Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama adrianka 28

Mamay z PODKARPACIA-spotkajmy sie TU!!!

Polecane posty

Gość mama adrianka 28

Witam,zapraszam wszystkie mamy z podkarpacia. Ilośc dzieci ,wiek nie ważny Fajnie bedzie pogadać z kimś z mojego regionu Mam 28 lat ,3 leteciego synka No to zbieram solidną ekipe do pogaduch

Cześć mam na imię Kaśka i jestem mamą 10 miesięcznego malucha. Mieszkam w okolicach Łańcuta:)

Dołaczam sie i ja O sobie napisze pózniej- ide na mały spacerek z córką.

hej witam:) Mam 21 lat i 19 miesięczną córeczke:):) Mieszkam w okolicach Jasła:) pozdrawiam🌼

Gość iweti
Witajcie a może jest ktoś z Rzeszowa? Moje maleństwo już śpi mogę spokojnie buszować.

🖐️dopiero teraz mam czas na neta A wiec mieszkam koło Lancuta,jestem mama dwuletniej dziewczynki :-) lat mam 26 strasznie ten czas ucieka:-( Spacerek udanay przed południem jeszcze było biało a teraz już ciapa :-(niech sie w koncu ta pogoda zdecyduje albo zima albo wiosna zdecydowanie jestem za drugą opcją:-)

Gość podnosimy
był taki temat ale nie wypalił ja chetnie dolacze

hej mam na imie Justyna-synek ma 6,5 m-ca-mieszkam w Debicy pozdrawiam obecne tu mamy:)

Gość dsylwia
Cześć Sylwia 28 lat i trzymiesięczna córeczka. Pozdrawiamy z Przeworska.

Cześć Ale nas mało:-( Mam nadzieje ze jeszcze inne mamay z podkarapacia dołaczą:-) Dziewczyny fajnie by było jak topik by sie utrzymał :-) nie mogłam do dzis znaleść:-( Kasika 1 dokładnie mieszkam na obrzeżach Lańcuta, 100 metrów za zankiem Lancut przekreslony;-) Pozdrowienia dla wszystkich mama z podkarpacia🌻

Gość podnosimy

Gość doradzam
mama napisala ale mam nie powitala

hej ..,,,.:):):):)Justa29,ja tez z debicy -pochodze-ihih mieszkam po za granicami tego miasta.... mam 5,,5 letnia corke i oczekuje teraz drugiego-NA DNIACH MA TO JUZ BYC!!!!

pozdrawiam rowniez wszystkie mamuski z podkarpacia!:)

Dzieki Kasika!! moze akurat sie uda ze ten topik przezyje!!:):):)

Gość nieala77
Witam, zobaczyłam tu "sąsiadkę", ja mieszkam 7km od Dębicy. Jestem mamą 10miesicznego chłopczyka. Pozdrawiam wszystkie mamy.

NiNa79 i jak?juz po wszystkim?a tak w ogole to znałam jedna Nine-jeszcze na etapie szkoły sredniej-chodziłas moze do ekonomika?:)czy Twoj nick nie ma nic wspolnego z Twoim imieniem? nieala77 hehe-77 to z kolei moj rocznik-ale pewno sie nieznamy:) piszcze dziewczyny-moze sie rozwinie topik pozdrawiam i życze miłego i spokojnego weekendu

Gość nieala77
Nie wiem czy Nina79 chodziła do ekonomika ale za to ja tak - B1

hej justa29, ja jeszcze 2 w 1 :) juz na dniach zobaczymy czy to prawda ze kobietki lubia na siebie czekac:) bo czekam na druga dziewczynke. niestety nie chodzilam do ekonomika ,ale do 2 do podstawowki hiihih TAK! a nina to skrot ,dzieci od znajomej mialy problem z wymowieniem imienia ewelina i nazwaly mnie nina:) i tak zostalo:) Hej niela77! milo spotkac kogos miejscowego:) 7 km.w kierunku tarnowa czy rzeszowa? ja chodzilam do pilzna do L.o przez rok :):) pozniej przenioslam sie na fryzjerstwo na w.u.ch... fajnie by bylo jak by topik sie uchowal! pozdrawiam mamuski:) i reszte babek z podkarpacia!

nieala ja chodzilam do \"e\" NiNa79 na kiedy masz termin?rodzisz w debicy?do ktorego gina chodzisz?

hejka,justa termin mam na 23- 24 luty.w debicy rodzic nie bede bo juz tam nie mieszkam od dawna:) a dobra ponoc jest ta ginka na pilsudzkiego-prywatnie-(jakos tak ta ulica sie nazywala,juz nie pamietam:):) ) a ty z jakiego osiedla jestes? jesli mozna sie zapytac???

Gość nieala77
Witam. Coś ostatnio tylko Dębica się odzywa. Gdzie jest reszta. Cześć Nina79 To raczej jeszcze inny kierunek- najpierw Straszęcin, potem Wola W.A tej z Piłsudzkiego to ja nie polecam, nie mam z nią dobrych wspomnień, za to Gawlik to co innego. Cześć Justa Z widzenia możemy się znać w końcu to nie była duża szkoła. Dziś mój synek skończył 10 miesięcy, to prawie urodziny

hej nieala. STo Lat dla maluszka:):) o tej gin z pilsudzkiego ,to ja bylam u niej ok 7 lat temu 2 razy,i byla mila wtedy otwierala dopiero gabinet:) a teraz to nie mam pojecia:)..a tak to nie znam prawie zadnego lekarza:)...znam osoby z zyrakowa,a w straszecinie kiedys sie bawilam na disco ihihihih

hej,hej do Gawlika chodzilam w ciazy-spoko-chociaz troszke przesadza z iloscia pacjentek-tempo przyjmowania ma nieziemskie nina to prawie torta mozemy zjadac:) ja mieszkam na rzeszowskiej

nieala77 z tym tortem to mialo byc do Ciebie 10 miesiecy-coz za powazny wiek:)a jak synus ma na imie?

Gość nieala77
Justa moj synek ma na imie Patryk