Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość Asia t
Frau D chodzi mi o to po ilu dniach dostalas? 14 skonczylam opakowanie 18 dostałam a teraz juz tyle czasu minelo a ja dalej okresu nie mam;/ wiem ze organizm musi sobie to uporzadkowac i takie tam ale i tak sie stresuje...;/

Gość Frau D.
Asia ---> Jak już pisałam wcześniej, dostałam okres po miesiącu. Nie masz się co stresować.

Gość aasiuniaa
Hej ja juz biore od 1,5 roku i tak mi się zrobiło, że jak kończę opakowanie w niedzielę to w czwartek dostaję okres (po 4 dniach dopiero). I mam tak już od dawna. A przy okazji czy ktoś ma na sprzedaż Yasminelle? Chętnie odkupię jedno opakowanie gg 10496413

Gość michainka
hej ;) chętnie odkupie od kogoś yasminelle gg 6868578

Posiadam do odsprzedania jeden listek Yasminelle. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl

Posiadam do odsprzedania jeden listek Yasminelle. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl

cześć, dzisiaj właśnie byłam u lekarza i dostałam tabletki yasminelle. I mam takie dwa pytanka: Czy dzięki nim, ureguluje mi się okres? czasem mam po 29 dniach, czasem po 31... Wiecie, może jaka jest skuteczność tych tabletek? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość herbalessenceskokosowy
Tak, yasminelle wyreguluja Ci okres ;) Dziewczyny, mam pytanie. W poniedziałek wzięłam ostatnią tabletkę z 5-go blistra. We wtorek około południa dostałam brązowego plamienia, wystraszyłam się wówczas i zrobiłam test - wyszedł negatywny. Dziś zamiast brązowego plamienia jest krew, jednak w małych ilościach. Powiecie mi o co chodzi i czy to normalne?? Dodam, że zawsze dostawałam krwawienia z odstawienia czwartego dnia przerwy.

Gość herbalessenceskokosowy
pomoze ktos??

Gość Carmamelle
herbalessenceskokosowy -- Nie ma czym się martwić, moim zdaniem. To normalne, krwawienie może czasem przyjść wcześniej, czasem później, niekoniecznie zawsze tego samego dnia (wiem po sobie), najwidoczniej wcześniej pojawiło się u Ciebie tym razem. Skoro test negatywny i krwawienie jest, to wszystko jest ok. :)

Gość kolorowa090
czy podczas 7 dniowej przerwy tabletki też chronią przed ciążą?

Gość tak podczas
przerwy jestes chroniona przed ciaza, pod warunkiem, ze 8-go dnia przyjmiesz tabletke z nowego blistra ;)

Witam, czy któraś z Was podczas brania Yasminelle miała problem ze stawami? biorę Yasminelle 7 miesięcy a od około 4 tygodni bolą mnie stawy chyba wszystkie możliwe, zrobiłam badania, czekam na wyniki. własnie skończyłam 7 opakowanie i nie wiem czy brać dalej

Gość veronikka
Wiadomo , że organizm każdej kobiety reaguje inaczej na dany hormon.Co do Yasminelle brałam przez ponad 2 lata , nasiliły mi się migreny do tego stopnia , że wstać z łóżka nie mogłam.Neurolog mówi, że to na pewno nie od tabletek anty , ginekolog znowu że to całkiem możliwe.W związku z tymi migrenami zmieniłam na Cilest.Po Yasminelle nieco przytyłam ale jak się ograniczę to zejdę z wagi.Teraz jem 2 tydz Cilset i niby bóle głowy słabsze (bo tak średni 2 dni w tyg) alleeeee puchnę..i nikt mi nie powie , że to nie od tabletek bo wcześniej tak nie było a naprawdę się ograniczam.No ale to jest moje doświadczenie , każda kobieta inaczej reaguje i dyskutować można w nieskończoność.

Gość Indys
Do MLODEJ POLOZNEJ----uzywam krazka Nuvaring, ostatnio moje libido spadlo i chce kupic Biosteron-czy moge go stosowac z Nuvaring?Prosze o odpowiedz.

Indys --- zwariowalas ? Po co chcesz to brac ? Wiesz w ogole co to jest za lek i jakie ma dzialanie ? Mam nadzieje,ze lekarz Ci tego sam nie zaproponowal ?

Gość anecka12345
Witam! Mam do sprzedania 2 nowe paczki tabletek YASMINELLE. Data waznosci 02.2015 rok. Zainteresowane osoby prosze o kontakt anek52@buziaczek.pl

Gość mariannna
Skuteczność jest ta sama. 50 lat temu pigułki miały "konską"dawkę hormonów i z biegiem lat jest ona ograniczana do minimum. Im mniej chemii tym mniej efektów ubocznych!

Witam. Sprzedam receptę na dwa opakowania yasminelle. W razie pytan proszę e maila. : mariolus17@wp.pl

Cześć:) tak się stało, że wzięłam dziś tabletkę w trzecim tygodniu tego blistra po 16 h. Wg zaleceń mogę kończyć ten blister i od razu zacząć brać kolejny. Tak też zrobię, ale chciałam się zapytać czy któraś z was też tak miała? Jak się wtedy zachowała i czy krwawienie wystąpiło w czasie brania tego kolejnego blistra czy normalnie po? Troszkę się obawiam, zdarzyło mi się to pierwszy raz i wolałabym się zorientować jak to wygląda. W ogóle uważacie, ze mam spory problem d zmartwień? Ostatni raz współżyłam 5 dni temu. Będę wdzięczna. Pozdrawiam cieplutko w tą zimną zimę:)

Cześć:) tak się stało, że wzięłam dziś tabletkę w trzecim tygodniu tego blistra po 16 h. Wg zaleceń mogę kończyć ten blister i od razu zacząć brać kolejny. Tak też zrobię, ale chciałam się zapytać czy któraś z was też tak miała? Jak się wtedy zachowała i czy krwawienie wystąpiło w czasie brania tego kolejnego blistra czy normalnie po? Troszkę się obawiam, zdarzyło mi się to pierwszy raz i wolałabym się zorientować jak to wygląda. W ogóle uważacie, ze mam spory problem d zmartwień? Ostatni raz współżyłam 5 dni temu. Będę wdzięczna. Pozdrawiam cieplutko w tą zimną zimę:)

PS. przeczytałam w ulotce, ze krwawienie z odstawienia przy takiej sytuacji wystąpi najprawdopodobniej przy końcu brania teo drugiego blistra. to jak to jest? potem jak będę miała 7dniową przerwę to znowu będę miała krwawienie czy już nie?

Gość kamila111111111111222
bardzo prosze o odpowiedz kogos znającego sie na rzeczy. czy zastrzy z pyralginy może mieć wpływ na skuteczość yasminelle? jeśli tak to na jak długo skuteczność pozostaje obniżona?

Gość Katrina288
Mam 2 op. Yasminelle. Data ważn 04.2015r. Laski dajcie znać jak któraś potrzebuje! Cena 55zł/op + wysyłka.

Witam! Mam do sprzedania 3 opakowania Yasminelle data ważności 2015,(ponieważ zmieniam tabletki), kupione w aptece w krk, cena 39.99 i za tyle samo chce je sprzedać. Odbiór osobisty na terenie krk, ewentualnie wysyłka:) mail: harcerka1709@o2.pl

Gość 1873298503980345
Hej... Zaczęłam stosować tabletki yasminelle 25 listopada i biorę regularnie. Nie mam żadnych objawów jak bóle piersi czy zmienione nastroje nic a nic. Jednak nie zaczęłam z pierwszym dniem miesiączki, bo chcę przesunąć okres i ginekolog powiedział, że nie ma przeciwwskazań... Jednak nie wspomniał przez jaki czas powinnam stosować dodatkowe zabezpieczenie. Jak się domyślacie wczoraj była 12 tabletka no i doszło do stosunku bez dodatkowego zabezpieczenia ponieważ myślałam, że już po tygodniu zażywania tabletek jestem chroniona przed ciążą. Jednak nie skończył we mnie (chociaż zdaje sobie sprawę że mimo to można zajść w ciąże lecz powtarzam myślałam ze jestem chroniona) I teraz wyczytałam na forach, że skoro nie biorę od dnia miesiączki to powinnam cały blister wziąć i dopiero kochać się bez zabezpieczenia... jestem tym przerażona boję się że mogę wpaść a nie chcę jeszcze mieć dzidziusia... Jak duże jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży? Ponieważ na ulotce nic nie pisze kiedy mogę się kochać bez zabezpieczenia, a do ginekologa mam wizytę w styczniu... Jesteśmy z partnerem jeszcze młodzi studia itd chcę się nacieszyć wolnością a nie za 9 miesięcy pchać wózek. Chociaż nie było by takiej tragedii jakbym była w ciąży, bo nie stawiam kariery ponad dziecko. Liczę na waszą pomoc;)

Gość Lola05
witam Mam do sprzedania 1opakowanie Jasminelle, a z drugiego opakowania mam tylko połowę więc też mogę dorzucić może się przydać taki zapas jak np. zgubimy jakąś tableteczkę. mail: lola05@op.pl cena 40zł +5zł za przesyłkę listem poleconym

Gość asiula0402
hej laseczki :) ja wlasnie koncze pierwsze opakowania yasminelle i jestem zadowolona z nich choc na poczatku mialam tradzik po nich ale teraz wszystko sie normuje aha musze tez dodac ze plamilam i jeszcze teraz plamię ale to wszystko ma sie unormowac do 3 miesiecy:) takze spoko nie przytylam w ogole jaka wage mialam taka mam :) u mnie te tabl kosztuja 25zl:) pozdrawiam

Gość Indys
1873298503980345 ----jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki, wiec nie wiem czym sie martwisz.