Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiec chcesz to masz

a jednak to kolezankaaa

Polecane posty

mam kolezanke dziewczyna jest z chlopakiem juz prawie 3 lata od roku mieszkaja razem. Wiem ze ona lubi sobie z innymi pouzywaccc i juzzz. ostatnio zawitalam u niej a ona oznajmila ze maja zamiar sie pobracc. Teraz ja i moj partner mamy problem bo to byla moja kol a jego kolega poznalismy ich ze soba. wiem ze ona jest tylko znim bo ma pewnosc ze on jej nie zostawi ze da jej ustabilizowana sytuacje zyciowa itp itd. No ale teraz jak juz zaszlo to tak daleko to sie zastanawiamy czy nie powidzic jemu o jej wybrykachhh o ktorych kazdy wie tylko nie on a moze o nie chce wiedziec :/ nie wiem co robic slub to wkonccuu cos na cale zyciee. Kiedys sama mi powiedziala ze przeciez sam seks to nie zdrada tylko zabawaa

Gość powiedziec tak
koniecznie musicie powiedzieć szkoda zmarnowac zycia chłopakowi on jest uczciwy chce slubu a ona to szmata musicie powiedziec, jesli nie - weźmiecie czesciowo odpowiedzialnosc za jego nieszczeście.

no wlasnie tez tak mysle ale moj facet mowi zebysmy sie nie wpieprza... w ich zycie jesli on jest slepy to jego sprawa mowi ze nie chce potem byc najgorszy ze on ma rodzine i ona powinna go uswaidomic a nei myy

Gość trzeba powiedziec
najłatwiej mówic ze to nie wasza sprawa, ale to wy ich poznaliscie, stop znieczulicy! jak twój facet nie chce gadac to sama powiedz koledze prawde, pewnie sie wkurzy, ale później bedzie ci wdzieczny. A jego rodzina pewnie nic nie wie, bo tak jest zawze ze rodzina dowiaduje sie ostatnia

rodzice pwnie nie wiedza ale brat tak i juz mu mowil ze ona nie njest dla niego itp ale on nie chce sluchac moze na pocztaku z nia porozmawiam i ostrzege ze wszytsko powiem jemu jesli ona sie nie zmienia alebo nie odwola slubuu

Gość trzeba powiedziec
żartujesz? z nią?? to najgłupsze co zrobisz, ta laska cie oczerni i z ciebie zrobi dziwke, chyba zartujesz? ona trkatuje tego faceta jako zabezpiecznie bo chce męża, a ty jej tego nie zabierzesz - przejedzie po tobie jak walec po betonie, jak chcesz cos gadac, gadaj z nim a nie z nią

ja weiemmm ale ja znia bardzo sdobrze sie znam poznalysmy sie w 1 klasie liceum zawsze trzymalysmy sie razem a teraz mam byc przeciwko niejjj nie wiemmm latwo wam pisacc bo zawsze jest latwiej komus doradzacc ale gorzej stanoc i powiedziec a jesli on nie uwiezy powie to jej to wogole wyjdziemy na chamow ktorzy sie wtarcaja w nie swoje sprawy

Gość napisz anonim lub e-mail

o tresc PANNA CIE ZDRADZA WSZYSTKO TO WIEDZA NA OKOLO TYLKO NIEEE TYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tym bardziej jak to taka
przyjaciółka to powinnas z nia otwarcie gadać. a jak wiedziałas jaka ona jest puszczalska to po co podsuwałas jej faceta? teraz masz babo placek. jestes po czesci odpowiedzialna za to ze to małzeństwo jak dojdzie do skutku bedzie do dupy. Masz na karku cierpienie drugiego cżłowieka. przemysl to głeboko, bo czasami warto nawet stracic koleżanke.. zresztą co to za koleżanka....:O:O:O

POZNALI SIE NA UR MOJEGO FACETA NIE WIEDZIALAM ZE ZAJDZIE TO TAK DALEKO NO ONA Z REGULY SZYBKO SIE NUDZILA FACETAMI PIERWSZY RAZ SIE PRZESTRASZYLAM JAK DOWIEDZIALAM SIE ZE ZAMIESZKAJA ZE SOBA A ON JETS NAPRAWDE SLEPYY BO ONA PRZY NIM POTRAFI OPOWIADAC JAK JA W PRACY FACECI PO TYLKU KLEPIA A JAK ON SIE OBURZY TO MOWI: KOCHANIE TO CHYBA DOBRZE ZE SIE PODOBAM INNYM!! I JESLI ON TEGO NIE WIDZI TO CO MY MOZEMY ZROBIC ONA NOROMALNIE MOWI MU ZE IDZE Z KOLEGAMI NA PIWO ON OK A ONAA POTEM MI OPOWIADA PIKANTNE SZCZEGOLY Z TEGO WIECZORRUU MATKO JAKEITE ZYCIE JEST PORYPANEE

zawsze pozostaje jeszcze wysłac list do niego ,nawet gdyby miał to być anonim, to niech facet wie z kim sie żeni,możesz podać fakty itp.a nie ujawniać siebie. Ja miałam kiedyś podobną sytuację,tyle że to było już małżeństwo,i też ich poznałam ze sobą więc byli mi obydwoje na równi ważni.On ją zdradzał w pracy,też wszyscy wiedzieli tylko nie ona.Biłam się z myślami,czy jej powiedzieć,czy nie,a jeśli ktokolwiek miał by jej to powiedzieć,by przestała być ośmieszana,to kto, jak nie najlepsza przyjacółka? Ja też na jej miajscu chciałabym ,żeby mi to ktoś powiedział itp.itd.I co... powiedziałam,on się wyparł,zrobił mi awanturę( a był moim \"pupilkiem\"tzn.tak go lubiłam) ona się wściekła i stanęła przeciwko mnie.Miałam nauczkę... teraz nigdy już nie powiem wprost nikomu,bo g...mnie to obchodzi i niech każdy robi ze swoim życiem co chce.Więc jeśli chcesz go ostrzec,to nie ujawniaj się....mówię z doświadczenia.Swiata nie da się ulepszyć w pojedynkę :)..świni też ;)

NO WLANSIE TEGO SIE BOJE I TEMU FACET MI ODRADZA TEJ KONFRONTACJII MOZE MEILA NAPISZEE CHOCIAZ TROCHE BEDE MAIAL CZYSTE SUMIENIEE

a on może sprawdzi ile w tym przawdy...a jak nic nie zrobi a będzie uprzedzony tzn .że nie warto było sobie robić problemu a on jest ślepy.A jeśli jest ślepy to by ci i tak nie uwierzył :)

Gość powaliło was
Ludzie, powaliło was?????! Nikt nie powinien wtrącać się do życia intymnego dosrosłych ludzi. Sorry, ale to jest prostactwo, intryganctwo i wkładanie nosa w cudze sprawy. Dziękuję za takich znajomych. Nie wiesz, jak między nimi jaest naprawdę, facet nawet jeśli tego nie widzi, to dlatego, że nie chce widzieć, bo woli być ślepy - jego prawo i jego wybór. Sądzisz, że zrobisz mu przysługę, dając do zrozumienia, że masz jego przyszłą za dziwkę? Ludzie mają różne uklady między sobą, ich sprawa. Co innego, jakby cię zapytal wprost o opinię. Ale to i tak byłam dyplomatyczna i taktowna. Sądzisz, że będzie ci wdzięczny? Bardzo się mylisz. Sądzisz, że wycofa się z tego małżeństwa, bo koleżanka narzczonej nagadała na nią? Bzdura. Postawisz się tylko w roli wsrętnej plotkary. Najwtraźniej twój facet ma wiecej rozumu. Na jego miejscu zastanowiłabym się, czy chce się wiązać z osobą, która ma zadatki na wścibskie babsko żyjące życiem innych.

Gość powaliło was
Dokładnie tak się kończy wtykanie nochala na chama w cudze sprawy z misją zbawczą. Nikt ci nie będzie wdzięczny.

Gość do powaliło was
popieram !!

Gość powaliło was
Ludzie nie widzą prawdy, bo nie chcą. Więc nawet jak mamy bardzo szczytne i czyste intencje, powinniśmy sobie darować takie akcje, bo nikt ich nie chce.

Gość do powaliło was
To nie jest wtracanie sie w czyjes sprawy, tylko poinformowanie zainteresowanej osoby oswojej wiedzy na ten temat. Nikt mu nie kaze rezygnowac ze slubu, z ta informacja zrobi co chce. Jesli maja taki uklad to ich sprawa, ale lepiej zeby wiedzial przed a nie po, bo wtedy bedzie juz musztarda po obiedzie.

DO POWALILO WASS!!! PISZESZ O TYM JAKBYM JA COS TYLKO PODEJRZEWALA JAKBY TO BYLA TYLKO PLOTKA I MIALABYM ISC DO NIEGO Z ZAMIAREM TEKSTU: HEJ SLYSZALAM OD LUDZI ALBO LUDZIE GADFAJA ZE ONA CIE ZDRADZAA!!!! SORY ONA MI SIE CHWALI ZE GO ZDRADZAAA I ZE ON O NICZYM NIE WIEEE TO JEST CHYBA ROZNICAA PRZECIEZ BYM WIEDZIALA ZE MAJA JAKIS UKLAD CZY COS A TO JEST PERFIDNE KLAMSTWOO A JELSI UWAZASZ ZE MOJ FACET POWINIEN SIE ZASTANOWIC NAD ZWIAZKIEM ZE MNAAA TOOO DAJ BOZE ZEBY LUDZIE TYLKO TAKIE WADY MIELI JAK JAAA CZYLI DOBRE CHECCCC

to idz sie wysrajjjjj jak tobie to przeszkadza

Gość czas do zajezdni
cóż za Wersal :O klasa i styl :D Śmiejecie się z wścibskich mam i moherowych staruszek, a zachowania te same. Hipokrytki :( Dajcie spokój ludziom, niejedna "rozrywkowa" dziewczyna została dobrą żona i mamą, a wiele spośród cnotliwych dziewic notorycznie zdradza męża. Zajmijcie się własnym związkiem i relacjami.

stwierdzialam jednak ze nie bede sie wtrancac ale tylko z tego powodu ze moj facet mi to odradza porozmawialismy i doszlam do weniosku ze tak bedzie lepiej nie wiem komu ale coz maja duzo znajomych rodzine i oni moge go uswiadamiac a nie my pa