Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaa nika

co mysli facet o dziewczynie, która oddaje sie

Polecane posty

Gość eszzzzzzz
pytajaca nie rob paniki, roznie bywa..moze to wlasnie to?:)

Gość jaworek i jego ludzie
ale co poniektórzy tu sa powaleni... ja znałam faceta 3miesiace( codzienne dłuugie rozmowy, przelotne spotkania). Potem zaprosił mnie na taka prawdziwa randkę, oboje stwierdzilismy ze bedzie nam fajnie w łóżku i stało się ...a potem okazało sie ze zyc bez siebie nie umiemy i jestesmy razem juz 2 rok. Autorko topiku, nigdy nie wiadomo co nas w zyciu moze spotkać, trzymaj sie cieplutko

Gość sugaaar
ostatnia rzeczą o jakiej mysli 30-letni rozwiedziony facet jest pakowanie sie w kolejny powazny zwiazek. On chce sie zabawić, zakosztować wolnosci. Co toba powodowało że tak szybko się mu oddałaś? Bo to chyba był twój pierwszy facet.

Gość pytająca nika
pierwszy w seksie, wczesniej byłam w długim związku, ale do niczego nie dosżło poza pieszczotami. chciałam sie poczuć kimś, moze dowartościować:O on ma własne mieszkanie i dobrze sie czuje mogąc przyjść do niego. wiem ze to beznadziejne, ale wierze ze sie zakocha we mnei w sumie wiele zwiazków zaczeło sie od seksu

Gość a ja to
pytajaca zdystansuj troche bo bedziesz ciepriec

Gość a ja to
a co do twojego ostatniego zdania to to jest prawda,masa zwiazkow zaczyna od seksu i nie sa wcale gorsze od tych w ktorych czeka sie na zblizenie dluzej.

Gość wam sie to nie zdarzylo
Ja poznalam mojego chlopaka, poszlam z nim od razu do lozka, i jestem z nim do dzis, bardzo sie kochamy, mielismy za soba kilka nieudanych zwiazkow ( ja stracilam cnote po 4 latach, bycia z chlopakiem) i stwierdzilismy ze nie mamy na co czekac, zreszta to byl impuls, natychmiastowa fascynacja, nagly nie planowany wybuch namietnosci, zrobilam tak raz w zyciu i ostatni, bo dzis stwierdzam ze to bylo bardzo nieodpowiedzialne, bez zabezpieczenia do tego, i to dziewczyna dorosla, ta sama, ktora jako nastolatka byla tak rozwazna, a sex zaczelam naprawde pozno i taki numer !!!

zycie naprawde zaskakuje i kiedys sami mozecie byc w takiej sytuacji ja zawsze rozwazna, odpowiedzialna i taki numer szok

najlepsze jest to, ze moj brat zaczal tez od sexu na pierwszej randce, i to dziewczyna bardzo niesmiala, by sie wydawalo, a dzis mija im 9 rocznica i sa najszczesliwsza para moze cos w tym jest ? w pierwszym powaznych zwiazku sex w ogole sie nie kleil, po 4 latach bycia ze soba doszlo do czegos wiecej i niedlugo po tym sie rozstalismy ale nie mozna generalizowac :(

ja jestem facetem i taka sytuacja mi sie bardzo by podobala, a ja lubie konkrety

Gość do jacka
jacek ale skladnie to masz zajebista ;-)

To tak jak z pytaniem czy cos sie stanie jesli obiad zaczniesz od zjedzenia deseru... a tak stac sie moze ze po deserku na nic wiecej ochoty miec nie bedziesz... ;-)

Gość buahahahahah
:O