Ci,ze to jest super pomysl zebys wziela aparat i zrobila nad morzem kilka zdjec i potem zrzucilabys je na kompa i mi pokazlala jaka jest pogoda teraz i jak wyglada morze i w oglole,bo jestem steskniona potwornie za morzem naszym,bo w sumie od dziecinstwa co rok albo i kilka razy w roku,bo poza wakacjami to jeszcze zima na ferie albo w maju na dluuugi weekend...ale w minionym roku 2006 nie bylam wcale nad morzem,bo jakos tak wyszlo,ze duuuzo wydatkow bylo poza tym w wakacje prawo jazdy robilam i lipa z wyjazdu byla,ale w tym roku to na bank pojade.....!!!!! A te spodenki z allegro to naprawde fajne,ale nie wiem jak Ty...ja z allegro to kupuje tylko ksiazki,kosmetyki a z ciuchow to sukienki,spodniczki i bluzki....Bo to wedlug podanych wymiarow to wiem,ze bedzioe pasowalo,bo spodnie to wiesz...kazdy kroj inaczej lezy to tego bym sie nie odwazyla tak bez mierzenia kupic.....Ja sobie upatrzylam z Quella tez takie spodnie 2 pary....poszukam na stronce to CI wkleje linka to mi powiesz co sadzisz o nich,ale widzisz juz 2 miesiace je kupuje,bo sie boje czy bez miary beda dobre..... U mnie dzisiaj juz slonce tez nie swieci....szoda,ale i tak sie czuje w powietrzu,ze wiosna blisko ;-)

http://www.quelle.pl/pl/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5dc30119ea3b87ff529884cd930eaa16&fsreloaded=1& No to sa jedne a tych drugich na stronce Quella nie maja ....tylko w katalogu sa....Te ktore Ci pokazuje to mam zamiar albo te szare albo brazowe,ale wlasnie sie boje kupic,czy bede dobre ..... A te drugie to tak mniej wiecej Ci opsze.Sa jeansowe dlugosc 7/8..z czarnego wycierane jeansu,takie dopasowane i na koncu maja przy nogawkach czarna koronke....Nie wiem czy da Ci to jakies wyobrazenie....jak je znjade to wysle linka...poszukam,moze gdzie na nie trafie :-)

ja mam katalog to możesz mi napisać stronę to sprawdzę i powiem. Dlatego raczej się nie odważę, chociaż w razie czego jakby były za duże to miałabym komu sprzedać, ale pożyję zobaczę. A ten link co podałaś to strona firmowa i żadnych spodenek nie widzę jak sa w katalogi to też napisz strone:) Wiesz co mi sie dzisiaj przytrafiło, było po 11 i jak mnie żołądek zaczął boleć to myślałam że się skręce, tak od wewnątrz jakby mi ktoś ból taki potworny zadawał, straszne uczucie, teraz już mi przeszło, tylko zastanawiam sie co to mogło być, jak się powtórzy to koniecznie muszę iść do lekarza. A zapomniałabym WSZYTSKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI KOBIECEGO ŚWIĘTA:)

przyniosłam sobie katalog to zobacze spodnie:) Lece na obiad bo juz pewnie wszystko jest ok.

Hehe...Tobie tez Wszystkiego Naj z okazji kobiecego swieta :-) A te spodenki to podaje Ci strone z tego glownego wielkiego katalogu,bo ja tych katalogow mam od i troche....takze podam stronke z tego glownego.To jest str 34 albo szare,albo brazowe,ale raczej szare... A tych drugich w tym glownym katalogu nie ma...sa w katalogu\"Scena mody\" i tam sa na stronie 39....normalne blekitne i czarne....yo o te czarne mi chodzi... A Ty z tym bolem to pierwszy raz mialas??Oby sie nie powtorzylo,bo faktycznie bedzie trzeba isc do lekarza....

Z tym żołądkiem to miałam pierwszy raz, ale przestraszyłam się nie na żarty, ból taki, że najgorszemu wrogowi takiego nie życzę. W moim katalogu na tych strona jest cos innego na jednej sa spodnie, ale tylko czarne i białe, a na drugiej są kurtki, mój katalog ma około 296 stron nba miom obrazku jest na górze kobieta a na dole ta sama kobieta prawdopodobnie z mężem i córką