Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_P 23

strasznie denerwuje mnie Kinga Rusin

Polecane posty

Dzielnicowy ja sie tylko zapytałam !! Ciekawiło mnie co Ci siedzi w bani!

Gość gazela byzmesu
Też muszę powiedzieć , ze nie lubię kingi rusin. Wydaje mi sie totalnie nienaturalna , smieje się głośno , a wychodzi z tego jakiś histeryczny , sztuczny chichot, juz pomijając fakt , że śmieje się z rzeczy , ktore w ogóle nie sa smieszne. No i generalnie uważam , że ona nie ma nic do powiedzenia. Jej wypowiedzi w ogole nie maja mysli przewodniej

ciekawe dlaczego piszecie, że nie lubicie Kingi Rusin? Żadna z osób wypowiadających się na jej temat nie zamieniła z nią pewnie ani słowa, ale prawie wszyscy ją krytykują. Co Wam przeszkadza w niej? To, że jest ładna, mądra, robi karierę i ma kasę? Jesteście zazdrośni, że komuś powodzi się bardziej niż Wam, że odnosi sukcesy... ktoś wcześniej napisał, że nie jest ona ani ładna, ani mądra. Ciekawa jestem zatem czym osoba wypowiadająca się w taki sposób mogłaby zabłysnąć, bo inteligencją z pewnością nie!

Gość Gazelo byzmesu trafnie to
ujelas:classic_cool: Mi sie jeszcze wydaje, ze ona sama (K. Rusin) zdaje sobie sprawe ze swojej niemocy i glupoty. I tym idiotycznym smiechem stara sie to zatuszowac. Co z reszta sie jej nie udaje:O

Gość Gazelo byzmesu trafnie to
---->laleczki wlaasnie to nam przeszkadza!!!!!! Nawet jesli prywatnie jest baaaaaardzo inteligentna osoba, to na ekranie robi z siebie debilke. A oceniamy to co widzimy.

Gazelo byzmesu trafnie to >>>>>>>>>>> Ty się dobrze czujesz?? Pytam, z czystej matczynej wręcz ciekawości :)

Gość Anka_34
jak nie umie pokazac sie na live to niech sie nie pokazuje, ona ma cos w sobie co odrzuca ludzi, wedlug mnie robi z siebie taka mala biedna kobietke taka glupiutka

--> pijawka { Kazdy moze lubic czy nie lubic kogo chce i to jego sprawa. } To jest kwestia polskiej zawiści.

my Artysty apelujem do Was gawiedz placic nie chcecie albo malo placicie za nasze sztukie a my chcemy zarabiac takie piniędze jak w holyludzie. tylko krytykujecie nas Artychow.

odrzuca, odrzuca, to przezuc kanal a nie katuj sie wodkiem rusin i jej histerycznego wedlug ciebie smiechu! Trzyma ci ktos glowe przy telewizorze i mowi zawistnie : paaaatrz, paaaaatrz i sluchaj!!! Jak ja nie mam ochoty ogladac, badz sluchac, to robiecudowna rzecz, PRZELACZAM! O ile jestem szczesliwszym czlowiekiem?

Dokładnie! Każdy kto staje się popularny musi za to zapłacić :O Tylko ja się pytam jakim trzeba być człowiekiem i przez kogo wychowanym, żeby w ogóle takie opinie wydawać o osobach publicznych??? :O

kazdy jest dla kazdego, jak Pijawka wspomniala. Doda ma swoich fanow, Arusin ma swoich fanow, Cichopek ma swoich fanow i Kapuscinski mial i ma nadal, swoich fanow. Kazdy ma takiego idola, jaki mu odpowiada.

Pijawka!! Czy Ty założyłabyś temat, że nie lubisz kogokolwiek?? Proszę CiE!!

Gość gazela byzmesu
no to zwijamy topik o gwiazdach , bo karnityna nie ma ohoty , żeby tu się ktoś wypowiadal karnityno , do ciebie ten sam apel - jak cię draznia wypowiedzi - czy ktoś ci trzyma głowę i mówi czytaaaaaaaj , czytaaaaaaaaaaaj ?

Gość gazela byzmesu
a moze o to chodzi , ze nie jestesmy na dziale gwiazdy ? dopiero teraz zauwazyłam