Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośśśś

WpiSz SiĘ jEŻeli WyglądasH Jak PoKemON

Polecane posty

Do Trójmiasta to ja mam cała Polskę do przejechania :P.Ale masz fajnie nad morzem sobie mieszkać żyć nie umierać :P.Ja też uwielbiam tańczyć nawet w domu sobie tańczę jak leci jakaś muzyka i np.sprzatam w pokoju :D wtedy to najczęściej z odkurzaczem :P Mam teraz problem z kolegą (tzn. z potencjalnym chłopakiem),więc mi też czasem jest naprawdę bardzo ciężko,(zreszta to nie mój jedyny problem),mam właśnie o tym swój topic założony jakbyś chciała to sobie poczytaj może ty mi coś jeszcze doradzisz ;). I wiesz,że ze mną jest identycznie widzisz jaka jestem,taki pomocny dobry szczęśliwy duszek ale to tylko tak z zewnątrz wygląda,w środku jestem poprostu załamana i krucha jak lód tak naprawdę,jest mi z tym okropnie ciężko,ale jakoś sobie radzę:(.Ale wolę to trzymać w środku i pomagać innym w problemach,a na codzień kryć swoje problemy pod uśmiechem i otwartością

=Ja= jak miło zobaczyć tą cząstkę optymizmu w tym co piszesz :) Ona jest i szuka cię,jak wyjdziesz to wkrótce cię znajdzie wśrod tłumu

Gość Ja=
*angel* przeczytam;) wiesz jak jest z takimi osobami? zaduzo bierzesz na Siebie. Pomysl o Sobie[moze maslane maslo ale tak to dziala] czesto to slysze:( moze jutro pomysle o sobie i o tej"gorze" ;)

Gość Ja=
*angel* podaj linka;) musze zmykac😴;) zapisze topik w ulubionych;) Milych snow *Aniolku* =Ja= Powodzenia;) bedzie dobrze;)

Masz rację Ja= w 100% ,ja biorę na siebie kłopoty innych,biorę na siebie bardzo wiele,czasem nie wytrzymuje tego ciężaru,to wszytsko mnie przerasta,ale nie potrafię inaczej,nie potrafię powiedzieć gdy ktoś cierpi to jego problem nie mój.Wiele osób to wykorzystuje w bardzo podły sposób,bo ja jestem bardzo ufna i naiwna wiesz.Ale na codzien jestem usmiechnieta , \"szczesliwa\",otwarta ,a w srodku moja dusza płacze tak naprawdę tylko,że nikt o tym nie wie poza mną no i teraz tobą ;)

Gość Ja=
*angel* =Ja= Przeczytam Twoj topik, obiecuje(wieczorkiem);) [cos wymysle;)] =Ja= Mieszkasz w bardzo ciekawej okolicy;) ja mieszkam w ...domku:) ogolnie Trojmiasto jest piekne, duzo ciekawych zabytkow, piekne miejsca:) Udanego dnia.

Gość Ja=
=Ja= Kocham moje miasto G...;)

Cześć Ja= i =Ja= ;) Ja też kocham moje miasto ,nie zamieniłabym go na żadne inne,chcociaż nad morzem mieszkać..mm..marzenie :P

Gość fergie007
Przynajmnei jak ktos was kocha to wasze wnetrze a nei wasz chudy tyłek...

Gość nie narzekaj Tomek

Gość trzeba być przystojnym
i inteligentnym;-)

Jak chłopak jest chamski to znaczy ,że nie ma szacunku,a bez szacunku nie zdobędzie żadnej dziewczyny (pomijajac te którym się płaci za przysługę)

Gość kocha go za wygląd
:-(

Gość popracuj nad nim angel
facet jest strasznie zakompleksiony

Wierz mi pomarańczowy ,że ja się bardzo staram,bo poprostu szkoda mi go,zresztą jak poczytasz co wcześniej pisałam to sam zobaczysz :)

Właśnie próbuję ;),bo wiem,że naprawdę jest wartościowym człowiekiem (niezawdona kobieca intuicja) i chcę żeby sobie znalazł tą wymarzoną dziewczynę,najpierw musi się otworzyć a obiecuję ,że sobie kogoś znajdzie i jeszcze w duchu będzie mi dzękował ;)

Gość ale najśmieszniejsze jest
to że on przynajmniej z tego co pisze może być atrakcyjny. JEst wysoki, ćwiczy na siłowni. A jak dał ci zdjęcie to w ogóle :P

Uważam,że jest fajnym,atrakcyjnym i normalnym (jakich wielu) facetem ,młodym przede wszystkim ,który ma całe zycie przed soba i mnóstwo nie zapomnianych chwil :) To już teraz będę mówiła do ciebie pomarańczowy :D

Pomarańczowy przyznaję ci rację w stu procentach,tutaj jest problem z jego samooceną i tak jak powiedziałeś z poczuciem własnej wartości :O

=Ja= !! Masz się nie poddawać tylko wierzyć w siebie i w swoje możliwości!! Czy ty nie rozumiesz,że na miłość przyjdzie pora??Nie mów,że potem będzie za późno ,bo nie będzie! Jak strzała amora przebije ci serducho to nie bedziesz miał nic do powiedzenia ;) ZAUFAJ MI bo warto