Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewciadan

W czym i na czym śpią wasze niemowlaczki???

Polecane posty

W czym,tzn w co ubieracie kilkumiesięczne dzieciaczki do snu.ile ubranek,jaki rękaw,czy spioszki czy pajacyki. Na czym tzn,czy na poduszeczce,czy samym materacyku.

na poduszce ponoć nie powinny w śpioszku z rękawkiem, body i w śpiworku ale to zależy od dziecka chude się nie spoci a grubasek tak

Mój synek śpi na samym materacyku, jest ubrany w śpioszki i kaftanik lub body. Przykryty jest samą kołderką. Nie lubi, żeby było za ciepło, więc temperatura w pokoju wynosi około 19-20 stopni

Gość barbara22
my używaliśmy poduszkę taką 30 stopniową, ale maluszek nie lubił jej. nie lubi też, jakmu jest zbyt ciepło. Śpi w bodach z długim rękawem i skarpetkach przykryty kocem

Ja ubierałam w body+kaftanik i śpioszki (wszystko z długim rękawem) lub pajacyk.Spał na takiej mini poduszce z rożka oraz na prześcieradle

Mój synuś 9 miesięcy, śpi w samym pajacyku, wcześniej zakładałam mu pod pajacyka jeszcze body z długim rekawkiem ale od pewnego czasu już nie zakładam, żeby sie nie przegrzewał. Spi w łóżeczku bez żadnej poduszki pod kołderką.

Moja córeczka ( 13 miesięcy) śpi ,w piżamce na długi rękaw, na płaskiej poduszce. Nie toleruje przykrycia.

witam 🖐️ Mój synuś do snu jest ubrany w cienkie body z krótkim rekawkiem lub na ramiaczkach i na to cieniutki pajacyk a śpi na podusi-klinie i przykryty jest tylko cieniutką kocyko-kołderką i tylko od pasa w dól góra musi być odkryta. Temperatura w nocy w pokoju to około 17-19\'C Jak jest cieplej ubrany albo cieplej w pokoju to zle śpi kopie nózkami i sie odkrywa. Pozdrawiam

sam pajacyk, plaska podusia, kolderka ;) raz jak byl porzadny przymrozek u nas to spal jeszcze w spiworku do lozeczka

kurcze chyba mojego za cieplo ubieram o snu, bo zakladam mu body na kriotkim rekaw, spiochy, wkladam w spiworek do snu zeby sie nie odkrywal i przykrywam cieka kolderka. spi bez poduszki spal bez pajaca ale strasznie sie odkrywal i byl zimny jak lod

Mój maluch zawsze śpi w pajacach. Polecam super komplet z 3 ubrankami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.