Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mykanatela

POMOCY! toksyczna siostra mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość mykanatela

mam ostatnio wielki problem z siostra mojego narzeczonego. przez caly czas jak bylismy ze soba wszystko bylo dobrze, ona zawsze byla grzeczna, mila i wydawala sie wrecz 'jednoczaca' nas. od jakiegos miesiaca zycie z nia w tle jest nie do wytrzymania. cos okropnego. wszystko sie zaczelo tym... ze ktoregos dnia sie wszyscy poklocilismy o nasze spoznienie (moje i mojego chlopaka) na spotkanie z nia i jej mezem. przeprosilismy ich bardzo serdecznie ale ona jakby tego nie slyszala, zaczela nas pouczac i wychowywac jak szczeniakow. nigdy do tej nie krzyczalam ani na nia ani na nikogo, bo uwazam, ze krzyk jest przejawem slabosci. bardzo zadko mi sie zdarza podniesc glos, a jesli juz to zrobie to jest to sygnal: obraziles mnie i nie chce z toba rozmawiac.tak mnie sprowokowala swoim wrzaskiem, ze jej odpyskowalam. Ona natomiast zaczela sie zachowywac jakby byla moja mama....cos niesamowitego! od tamtego czasu czuje jak za WSZELKA cene chce odsunac mnie od mojego narzeczonego. gdy wpada do niej po cos, to robi wszystko by zatrzymac go jak najdluzej u siebie w domu, zeby jak najpozniej dotarl do mnie... To jest nie do zniesienia!!! mam wrazenie, ze wszystko bylo ok jak ja bylam mila i potulna, a jak sie okazalo, ze nie dam soba pomiatac, to wtedy ona zaczela atakowac. nie moge przeciez powiedziec mojemu narzeczonemu: albo ona albo ja, to bylaby najglupsza rzecz jaka bym zrobila.. ale co ja mam zrobic by ona nas nie zniszczyla???ona wszystko chce wiedziec, we wszystko zaczela sie wtracac, wciaz wymysla, ze moj narzeczony musi ja zawiezc a to tu a to tam, ze potrzebuje jego opini, a to potrzebuje jego rady a to znow prosi by razem pojechali do rodzicow... Moj narzeczony pomaga jej, bo mysli, ze naprawde ona potrzebuje jej pomocy. nie zdaje sobie sprawy z tego, ze ona robi to zeby mi pokazac kto tu rzadzi, cos na zasadzie proby sil. Prosze pomozcie mi, bo to sie stalo nie do zniesienia!!!!!

Gość no to masz problem upssssss
:(