Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dora23

Koktajlle proteinowe powiększyły mi piersi mówie Wam

Polecane posty

Gość Dora23

Widze że w Polsce też są dostępne i wierzcie mi że skład nawet bardzo podobny do tych które miałam okazje zakupić w Stanach.I to fitoestrogeny czyli odpowiedniki estrogenów pewnie daję ten efekt lekkiego powiększenia i zaokrąglenia no bo serio różnice da sie zauwazyc a najwazniejsze że mój chłopak wreszcie zauważył. He he gdzieś wyczytałam że sama Jennifer Lopez pija owe proteinowe koktaile. Te wprowadzone na polski rynek choć sa mniej urozmaicone w inne odzywcze składniki tez zawierają fitoestrogeny i to w niemałej ilości i wierzcie te zakupione w stanach tez zawierały prawie tyle samo w składzie a efekt po dłuższym piciu naprawde świetny.choć mam jescze zapas tych ze stanów to zaperwne przerzuce sie na te Polskie bo dziś widziałam je w aptekach i w rewelacyjnej cenie ,duzo nizszej niż ta po której ja kupowałam zagranicą .a to dzięki zawartości soi,choć sama sie dziwie że tak soja na mnie działa:)

Gość powiedz mu
Urosły ci cycki po koktajlach proteinowych ? To ciekawe. Też zaczne popijać to może i mój urośnie ;) .

Gość ej dora
ja tez o tym slyszalam a ile czasu je pijesz? i czy nie urosl tyez tylek?

Gość wszytko się zgadza
ale ten sam efekt jest po tańszych roslinkach ktore bez problemu mozna zdobyć w sklepach a które dodawane sa do tych preparatów A proteiny są raczej dla sportowców lub osób niedozywionych. Dla prowadzących siedzący tryb życia i zdrowo się odzywiajacych moze nie najlepiej to wpłynąć :P

Gość cośtamcośtam
a co to są za roślinki? a czy picie tych koktajli nie zaburza funkcjinowania tabletek anty? mająprzecież coś wspólngo z hormonami?

Gość daria 99
Dora 23, a czy one nie wplywaja na pojawienie sie raka sutka?

Gość a czy of nih
czy od nich mozna urosnac?