Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośśśś

WpiSz SiĘ jEŻeli WyglądasH Jak PoKemON

Polecane posty

To nie będzie długo trwało,nie martw się tym,ale weź sobie do serca o czym rozmawialiśmy wcześniej,naprawdę,uwierz mi,że wiem co mówię i warto mi zaufać 🌼

Gość bo niestety w większości
wypadków to facet musi zainteresować się pierwszy :P No chyba że już się skądś znacie.

no to jej to jakoś pokaż, a potem się zobaczy

=Ja= nie jesteś brzydki,jesteś atrakcyjnym i troszkę zagubionym w tym świecie chłopakiem,uśmiechnij się czasem,będzie ci łatwiej :)

a ja jestem brzydki i do tego głupi, i znalazły się jakieś dziewczyny które sprawiały wrażenia zainteresowanych. Chyba się dobrze maskuję z głupotą :P Więc są kobiety bez gustu :P

Nie ma kobiet bez gustu..są kobiety ,które potrafią docenić to czego inni nie są w stanie nawet dostrzec,widocznie masz cos takiego w sobie

Owszem ;) Ale dostałam takiego kopa od życia,że w tak krótkim czasie nauczyłam się więcej niż nie jedna 25 latka

Sam z wyboru..bo nikogo niechcesz słuchać,nic do ciebie nie dociera,ja to do ciebie tak piszę ,że juz mnie nadgarstki bolą,a przecież nawet cię nie znam.Mógłbyś docenić słowa moje ,pomarańczowego ,Ja= i wszystkich ,którzy starają ci się pomóc!

pomarańczowy ciekawość to pierwszy stopień do piekła,a tam się raczej nie spotkamy ;) 🌼 dla ciebie za wsparcie w pocieszaniu =Ja=

Pogadam z Bogiem i wyciągniemy cię z piekła nie martw się :P W niebie znajdzie się miejsce dla egoisty ;) i to paskudnego w dodatku :P Ok,niech ci będzie,ja jestem z bardziej południowo zachodniej Polski :P woj.Dolnośląskie ;)

Masz rację,bardzo ładne,ale naprawdę ogromne miasto,ławto się tam zgubić i stracić orientację( w terenie oczywiście :P). A mieszkam blisko Wrocławia :)

Ooooo 9 tys. faktycznie powariowali :O To naprawdę strasznie drogo,ale wiesz musisz dobrze szukać,to na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie i w miarę z normalną ceną.Trzeba się do tych poszukiwań solidnie przyłożyć

=Ja= - ciesz się z życia póki możesz i nie gadaj takich głupot...ja wiem co mówię,niestety wiem :(..czasem wolałabym nie wiedzieć..

Musiałam walczyć o życie i ci którze mnie ratowali także z całych sił o nie walczyli...,a ty =Ja= potrafisz tylko mysleć o tym że nie jestes przystojny i nie masz dziewzcyny..doceń to co masz..bo nie wiesz kiedy możesz to stracić..

=Ja= - tak mówiąc głupio nigdy się nie znajdzieszw niebie,bo grzeszysz Pomarańczowy miałam ciężki wypadek:O,jedną nogą już byłam w niebie,ale uratowali mnie i wróciłam..i swojego życia nie oddałabym za nic

Jestem wdzięczna ratownikom,to ich szybka reakcja i reanimacja mmnie uratowały,to dzięki nim żyję,jestem teraz cała i zdrowa :) Nie wiedziałam pomarańczowy,ale dziekuję,miło mi,że tak mówisz (piszesz) ;).No pewnie,wyskoczylibyśmy na piwko :P