Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniony uczucia

zakocham się na odległość

Polecane posty

Gość abc realizmu
nadal nie wiem, jakie są trzy główne wady i zalety spragnionego...

Gość Liljannna
odp na temat: ja też ;)

Gość spragniony uczucia
trudno oceniać samego siebie, nie jest to obiektywne

Gość abc realizmu
Wada pierwsza: lawirowanie, unikanie konkretów, nieszczerość?

Gość nowaday
żądasz od dziewczyny, żeby była ładna, a czy ty jesteś przystojny? najłatwiej jest wymagać od innych

Gość spragniony uczucia
nie liczę przeciez na jakieś piękności,wystarczy sympatyczny wygląd, sam też nie odstraszam ludzi wyglądem

Gość netowa kochanka
Hmmm =Ja= to troche przykre...dobrze ze jestes szczery i wysylasz ale wiesz, czasem fotka nie odzwierciedla prawdziwego wygladu tak do końca :) Może powinieneś zrobic sobie jakąs taką fotkę która troszkę ukrywa ae w jakiejs fajnej pozie meskiej :D np. w okularach :) Wiesz, powiem Ci ze faceci to czasem takie fotki wysla :O Kiedys poznalam fajnego faceta- 1 fotka byla okropna- chydy, zmeczony - okazalo sie ze wyslal z pracy w stanach jak byl wycienczony i schudl 10 kg :D i taka mi jako 1 wyslal ;) AGadalkismy dalej i przyslal mi wiecej zdjec bo znalazl - byla to ta sama osoba ale wygladal slicznmie, baaardzo mesko jak podróżnik z moich snow taki przystojny ze mniam, spadlam z krzesla :D Wiec wiesz, trzeba zrobic dobra fotke :P

Jesli jeste az tak spragniony uczyc to wydz gdzies, na impreze do kawiarni poprostu do ludzi. Jak bys był na prawde spragniony to bys dawno miał panne a nie nam tu głowe zawracał. Ps. zawsze mozesz jeszcze czatowac, jest gg i ine tego typu strony

Gość jednazwielujednazwas
alez wy go laski nie doceniacie.....

Gość netowa kochanka
Może www.sympatia.pl?

Gość spragniony uczucia
oczekujecie że napiszę że jestem superprzystojny, rewelacyjny i idealny? tego na pewno nie zrobię

ten facet pewnie obstawia wszystkie mozliwe wyjscia i portale.... naiwnych nie sieją a gosciu się nudzi i liczy ze mu się trafi pierwsza lepsza naiwna...

Gość Liljannna
A dlaeczgo szukasz kogoś na odległość? Nie ma fajnych dziewczyn na miejscu?

Gość spragniony uczucia
a dlaczego ludzie szukaja przez internet? niech wyjdą na ulicę i zaczepiają każdego chłopaka/dziewczynę , pytając czy ma kogoś

Gość Liljannna
A co za problem iść do pubu? Co za problem popląsać na dichu? Co za problem iść do jakiegoś centrum handlowego? itd. Wszędzie można spotkać ciekawe osoby.

No własnie ja tez jestem sam i choc czasem czatuje mam zaniajomych na gg to jakos jeszcze z zadną osobą nie spotkałam w realu i ani mysle. Wogóle nie rozumiem jak mozna sie zakochac przez internet, przecierz ta osoba moze mi ti pisac milion rzeczy o sobie co moze mijac sie z prawdą byc tylko kłamstwem nie ma to jak mniec z kims kontakt realny ludzki

wiecie co? wg mnie to ten pan się nudzi, siedzi tu, bo umiera wprost w nudów a Wy dajecie się wkręcać w prowokację .................a potem będzie jak w tej piosence, ktora slyszalam dzis w nocy "baj baj bejbe, jestem zmęczony, nie rób juz scen, wracam do żony..." :o

Gość spragniony uczucia
nie mam żony,jestem sam

Gość Liljannna
" =Ja= Można iść ale jak się nie jest przystojniakiem to nic z tego nie będzie." >>> to jakim cudem są pary? i często facet wcale nie jest przystojny!!!

Gość nowaday
niczego od ciebie nie oczekuję, ale mógłbyś być trochę mniej wybredny, bo co dla ciebie znaczy "sympatyczny wygląd" i to, "że nikogo nie odstraszasz wyglądem"?

Gość spragniony uczucia
tak,przyznaję, temat był małą prowokacją, nie mam 16 lat żeby szukać miłości na odległość, aczkolwiek zdarzają się takie fantastyczne znajomości

co więcej facet ma pewnie zonę, ktora nie poświęca mu prawie uwagi, bo robi tzw.karierę i łatwiej mu prowadzić rozmowki na forum z małolatami (a nuż coś z tego wyjdzie) niż zużyć ten czas bardziej owocnie nasz autor ma pewnie jakąś malo absorbująca pracę/albo wcale jej nie ma) i gada tu z Wami z nudów, ale nie liczcie na to, że bedzie mu się chcialo wlożyć jakikolwiek wysiłek w znajomość, bo dobry sex, dobra sytuację materialną i perspektywy to on ma od wielu lat w realu no chyba, ze któraś bardzo bedzie naciskać na bliższe poznanie to on łaskawie "umoczy" a potem będzie jak w cytacie

Gość spragniony uczucia
ja też pisałem serio o poznawaniu

Gość nowaday
jeśli serio piszesz o poznawaniu to czemu nie robisz tego wprost. pisz konkrety - jaki jesteś i kto cię interesuje

Gość spragniony uczucia
jednazwielujednazwas wszystko już o mnie napisała, pewnie jest moją żoną tylko ja o tym jeszcze nie wiem

Gość nowaday
a skąd ty możesz wiedzieć co on ma w realu?

Gość spragniony uczucia
podobno są tu same małolaty więc nie ma sensu toczyć dyskusji

Gość Słoneczko1000
Tego nie dowiesz sie dopuki nie sprawdzisz :):)

Gość Słoneczko1000
ja nie jestem małolata

Gość Słoneczko1000
byłam w takim zwiazku i było ok. szkoda że sie skonczyło, ale spróbowała bym jeszcze raz niczego nie żałuje!!!!!!