Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana cholernie

POMOCY MAM PROBLEM Z BRAKIEM JEDYNKI POMOZCIE KOCHANE BŁAGAM

Polecane posty

Gość zalamana cholernie

pękla mi jedynka wskutek nieszczesliwego wypadku i poszedł tez korzen caly na pol..:( i dentystka wkleila mi jak mogla sztyft zamiast mego zeba taki za 60 zlotych ale on sie kiwa ciagle ..powiedziala ze ciezko cos zrobic bo ani koronka ani nic bo mam za duze odleglosci miedzy zebami i koronka odpada..a pozatym nie mam korzenia w tej jedynce tylko taką mala jego częsc.. jest jakis sposob na to??pliss pomozcie cos doradzic.moze mial ktos taki problem>??

Gość wstawic mostek
bedzie sie trzymał na dwóch zębach, z jednej i drugiej strony. jest na całe zycie i kosztuje ok. 1200- 1500 zł

Gość ojej wspolczuje strasznie
na Twoim miejscu zmienilabym dentyste.. mojej kolezance wybito jedynke jakies 2o lat temu i ma ladnie zrobiona koronke, znajomy wybil sobie caly rzad przednich zebow- ma piejknie zrobione implanty.. na to trzeba sporo kasy ale ja poruszylabym niebo i ziemie zeby nazbierac te kase teraz jest taka technika.. szukaj dobrego fachowca!! trzymam kciuki! ps a ubezpieczenie od tego wypadku?

Gość wstawic mostek
jak zalozyc koronke jesli nie ma na czym? moj brat pozbył sie czwórki przez glupia dentystkę i wstawia sobie mostek. Juz wczoraj był spilowac zęby.

Gość no własnie kuercze
musze zmienic chyba dentystke :( nie wiem czy da arde zrobic porcelanke jakąś skoro nie mam korzenia prawie bo korzen tez sie złalał na pol i dlatego tak ciezko teraz ..gdybym miala korzen to by bylo luks:(

Gość lepiej pozbieraj troche kasy
i zrob sobie implant niestety taka przyjemnosc kosztuje ok 7 tysiecy-ale masz juz na cale zycie, wyglada idealnie, i na 99% nigdy nie bedziesz miala juz z nim problemow

Gość jak nie masz na implanty
ani na dentystę, to po prostu weź sobie zrób licówki z kawałka gumki- myszki, albo z sera feta- te ulegają szybkiej biodegradacji i są ekologiczne:)🖐️

Gość korek z wódki
skąd jesteś znam dentystkę co czyni cuda ale w krakowie

Gość jak nie masz na implanty
Idź do najbliższego supermarketu albo nawet zwykłego samu- ser feta i gumke do ścierania mają wszędzie:)🖐️