Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhfhfhgf

Czym myjecie buzie ???? napiszcie !

Polecane posty

Gość niezły tekst
'mydło nie zatyka porów' :)

Gość saffi
physiogel - cera delikatna, wrazliwa

Gość abulka
a co to za zel ?

Gość upp

Gość cośtamcośtam
Ja myję od kilku lat mydełkiem w płynie(tym z pompką) dla dzieci Johnsona, nie mam żadnych niespodzianek na buzi, na skórze nie ma uczucia zciągnięcia...rewelacja.polecam:)

Gość jhjgjhjhgj
up

Cera normalna, nie miałam z nią nigdy większych kłopotów. Używam żelu-peelingu z serii Nivea Visage young :D Efekty - gładziutka i czysta skóra :-)

Gość blown
cera mieszana: mydło siarkowe:)

zel do twarzy dla skóry wrazliwej Avene - obecne odkrycie ( a mam skóre mieszana, choc te wszystkie garniery itp za bardzo mi wysuszały) Zel z drobinkami St Ives do normalnej i mieszanej- naprzemiennie z Avene (ma podobne działanie jakdrobny peeling bo ma drobinki, a skóra po nim jest ładniejsza dzieki działaniu chyba brzoskwini, bardziej odzywiona i laldny koloryt cery)

Gość Szop pracz
Mialyście piankę Sebamed do cery tłustej? Jaka jest?

Gość to może
skóra trądzikowa cetaphil jest to łagodny preparat dla cery wrażliwej i skłonnej do alergii u ja stosuje go w celu przygotowania buzi do aplikacji leków aby jej jeszcze dodatkowo nie przesuszać "mocnym" żelami

Gość najlepszy jest...
PHYSIOGEL!!! MAM CERE MIESZANA, TROCHE DELIKATNA, UWIELBIAM TEN ZEL I JUZ NIE BEDE NICZEGO INNEGO UZYWAC, SWIETNIE ZMYWA MAKIJAZ I NIE ODRAZNIA SKORY. POLECAM. TEZMOZNA STOSOWAC JAK MA SIE TRADZIK I PROBLEMY CERA.

Cera : mieszana ze skłonnością do wyprysków( ale dzięki Bogu tylko przed miesiączką ) . Testowałam już chyba wszystko ale najlepsze efekty daje mi Garnier \"czysta skóra\" . Mam całą serię:żel z pilingiem, żel do mycia twarzy, tonik , i krem . Jak dla mie idealne kosmetyki :-)

tylko mleczko do demakijażu i tonik (oba garniera) a potem krem nawilżający... nie myłam wodą twarzy od ładnych paru lat (cały czas mi coś wyłaziło i przestało jak zrezygnowałam z wody), teraz mam idealną skórę :)

Gość magda17061993
W rzadnym wypadku mydłem, chyba że antybakteryjnym!!! Ja myję ZIMNĄ wodą!!!2 razy dziennie!!!( nie częściej bo skura sie wysuszy)

Gość BONIDERM
mydło ziołowe boniderm. super!!! albo pianka z avonu do cery mieszanej i tlustej, taka w zielonym.

hgfhfhfhfgf ja uzywam go zamiast mydła ..mojej twarzy pasuje z tym że ja kupuje go w aptece:)

Chusteczki olay. Skórę mam suchą, ciężko mi dpopasować kosmetyk który usówa zanieczyszczenia, nie wysusza i nie pozostawia tłustej warstwy. A te chusteczki są nawet ok.

skóra mieszana, żel myjący clean&clear pzeciw wągrom. oczywście nie ma żadnego działania przeciwwągrowego :o

Gość niebieskooookaa22
ja mleczkiem+tonic z ANESI a czasami taka rękawiczką na palce ze specjalnego materiału, zwilżam woda przegotowaną i zmywa makijaż, płucze potem w wodzie z szarym mydłem i jest czysta :) ... nie wiem właściwie czy to jest korzystne dla buzi, tą rękawiczke mama kupiła od konsultantki, opakwoanie wyrzuciłam więc nie wiem co to za firma... p.s. dziewczyny a mycie tymi zelami pozwala zmyc makijaz oczu?

cera mieszana - używam mydła różanego, lekko wysusza i nawilża skórę

Gość dsfsf
jak myc sie tym physiogelem ??

Gość ellllllllllla
cera sucha, alergiczna pewnie nie uwierzysz... ale szare mydło parę lat temu jak miałam problemy z trądzikiem dermatolog mi zalecił i pomogło ;) przyzwyczaiłam sięi pozostałam przy nim :)