Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ma byćbędzie

Olał mnie dla panny z dzieckiem

Polecane posty

Już tu kiedyś pisałam,dziś się upiłam i piszę jeszcze raz.facet,na którym mo zależało wolał pannę z dzieckiem.ich znajomość trwała miesiąc i wpadli.ja jestem porządną kobietą,mam dobrą opinię,nie vjestem puszczalską.Już nie wiem,może powinnam się pieprzyć na wszystkie strony?Skoro on wolał kogoś z przeszłością.Przecierz nie musiał się żenić,mógł uznać dziecko,swoje a nie cudze.Może jestem wredna i niesprawiedliwa ale mam żal do całego świata.

Gość ja byłabym
przezywasz... ale moze on własnie pokochał tamta dziewczynę a nie Ciebie? a Ty byłabys z nim gdyby uznał dziecko i pomagał tamtej w wychowywaniu? tu jest wiele topików o tym poczytaj czy czasem on nie poszedł ci na reke i nie ułatwił Ci życia... mój były facet wpadł z kochanka odszedł do niej i jestem mu za to wdzieczna... i Ty tez bądz

Gość mysia 43
hej hej jest tam kto temat jest lepszy niz inne

Pokochał tamtą dziewczynę z dzieckiem?Tak, znali się miesiąc,spotkania w sobotę i niedzielę.W tygodniu pracuje i nie jest to system 4 - brygadowy.Kto pracuje na zmiany,ten wie.My znaliśmy się dwa lata.Qrwa,chyba bylam ślepa i nie widziałam,że jestem dla niego nikim.Tylko legły w gruzach wszystkie wartści,w które wierzyłam.Po co się dobrze prowwdzić,skoro panna z dzieckiem lepsza niż dziewica bez zobowiązań.Jeszcze jeden drink i koniec.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Dziwna jestes. Uwazasz sie za lepszą bo jestes dziewicą?? Daj spokoj. Własnie widac jaka jestes .... moze za bardzo zarozumiała wydawałas mu sie?

Gość plum..
Po prostu ja bardziej pokochał, bo ona może ma coś w sobie czego ty nie masz!! Wiesz co ? Ty powinnaś poznać faceta, który zrobi ci dziecko i pójdzie sobie w siną dal może wtedy zmieniłabyś zdanie na temat panny z dzieckiem i panny z dzieckiem nie są puszczalskie!! Nienawidze takich osób jak ty!! Jesteś okropna i życze ci byś sama w przyszłości i na starość została sama bo wrednych ludzi sie nie kocha!!

Wrednych ludzi się nie kocha,pięknie napisane.jak napiszę,że przez pann z dzieckiem,to się pewnie oburzysz,ale... ze mną był p[rawie dwa lata.Postaw się w mojej sytuacji,nieba chciałam mu przychylić a on mnie odrzucił.Był moim pierwszym mężczyzną.co Ty byś zrobiła?Jezeli dobrze rozumuję,to albo jesteś panną z dzieckiem,albo któraś kobieta z Twojego najbliższego otoczenia.Co czulaś,jak ojciec Twojego dziecka Cię olał,odszedł do innej?Nie miałaś żalu do niego,do tej drugiej,że ci go zabrała.Opamiętaj się,zamiast życzyć żle innym,bo ja tego nie robię,a że się czujesz gorsz ,toTwoja sprawa.

Gość siut siut siut
masz do chlopa pretensje ze Cie nie kochal?? Ciesz sie ze po dwoch latach sie o tym dowiedzialas...a milosci nie da sie na sile z kogos wydobyc...nie jestes gorsza, ale tamta jest inna, i ta inna pewnie mu zaimponowala. Tak, na prawde to o co masz pretensje..ze chcialas dac a ktos tego nie chcial przyjac? Ironia.

Gość plum..
Nie jestem panna z dzieckiem ani z takiego otoczenia. Moze i chciałaś mu nieba przychylic, ale on wolał inna bardziej dojrzała od ciebie. Przyznaj sie ze On cie nie KOCHAŁ tak mocno jak NIĄ teraz kocha i jest z nią szcześliwy!!! Ty nie umiałaś dać mu tego szczęscia, to że jesteś wykształcona i nie puszczasz sie to nie znaczy ze jestes od niej lepsza, a nawet i gorsza bo nawet nie umiesz faceta przy sobie zatrzymać, a może ty go kiedyś zdradziłas i on teraz tak cie sie odpłacił?? szoda słów na takie głupoty weź lepiej sie opij i idź spać zamiast wypisywać brednie!! On nigdy cie nie kochał, może był tylko z tobą dla zabicia czasu lub z nudów!! A jak sie znalazła ta jedyna to do niej odszedł!!!

Gość WzG
Plum jesteś bardzo inteligętną kobietą która wie co mówi ;) Pozdrawiam

Tak,może tak jest i nie umiem faceta przy sobie zatrzymać,dwa lata,cóż - moment,ją zna 4 miechy,po miesiącu wpadli.wielka miłość.Konkurencja dla brazylijskej telenoweli.Idę po mostatniego drinka i kończę za piciem.Przez takie zero nie warto ryzykować utratę pracy.

Gość Taka sobie mala ja
z mezem wzielam slub trzy miesiace po zawarciu znajomosci, kilka miesiecy pozniej przyszlo na swiat dziekco, jestem 10 lat po slubie, szczesliwa, co ma piernik do wiatraka.

Gość nie martw sie
pewnie jeszcze pocierpisz ale w koncu zapomnisz,ten facet na ciebie nie zasluguje...nie win tamtej dziewczyny bo moze wcale o tobie nie wiedziala i ja oszukiwal tak jak ciebie,a chyba tez byla pokrzywdzona przez los skoro jedno dziecko wychowywala sama.a jesli wiedziala,no coz na solidarnosc kobiet nie ma co liczyc w tych czasach,niektore sie nie przejmuja ze zabawiaja sie z cudzymi facetami.ale nie wart wylac nawet jednej lzy przez takiego faceta jak on.a jesli ktos tu pisze tobie ze tamta pokochal bardziej niz ciebie to dlaczego od razu do niej nie odszedl???co sprawdzal sobie ktora lepsza?

i bardzo dobrze, że się nie puszczalaś...Aż miło poczytać. Woli tamtą kobiete a nie ciebie..szkoda..

a moze odszedl dlatego ze ona lepiej sie bzykala od ciebie ?? wiem ze jest to zenujace ale prawdziwe i tacy sa goscie a jak cie kochaja i nie dajesz mu tego co by chcieli w lozku to zmykaja na boki Chwila wprawy i zaden nie ucieknie ci gwarantuje

Poderwę Cię za nogi Amancie Wszech Czasów,a wracająć do tematu-autorko piszesz,że to ślub z wpadki , czyli jakby z musu i to jeszcze po tak krótkiej znajomości.ycie już nie raz udowodniło,że w 8 przypadkach na 10 się nie udają.U mnie w rodzinie był podobny przypadek,zakończony,po wielu nieprzyjemnościach rozwodem.Oczywiście wyjątki potwierdzają podobno regułę.Pożyjeszyj swoim życiem i poznaj kogoś z kim będziesz 100 razy szczęśliwsza.

Gość kwaśna pomarańzca
Nie zawracaj sobie głowy takim frajerem i uwierz,że wzsystko co najlepsze,jeszcze przed Tobą.