Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulec kasik

kiedy mezczyzna zaprzyjaznia sie z kobieta

Polecane posty

Gość kasiulec kasik

czego chce i jakie sa jego intencje. nie wierze w przyjazn damsko- mesko, chyba, ze ktoras ze stron jest homoseksualna. zkolegowalam sie ostatnio z jednym facetem, zaczelismy spedzac ze soba mnostwo czasu etc, ja chcialabym czegos wiecej, a tutaj nic sie nie dzieje. i glupio mi zapytac czego on chce.

Gość ja mam tak samooo
U mnie to samo. Zakolegowalam sie z 1 facetem i tez chcialabym czegos wiecej,a on nic;) Mily jak kolega moze byc mily;)

Gość no...to masz problem

Gość kasiulec kasik
to nie jest problem, tylko taka zagadka, kolegow, to ja mam innych i w zdrowych relacjach. ale cholera nie dzwonie do nich 4 razy dziennie, ani oni do mnie nie dzwonia tyle razy, moge tu jeszcze podawac inne przyklady. wiec czego on chce

Gość ja mam tak samooo
Niestety nie wiadomo:O Moj kolega tez taks ie zachowuje, dzowni do mnie, pisze i co? Nic nic i nic

Gość powiedzcie jak
Meżczyźni NIGDY nie przyjaźnią się dla samej przyjaźni. Tylko kobiety to potrafią. Do rozmów mężczyźni wolą wybierać osobnika swojej płci, chyba że chcą rozmawiać i patrzeć jednocześnie ;) Przyjaźnisz się z chłopakiem i podoba Ci się. Do dzieła! Przyjaźnisz się z dziewczyną i podoba Ci się. Uważaj, bo może nic z tego nie wyjść!

Gość kasiulec kasik
mam ochote go np pocalowac i zobaczyc co dalej, ale boje sie odrzucenia, albo tego ze on tego nie chce. chociaz tez mi sie wydaje malo realne, ze on to wszystko robi dlatego, ze mnie lubi

Gość kasiulec kasik
a to jest tak denerwujace, ........

Gość ja mam tak samooo
Moj jednak woli chyba sama przyjazn, bo nasza znajmosc troche juz trwa i nic rozwija sie w kierunku w jakim bym chciala;)

Gość kasiulec kasik
ale wierzysz w taka przyjazn?? co bedzie jak on sobie kogos znajdzie, albo jak on sie bedzie czul, gdy pojdziesz na randke z kims innym..z facetami. dobrze by bylo. gdyby pojawil sie tutaj jakis mezczyzna!

Gość ja mam tak samooo
On wiedzial,ze bylam na randce z inyym facetem i...nic:O Moze troszkke widzialam zazdrosc, ale to nie tak jakbym chciala;)

Gość kasiulec kasik
a cholera nie jestesmy jedyne mam znajoma i ona tez sie tak meczyla. i tez nie wiedziala o co mu chodzi. a ja sie zastanawiam nad tym, czy jezeli dalej brniemy w tej "przyjazni", to maleje szansa na zwiazek. albo jakos zle prowadzimy ta znajomosc i to moze im sie wydaje, ze my chcemy ich tylko jako kumpli

Gość ja mam tak samooo
Nie mam pojecia:O Ale chyba faktycznie im dluzej sie brnie w przyjazn tym trudniej stworzyc zwiazek, bo facet widzi w Tobie tylko dobra kolezanke, zenski odpowiednik "zioma":O

Gość kasiulec kasik
jezeli chodzi o zioma kiedys miaam tez takiego dobrego kumpla ale wtedy jawnie bylismy ziomy, tak czulam i tylko tego chcialam. ale wtedy chyba on mial inaczej, bo ktorejs nocy zaczal sie dobierac do mnie. czyli faceci tez tak maja i nie wiedza czego my chcemy:D

Gość ja mam tak samooo
Same problemy z tymi facetami;) Chocby czytajac topki "czy wy tez tak mieliscie po spotkaniu w realu" to widac...;)

Gość kasiulec kasik
i to niby my jestesmy skaplikowane

Gość ja mam tak samooo
Moze jakis facet sie wypowie...:P

Gość kasiulec kasik
tez jestem ciekawa opinii faceta na temat "przyjazni"

Gość kasiulec kasik
no i juz jestem po 2 telefonie od przyjaciela. o co Ci chodzi michale??

no ale przeciez zdarzaly sie takie przyjaznie, rownie dobrze mozna nie wierzyc facetowi w \'\'to tylko kolezanka, przyjaciolka\'\' a przeciez to wcale nie musi byc milosc z jego strony, otoz jesli ci wasi \'\'przyjaciele\'\' nie mają dziewczyn to jaka szkoda zaryzykowac;)

Gość kasiulec kasik
to sie tak latwo mowi, ale to meczy:/

Gość kasiulec kasik
znajdzie sie jakas meska opinia na ten temat?

Gość kasiulec kasik
jestem bardzo ciekawa

Rozmawiałam kiedyś na ten temat z pewnym bardzo mądrym facetem . Powiedział, że każdego faceta w pewnym momencie musi coś takiego TRAFIĆ, żeby stwierdził, że dana kobieta jest właśnie tą odpowiednią i że chce z nią spędzić reszte życia. Że facet może przyjażnić się z jakąś kobietą nawet całe życie ale musi być taki moment, że uświadamia sobie, że mu zależy na tej kobiecie nie jak na koleżance... Opowiadał mi, jak to było z nim. Przyjażnił się ponad rok z pewną dziewczyną (uczucie czysto platoniczne) i nagle go trafiło. Stało się to wtedy, gdy oboje wybrali się na bal sylwestrowy. Zobaczył ją w pięknej sukience, wyglądała prześlicznie, wtedy się zakochał. Dziś są juz małzeństwem... Ale gdyby nie ten sylwester, to pewnie dalej byliby kumplami... :-)

Gość kasiulec kasik
dobra historia, jest tak, ze nam sie wydaje, ze faceci sa trudni i ciezko ich rozgryzc, a to ich myslenie jest proste, a ta prostote, nam kobietom trudno pojac:/

Gość ox2
twierdzenie ze kazdego faceta musi tak trafic wyklucza jego mądrośc, bo to strasznie glupie twierdzenie :o

Gość kasiulec kasik
nie wiem czy glupie. kogos tam trafi.

Gość ox2
kogoś, ale nie każdego, i to właśnie jest idiotyczne

Gość kasiulec kasik
w ogole ta cala sytuacja jest idiotyczna, bo jest niezrozumiala dla przynajmniej jednej srtony!!!! a wczesniej to byla dla mnie zupelnie obca osoba.

Gość ox2
gdyby to byla prawdziwa przyjazn wszystko byloby jasne, bo mozna byloby o wszystkim bez skrepowania pogadac :p