Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakatarzona mama

Co można brac na katar w ciązy- potworny katar ???

Polecane posty

Gość zakatarzona mama

nie wiem czy cos moge czy nie. Do lekarza sa takie kolejki i tyle chorych ludzi ze nie wiem czy sens isc- jeszce podłapie inne badziewie. nigdy nie miałam takiego kataru. Obie dziurki zapchane.Głowa mi peka, czuje jakbym kamien w niej był. W nocy musiałam spac na półsiedzaco bo myslałam ze sie udusze. Jestem w 25 tygodniu.

Gość czosnek w obie dziurki

Gość 88888
Kup sobie krople do nosa, nic ci nie będzie. Ja musiałam ich używac całą ciąże bo inaczej bym sie udusiła. Lekarka powiedziała że mogę

Gość zakatarzona mama
Naprawde mozna??? Bo ja juz nie moge...Chyba pojde do apteki i zapytam co polecaja. Czy znacie cos wypróbowanego?

Gość ble ble ble...
slonko, kup sobie krople do nosa XYLOMETAZOLIN (okolo 4 zl.!), moze nie lecza kataru, ale swietnie odtykaja nos i mozna swobodnie oddychac, czlowiek nie dusi sie i w miare normalnie funkcjonuje... duzo zdrowia zycze!

Gość taa w ogóle uważaj bo mikroby
są wszędzie zarazisz się i w ogole nie wiadomo, do czego to doprowadzi, przecież w takiej rpzychodzi to i ebztlenowce są i wirus grypy!

Gość zakatarzona mama
Ja staram sie uwazac, ale nie wiem chyba teraz jaka epidemia panuje. Kogo nie spytam kazdego cos meczy. Bardzo dziekuje za wpisy. :-)