Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_P 23

strasznie denerwuje mnie Kinga Rusin

Polecane posty

chcialam ci Myrevin zakomunikowac, ze NIC sie nie zmienilo, moze jedynie troche wiecej balaganu, bo sie gwiazdki porodzily a ci na szarym koncu hierarhii probuja wyzej srac niz maja tylki :) lece juz, trzymta sie :) 🖐️

Gość gazela byzmesu
ja tam wole plan m jak miłosć , przynajmniej bym osobiscie poznała simonę i kisiela to dla mnie bardziej doborowe towarzystwo niż kinga rusin :classic_cool:

Nie rozumiem jak mozna tak kogoś krytykować, nikt przeciez nie jest idealny. Ideały (na szczęście :-D) w przyrodzie nie wystepują :-D

Nie rozumiem jak mozna tak kogoś krytykować, nikt przeciez nie jest idealny. Ideały (na szczęście :-D) w przyrodzie nie wystepują :-D

:P Ja już nic nie potrzebuje :O żadnego i nikogo! Mi na razie starczy!

Gość gazela byzmesu
a czy mi pozwola dotknać simony i kisiela ?

Gość Maciek_IIII
KInia powinna zejść z wizji, ta starsza co prowadzi z Molek jest spox

Gość zazdrościce jej

Gość Maciek_IIII
buahahaha tak strasznie jeje zazdroscimy zwlaszcza smiechu:)nie lubie tez dody bo kurcze strasznie jej zazdroszcze, mandaryny nie trawie, ale przynam sie dlatego, ze jej zazdroszcze

\"Bożesz Ty Mój\", ale tu się wywołała wielka afera. Niby niewinny topic, a każdy jeździ po sobie jak tylko może.

Gość wy jesteście
walnięci i to zdrowo! Aby dupę komuś obsmarować pżal się boże co za ynteligenja i same niesłodkie idiotki...wrrrr

Gość wy jesteście
a ja zaraz na ,,Pachnidło,, idę i z tego mam radość a wy dalej dowartościujcie się obrzucając kogoś błotem. zwłaszcza przyjemniejsze dla was jest wtedy gdy naprawdę nie ma powodu ale dokopać można, prawda? o rrany jaka paranoja

Gość Maciek_IIII
lubie Jolante Fajkowską, Bogusława Linde, Aleksandr Kwaśniewską hmmmm ciekawe czemu nie jestem zwistyny w stosunku do nich, albo ciekawe czemu im nie zazdroszcze, a innym tak..... to jest pierdola, że zazdroscimy Kindze czegos porostu jej nie lubimy i tyle

--> Maciek_IIII { porostu jej nie lubimy i tyle } Drogi Maćku. :> Tak jak już napisałem prawo nie zabrania publicznego wyrażania się o naszych antypatiach. Natomiast sposób w jaki to niektórzy to robią świadczy o niskiej kulturze osobistej. I nie doszukuj się w tym prób ograniczania Twoich swobód obywatelskich. 🖐️

Gość Maciek_IIII
Myrevin ---> graba

Gość mecenas 1 1/2
jo tyż jej nie lubie

Gość lalalalala-lalallala
Lisa tez chyba denerwowoala :D

Gość mirka z irkA
bo z niej taka lisiczka ;)

Gość mania_78_78
kinga i jej falszywy usmieszek....odrazu czlowieka naciaga.....

Gość schabowy na obiad
Ja z początku nie lubiłam KINGI RUSIN ale teraz lubie i to bardzo fajnie prowadzi DZIENDOBRY TVN lepiej niz Mołek

Świetnie prowadzi dzien dobry tvn z Mellerem,oboje sa dowcipni i potrafią rozmawiać z gośćmi programu. Z Pienkowską i Mołek nie oglądam,drętwe sa strasznie,szczególnie Mołek nie ma nic ciekawego do zaproponowania poza uroda oczywiscie.

Gość piekna genialna loljasneeeee
taaaaaaaa a KInia jest taaaaaaaaaka ciekawa, ze az glowa boli dzis ogladalam myslalam, ze padne ze smiechu, ona jest naprawde porazka tvn-u nie dziwie sie Lisowi, ze ja zostawil

A mi sie ona podoba....już lepsza bardziej naturalna od Mołkowej-na tą dame już nie mogę patrzeć. Popatrzcie wykazała sie naprawde odwagą biorąc udział w tych tańcowaniach. Ciekawe czy lis oglądał i co sobie myślał........bo wypadła świetnie i mu pokazała. PS Czy ktoś chce jeszcze zaproszenie do NIVEA ....? jeśli tak to napiszcie malwinasan@wp.pl mam jeszcze kilka

Gość kinoł kinołek
a co niby Lis mial sobie pomyslec, co mu takiego pokazala buahahahahha

Gość igusia_455
głupia i brzydka

Gość DXP
Jak każdy pracujący w (tfu) tvn lewacka idiotka nie mająca pojęcia o życiu normalnych ludzi. Szkoda czasu na pisanie o takich postkomunistycznych lewackich dziadach.