Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Ja sie zastanawiam nad tą @ bo dziś nie mam już zwykłej krwi (takiej jak w czasie normalnej @) to jest taka jakby krew z jakąś wodą ! Zastanawia mnie to spóżnienie @ (zawsze- nawet po zbiegu miałam regularnie) i ta bezbolesność Może to ciąża tylko organizm sie oczyszcza ........

Gość lalalala23
to moze byc ciaza a te krwawienia to jak ci pisalam plamienia po zafasolkowaniu ,i nic cie nie boli to tez jest jakis sygnal

Lola mam nadzieje, ze w Twoim przypadku to rzeczywiscie ciaza. Moze wykonaj jeszcze jeden test, aby byc spokojniejsza. Cytrynka trzymam kciuki za test w marcu, oby byl pozytywny i to czekanie, zeby Ci sie nie dluzylo. Ja ostatnio bardzo dziwnie sie czuje, bardzo czesto slabo mi jest, przewaznie po dlugich spacerach. Gdy wracam do domu jem co nieco i po chwili wraca wszystko do normy. Nie wiem co to moze byc przeciez ja sie nie glodze i odkad mysle o dzidzi staram sie zdrowo odzywiac. @ powinnam dostac jutro i mysle, ze dostane dlatego mnie to dziwi.

czy u was też taka zamieć? u nas na Pomorzu dosłownie koszmar i do tego jeszcze mroz,cale szczescie juz jestem w domciu,obiadek zjadlam i teraz moge klikac. Dopiero sie staramy a moj mezus juz jakby bardziej o mnie dbal,az strach pomyslec co bedzie jak bede w ciazy, calkiem mile jest to staranie sie :)

Cos skromniutko dzisiaj na topiku, albo staranie takie intensywne hihihi. Lola jak tam u Ciebie?

Cytrynka z całego serca zycze owocnych staran A maz ma racje- niech dba o Ciebie ! Franiu u mnie Narazie ok Martwie sie ta @ ale . . . Bede popołudniu

Hej Kobitki! Lola, ja wierzę że jednak Ci sie udało.... czytalam tez topik który założyłaś o stracie ciąży i o Twoich staraniach..... A co Cie skłoniło na kolejną ciąże, skoro dalej się uczysz???? Zmykam na obiadek, przyszłam sie tylko zameldowac :P bo wczoraj mnie tutaj nie było. paaaa

Iloniczek chce dziecka mimo ze sie ucze dlatego ze pragnę tego dziecka, dlatego ze kochałam poprzednie i go straciłam i z wielu innych powodów a jesli chodzi o naukę to Skonczylam juz jedna szkole a ta robię dla uzupełnienia i moge ja zawsze przerwać

Witajcie dziewczyny, ufff.... nie skasowali naszego topiku, jest wielkie zamieszanie na kafe,wiele topikow zniknelo,mam nadzieje,ze ten oszczedza, dzisiaj rano bylo wielkie przytulanko, czy skuteczne to sie okaze milego dnia :)

Cytrynka ❤️ życze Ci żeby to ranne \"przytulanko\":p było owocne :dD

Czekam......... czekam.......czekam......a Was nie ma :-( Będe tu wieczorkiem i licze że Wy też :p

hejaaa wszystkim :) Lolu ja mam podobne podejscie do twojego.... tez bardzo kocham mojego Aniołka i strasznie mi żal, że akurat mnie to spotkało, no ale cóż kogos musiało....:( Dziwie sie troche, bo wiem jaką szkołe skończyłaś i co teraz robisz, nie jestes też mężatką, ale to juz twoja sprawa. W zasadzie podziwiam Cie :) Wierzę, że jednak Ci siie udało. Ja dzis byłam u ginekologa,...tak tylko na wizycie kontrolnej. Lekarz sie mnie spytał,czy przy dłuższym staniu nie boli mnie kręgosłup, bo przy badaniu stwierdził, że macica jest troche odchylona, ale że to nie jest żaden \"ubytek\", ze mam sie nie denerwować z tego powodu. Cytrynko...ja też tak lubie z rana, tylko że moj Misio ma na rano do pracy, także o 5 to.....oj za wczesnie dla mnie ;) Oby cos z tego przytulania było. Ja tez akurat mam te dni ,(okres miałam 12.02) więc co wieczór...... :D Lece na tv..... do jutra!

Iloniczek a skąd wiesz jaka szkołe skończyłam ? To że nie jestem mężatka i że sie jeszcze ucze to pisałam ale o szkole jaką skończyłam nie pisałam :-) aw więc........ odpisz No odwiedzajcie to forum częściej bo jak tak dalej pójdzei to przy takich porządkach jak tu dziś w tematach robili to nas wyżucą tak jak inne topiki które pogineły (zostało dziś usunięte wiele tematów i teraz niektórzy rano nie mogli wejśc na swoj topik bo go juz poprostu nie ma ) następnym razem za te pustki usuną nas :-0 ........

hej, mam dzisiaj dobry humorek,bo jedziemy na zakupy a ja uwielbiam zakupy,szczegolnie jak chcemy cos kupic do naszego mieszkanka,mamy je od niedawna wiec nacieszyc sie jeszcze nie mozemy,dzisiaj chcemy kupic jakas lampe stojaca do pokoju dziennego i jeszcze jakies tam pierdolki,szkoda tylko,ze wszysko tyle kosztuje no i ten humorek zwiazany z nadzieja...ze ta @ nie przyjdzie

Wiatm Cytrynka ja tyrzymam kciuki żeby ta wstrętna 2 nie przyszła :D Mi własnie trwający 3 dni okres sie skończył (zawsze trwał po 5-6 dni ) ...

Witam kobitki, przepraszam, ze wczoraj sie nie pokazalam, ale mezula mial urodzinka, wiec mialam w poludnie duzo pracy no a wieczorem przyszli goscie i bylo sympatycznie.O k*rde, ale dlugie zdanie zkleilam. No, a dzisiaj z ranka czekalo mnie wielkie sprzatanko po imprezce, ale co tam oplacalo sie. Wczoraj dostalam to, co czego tak nie lubimi, ale liczylam na to, wiec sie nie zamartwiam. Bardziej martwi mnie moj bol plecow, ktory towarzyszy mi juz od dwoch miesiecy. Mam nadzieje, ze to nic groznego i nie przeszkodzi nam w staraniach. Cytrynko udanych zakupow zycze . Z jakiej miejscowosci pochodzisz jesli mozna spytac, bo ja tak z ciekawosci. Pisalas u Nas na Pomorzu. Ja pochodze rowniez z Woj. pomorskiego , a dokladniej z Tczewa.

Hejkaaa...własnie skonczyłam sprzątac i moge troszku z Wami pogadac:) Lolu...zle to napisałam. Oczywiscie nie wiem jaką szkołe skonczyłas...tak pisałam to w pośpiechu,że no jakos mi tak sie napisało :( głupio mi. Ale mimo wszystko podziwiam!!!Ja bym sie tego nie podjęła.... A teraz z innej beczki...no to jest jakas nadzieja, skoro okres CI sie juz kończy :) To moze za jakis tydzien lekarz bdzie mógł juz stwierdzic, czy to ciąża :D Mocno trzymam kciuki. Cytrynko, życze udanych zakupów:) Mi się podobają lampy w Conforamie :) Ostatnio tam zachorowałam na jedną, no ale cóż....nie mam jej gdzie postawic, bo dom mam juz przesycony tymi pierdołkami.

Hej Franiu :P hehe z Tczewa mówisz? Byłam tam w lipcu :)...tzn byłam w Mrzezynie, ale zrobilismy sobie z mężuniem wycieczke po wybrzeżu. Przepieknie tam macie! :) Nie to co na śląsku :( Chociac z Pszczynie jest pięknie :) Ooojc, szkoda, że Ci nie wyszło :( A ten ból pleców, to bardziej w krzyzu Cie boli? Ja wczoraj byłam u ginka i przy badaniu sie spytał, czy przy dłuższym staniu boli mnie krzyż, bo moja maciczka jest jakos odchylona..... ale że mam sie nie niepokoic.

Ten bol jest trudny do opisania i obejmuje cale plecy. Czuje jakbym bez przerwy miala napiete miesnie plecow i nie moge sie rozluznic. Jak stoje troche dluzej, np. kroje cos w kuchni to boli mnie kregoslup, wiec troche to dziwne, bo nawet nie potrafie dokladnie powiedziec co mi jest gdy lekarz zapyta.

Franiu przykro mi z powodu twoich pleców ale nie mam pojęcia z czego to ....... Iloniczku @ mi sie skończyła .... Była dziwna- słaba, bez żadnych skrzepów (które zawsze oczywiście były), była czerwona a nie taka brązawa jak zawsze, spóżniła sie jak nigdy, krótka ja nigdy........i modge tak bez końca wyliczać ale zobiłam rano test i pokazał że nie jestem zaciążona(chyba ze to przez tą cyste) ..... wprzyszłym tygodniu ide do ginka .......

A to ciekawe.... biedactwo :( No mnie może aż tak nie boli, ale tez to bywa uciążliwe. Dzis będzie u mnie kolejny dzien :D moze zafasolkuję :) I tak sobie powiedziałam, że jak wszystko bedzie OK, to wybiore się do Częstochowy. Chodze do kościoła, ale za pobozna nie jestem. Po prostu tak jakoś mnie tam ciągnie. P.S ale tu ciszaaaaaaa........ :P Gdzie sie podziałyście?

Nooo...Lola :) hejka! Jakos mam nadzieję, że jednak Ci się udało.... tak bardzo bym sie ucieszyła. A jak sie czujesz? Nie masz żadnych objawów ciąży? Ach.....nasze organizmy potem głupieją. Tak bardzo chcemy dzidzi, że nam sie wydaje że jednak to jest to. A co do skrzepów, ja tez zawsze mam, a czy to jest normalne? Kiedys słyszałam, że nie powinno byc. Sama nie wiem.....

Iloniczek skrzepy powinny być bo to oznacza że sie ta krew ze scianek macicy złuszcza a ja nie miałam :-( ....... a co do samopoczucia to jak sie rozpisze to nie skończe :p No więc co chwile mi nie dobrze, co chwile biegam siku, co chwile jem........ Cytrynko mam nadzeeje że @ Cie jednak nie odwiedzi przez najbliższy roczek......:p

Nooo...Lola, to pewnie jednak jest TO!!!!!!!!!!!!!! :) Kurde...kiedy masz ta wizytę? Będę skakać pod sam sufit, jesli to prawda :) Widzę, że Ty to bardzo przeżywasz i chyba mnie tym zaraziłas....z całego serca Ci życzę tego maleństwa.

juz po zakupach,lampy nie kupilismy ale za to kupilismy wieszak do przedpokoju, ja jestem z Sopotu,przez Tczew przejezdzam kiedy jade do Olsztyna do rodziny. Ja staram sie nie myslec o ciazy,jestem ciagle czyms zajeta,to pomaga mi zapomniec i mysle tak, jak sie uda to super a jak nie to kolejny miesiac staran,ktory rowniez jest baaardzo super :) powodzonka kobitki :)

Czesc! Znowu dlugo mnie nie bylo.Przepraszam ale naprawde nie mialam kiedy wpasc.Dzis juz jestem z moim TZ w domu.Jezu jak sie stesknilam za ta nasza chatka i zwierzakami.Wszedzie dobrze ale w domciu najlepiej.Wczoraj mialam urodziny ale nie byly one najlepsze.Nie robilam przyjecia,prawie caly dzien bylismy w drodze.Moj ukochany kupil mi sliczne rozyczki,mama przyslala kartke a tata zapomnial.Najbardziej czekalam na telefon od niego ale nowa rodzina jednak robi swoje...Na dodatek wieczorem posprzeczalam sie moim TZ o pierdole.Poplakalam sie i poszlam w koncu spac.Ja zawsze mam takie dupiate urodziny.NIe pamietam by bylo inaczej.Nie lubie dnia swoich urodzin. O ile dobrze pamietam to Franiu Twoj maz tez obchodzi urodziny 23 lutego.Tak wiec zycze mu aby zrobil Ci sliczna dzidzie!!! Lolu jestes zywym przykladem tego ze nadzieja umiera ostatnia.Ciagle wierzysz.To dobrze.Ja we wrzesniu po miesiaczce robilam jeszcze 3 testy.Tez myslalam ze moze jednak...Tylko ja mialam bardzo obfite krwawienie,duzo wieksze niz zwykle.U Ciebie jest inaczej wiec moze i dzidzia bedzie. W czwartek odebralam wyniki badan.Doktor powiedzial ze odpowiedz mojego organizmu na leki,szczepionki byla baaardzo dobra.Juz nie powinno byc p/cial lozyskowych.Wypedzilismy te cholerstwa co mi dzidzie usunely.Mam nadzieje ze teraz nam sie uda a wlasciwie udalo:PDzis juz kupilismy test i bedziemy teraz czekac na odpowiedni dzien.Te wyniki badan byly najlepsza wiadomoscia w ostatnim czasie.Slub nadal mnie martwi.To juz za 2 tygodnie!Jutro bede rozmawiac z mama.Moze zmieni zdanie. Dziewczyny od kilku dni boli mnie dol brzucha jakbym miala dostac @,ale przeciez na to za wczesnie.Spodziewam sie a raczej nie spodziewam sie:) ok 5 marca.Objaw ciazy to pewnie nie jest...A moze to stres bo tego ostatnio mam pod dostatkiem. Ale sie rozpisalam... FUFCIA gdzie jestes???????Daj sie pocieszyc Twoja dzidzia!!!Napisz do nas!!! Do reszty kobit:)Pogoncie swoich chlopow,luty nam sie konczy! shenen🖐️

Miska fajnie, ze znowu jestes z nami :) !!! Najlepsze zyczenia jeszcze za wczoraj, oby sie ulozylo po Twojej mysli. Przykro , ze Twoj tata nie zadzwonil wczoraj do Ciebie :( i w ogole, ze dzionek nie nalezal do najszczesliwszych . Powodzenia jutro przy rozmowie z mama, mysle ze sie zgodzi przyjsc na Twoj slub, trzymam kciuki. Mysmy wczoraj niestety nic nie zbroili, bo wstretna @ mam. W lutym nam sie nie udalo no, ale zawsze jest jeszcze marzec. Cytranka Sopot? No to blizej morza niz ja , a ja uwielbiam morze. No, ale teraz wywialo mnie jeszcze dalej, wiec lubie pisac o bliskich mi okolicach. Pozdrawiam

No więć ........... Iloniczek ❤️ może to jet własnie to ale nie chce sie nakręcać !!! Do ginka ide ale jeszcze nie wiem w który dzien- napewno w tym tygodniu !!! i dziękuje że mi TEGO życzysz JA TOBIE TEŻ Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!!! Cytrynka ❤️ ja jestem z podkarpacia więc moge chwalić sie górami a nad naszym morzem jeszcze nie byłam :-( Z tym że starasz sie nie myśleć o ciązy sie zgodze bo to pomaga zajść (niestety ja tak nie potrafie choć sie staram) ....ale trzymam kciuki żeby Ci się udało ! Shenen ❤️ dziekuje szczerze że te gratulacje ale przypuszczam że nie ma czego gratulować- testy móią same za siebie .....:-( Ale tobie życze udanych srtaranek !!! Miska ❤️ 🌻 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE NAM ..... Kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dzidzi oczywiście.... Mam nadzieje że twoja mama zmieni zdanie, a przykro mi że Twój tata zapomniał.....:-( Podobno brzuch pobolewa zaraz na początku ciąży, nawet tydzień po zapłodnieniu więc życze dużego brzucha już niedługo .... Franiu ❤️ ........przykro mi z powodu nadejścia tej wstrętnej @ ale uda sie następnym razem ...:p Wiem że to smutne ale obiecuje że następnym razem i tomie i mi sie uda :D

MIŚKA - najserdeczniejsze życzenia❤️, dużo zdrowia :-), radości :-D, spełnienia najskrytszych marzeń ;-) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Zycze Ci również zeby Slub był najwspanialszym dniem w Waszym życiu, takim wymarzonym ;-) noi zeby WSZYSTKIE następne urodzinki były już tylko udane ;-) Trzymam kciuki ;-) ;-) ;-) Dopiero dziś znalazłam chwilke zeby tu zaglądnąć :-( , jeszcze ten tydzień będzie taki zwariowany a potem bede miała troszke wiecej czasu ;-) Lola - trzymam dalej mocno kciuki ;-) Ja sie teraz biore za mojego TŻ ❤️❤️❤️ :-p bo juz najwyższy czas ;-)