Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulec kasik

kiedy mezczyzna zaprzyjaznia sie z kobieta

Polecane posty

Gość kasiulec kasik
ja go nie uwazam za przyjaciela znam go raptem 3 miesiace

Gość ox2
przez 3 m-ce ani razu nie podjeliscie zadnego odwazniejszego tematu??? to co Wy robicie jak sie spotykacie? :o:o

Gość kasiulec kasik
gadamy o wszystkim i o niczym ogladamy filmy, jezdzimy na zakupy, za miasto wszystko,oprocz tego jednego tematu

Gość ja mam_
ja mam to samo,ale z tej drugiej strony. Przyjaznie sie z facetem juz od prawie roku. Mam chlopaka. A on (ten przyjaciel) chce czegos wiecej. Bardzo duzo czasu z nim spedzam,poniewaz jestem w zwiazku na odleglosc. Czasem sama se zastanawiam nad tym czego ja tak naprawde chce...ale boje sie zaryzykowac,chociaz on mi powiedzial,ze caly czas na mnie czeka. Kiedys mialam taka sama sytycje.Mialam super przyjaciela...do czasu az sie nie zakochal we mnie...

Gość kasiulec kasik
ktos musi byc homo, zeby jedna ze stron sie nie zakochala

Gość kasiulec kasik
no i on teraz pisze ze wpadnie za godzinke, i tak codziennie, pare razy dziennie grrr chce go widziec, ale mnie to juz troche meczy, ta niepewnosc...

Przyjażniłam się kiedyś z jednym chłopakiem typowy ziomal jak dla mnie myślałam nawet kiedyś że mnie nie lubi a tu po trzech latach przyjażni wyznał mi że się we mnie kocha już od dawna od kond mnie poznał a ja byłam w tedy w związku więc mówiłam mu o wszystkich problemach itd.nawet rozmawialiśmy na temat przyjażni damsko-męskiej ale odpowiedział że nie ma czegoś takiego lecz ja z nim to wyjątek nie chciał mi się narzucać więc jak mi się nie układało z obecnym chłopakiem wiedząc że chce z nim zerwać otworzył się przede mną i wyznał prawdę na początku ucieszyłam się doszło do paru małych incydentów lecz może ja sama nie umiałam z nim być lub za dobrze go znałam i to wszystko mnie przeraziło.Można powiedzieć że zerwałam tą znajomość mówie mu czejść jak go widze ale szczerze wstydze się bo zszedł na zła droge kradnie ,ćpa itd.nie wiem co się z nim stało i może nawet nie chce wiedzieć.

Gość ja mam_
porozmawiaj z nim o tym.. nie warto tego ciagnac... a moze on tez sioe meczy i tez myskli to samo,co ty. Wypijcie sobie po piwku na odwage;) Pamietaj - rozmowa lekiem na wszystko. Przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Gość kasiulec kasik
warto rozmawiac, ja nie potrafie na to wyglada...

Gość ox2
nie Ty jedna, wiekszosc tych wyszczekanych (i nie tylko) panienek tak naprawde nie umie rozmawiac, tylko kłapią dziobem 3po3 :p

Zapytaj się go czy jesteś ładna czy masz ładną figuę jeśli powie że tak to zapytaj się czy odpowiadała byś mu jako jego dziewczyna tzw.figura uroda charakter po prostu czy by chciałby mieć taką dziewczynę przyjaciółkę jak ty.

Gość kasiulec kasik
ja bym chyba musiala byc niezle wstawiona, zeby sie go zapytac a on nie pije, takze luzna rozmowa przy piwku nie wchodzi w gre

Gość dark wings
Jak nie potrafisz sie go zapytac to napisz mu list. Zawsze latwiej tak.Czasami z dwoje mysli o sobie jak o kumplach alle zachowuje sie prawie jak para i treba to powiedziec. Jesli on nie mowi to sie go zapytaj

Gość 1356779999
a ja mam problem bo chce tylko przyjazni a faceci od razu mysla o mnie powaznie i widza kandydatke na zone....niestety szukam kogos neutralnego,bo nie szukam meza;)

Gość dark wings
zawsze jedna osoba musi byc ta pierwsza i sie bardziej bac. Jesli nie wiesz jak zareaguje to zlap go za reke na zakupach, moze sie troche oswoi

to się tylko cieszyć żę nie pije masz dobrego kumpla a może w przyszłośći chłopaka a co ci szkodzi ja z tym moim kumplem rozmawiałam na lighta i dla tego się we mnie zabujał bo wiedział że jestem z nim szczera na 100% nawet go broniłam jeśli go ktoś oczerniał.wiedział że może na mnie polegać.

Gość kasiulec kasik
paradoksem jest to, ze mieszkam z 3 facetami i oni nie sa w stanie mi tego wytlumaczyc, chociaz wiedza o co chodzi i sa ze mna szczerzy.

Gość kasiulec kasik
ja bym jeszcze pociagnela ten watek. warto zrobic 1. krok??

Gość ox2
zawsze warto :)

Gość kasiulec kasik
a ja mam sesje, a tu takie pierdoly mi w glowie:/

Gość ox2
uwazasz, ze to pierdoły? :o

Gość kasiulec kasik
po prostu nie jest to opodwiedni czas na mysenie o tyym, ale nie moge sie opanowac:D:D

Gość ox2
wiec najlepiej załatw sprawe od razu :)

Gość kasiulec kasik
zrobie pierwszy krok co wy na to?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale skoro facet nie robi1szego kroku to jest CIPA a nie facetem:O Po co Ci ciota?:O:O:O:O

Gość kasiulec kasik
o tym nie pomyslalam:/ fakt

Gość ffffffffffffffjki
Nie rob 1szego kroku. gdyby mu zalezalo na Tobie jak na dziewczynie to na pewno jakos by Ci to okazal:O Ja mam gorszy problem. facet pisze z emna na gg codziennie, wysyla smsy, ale spotykac sie nie chce ani na stopie kolezenskiej ani na innej:O

Gość kasiulec kasik
dalam sobie spokoj, faktycznie, jezeli chce a do tej pory nic nie zrobil, to to zwykla ciota, a jezeli szuka przyjaciolki albo odreagowania, to zle szuka. lubie go bardzo i pewnie bede sie z nim spotykac, ale moj dzien nie bedzie juz mu podporzadkowany musimy im pokazac, ze kobiety maja silne charaktery

Gość ox2
:o

Gość kasiulec kasik
ffffffffffffffjki cos z nim nie tak, albo musi byc okropny, albo cos ukrywa i sie po prostu wstydzi. nie wiem