Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadziejka...

O7.02.07r. -start! akcja Piękna i szczupła do lata - kto ze mną?

Polecane posty

Gość Tu pisze
Nadziejka...

Gość beauloaijs jak ci idzie

a nawet nawet, dowiedzialam sie ostatnio, ze moja waga dodaje dwa kilogramy:) byla u mnie kolezanka w 4 miesiacu ciązy, przyszla prosto od swojego gino i stanela na mojej wadze, okazalo sie ze wazy wiecej o 2 kilo niz przed momentem w gabinecie:) pocieszyla mnie tym baaardzo:) w takim razie jesli waga oszukuje waze teraz 56 kg!!! suuper Nadziejka a jak Tobie?

Nadziejko - reaktywowałysmy topic:) najwazniejsze, ze waga ruszyla- to juz połowa sukcesu! a teraz jak juz jestes zdrowa i wiosna taka piekna wokól to mysle ze nie trzeba nawet wiekszych wyrzeczen zeby zrzucic wage! jedynie spacery, powietrze, a jesc sie odechce...:) a gdzie reszta dziewuszek?:) gutus chyba zrezygnowała na dobre... a to ona przeciez najbardziej sie tutaj udzielala ... wracajcie!!! ok, ide na kawke i zabieram sie do pracy :D

Gość ChUdA dO WaKaCji=
Jesli twoja dieta jeszcze trwa too ja sie z checia przylacze. W kilka osob zawsze razniej. Ja dzisiaj jestem pierwszy dzien an diecie 5 dniowej. wwczoraj skonczylam diete kapusciana. Teraz waze 70 kg... Schudlam juz 10 kg. A do wakacji chce wazyc ok 58 kg. Musi mi sie udac. Pozdrawiam. I czekam na odp. :*

Gość ChUdA dO WaKaCji=
Dieta 5dniowa: 1 dzien- 1 kg jablek 2 dzien- 1 kg ziemnakow 3 dzien- 2 paczki ryzu 4 dzien- 1 litr kefiru 5 dzien- sok z czarych porzeczek i oczywiscie codziennie ok 2 litrow wody...

chuda do wakacji- witamy wsrod nas! gratulujemy pozbycia sie 10 kg! to ogromny sukces! nie za ostra ta Twoja dietka? jak Ty wytrzymujesz na samych jabłkach?a caly dzien na ryzu? :) jestem pełna podziwu! ja musze codziennie jakies mięsko zjesc bo inaczej chodze jak struta... :D ile masz wzrostu?

Gość ChUdA dO WaKaCji=
aaaa co myslicie o occie jablkowym do picia wraz z woda...? pomaga...?

Gość ChUdA dO WaKaCji=
mam 168 cm... jakos musze wytrzymac, najgorszy jest pierwszy dzien pozniej juz spokooo:) mam juz dosc swojego wygladu wiec poswiece sie... :)

Gość ChUdA dO WaKaCji=

Gość topic do góry
dziewczynki właźcie!

Gość heeeej
jes tu kto?? Beaujolis?

jestem jestem :) ale nie liczcie na to, ze wy bedziecie podnosic topic a ja bede wylewac zale bądz tez chwalic sie sukcesami, pisząc oczekuje tego samego od was, a nie tylko wpisu pod pomaranczowym kolorkiem \"podnosze\" milego dnia:) ps, chudne caly czas, ale teraz to ze stresu...

Gość To ja nadziejka
cały czas podnoszę topic ,bo nikt inny nie wchodzi... Ubyło mi na razie 0,5 kg...

Gość ChUdA dO WaKaCji=
Hej dziewczynki=) Macie do zaproponowania jakas ciekawa dietke... ?? Najlepiej ok 5 kg w tydzien... Jesli cos macie... To ja czekam... Pozdrawiam. Papa=)*

Gość 5 kg w tydzień
Mówisz serio???

Gość ChUdA dO WaKaCji=
No serio serio. Zupa kapsuciana takze ok 5-7 kg w tydzien... Jutro ja zaczynam... Teraz wazne 68 kg. Pozdrawiam.

Gość A ja ja ja
w takim razie powodzenia :)

Gość ChUdA dO WaKaCji=
a dziekuje bardzooo,....

hey ja od jutra zaczynam diete i topic dla takich kto chce dolaczyc do ekipki odezwicjcie sie na gg w profilu podane pozdrawiam reszte :*

Gość ChUdA dO WaKaCji=
Miśka 88 a jaka dietke zaczynasz... Ja bym sie z checisa dolaczyla jesyli moge... Boo w kilka razniej... Ja mialam plany zeby jutro zaczac kapusciana... Dzisiaj mam osdtatni dzien starej dietki...