Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośśśś

WpiSz SiĘ jEŻeli WyglądasH Jak PoKemON

Polecane posty

Gość a teraz wam się przyznam
ten temat był jedną wielką podpuchą na =Ja= :P

No to podpucha się udała :P,w końcu już kilka dobrych stron zapisaliśmy ;) Pomarańczowy a ja sobie wstałam dzisiaj o 13 potem obiadek zjadłam,potem na zakupy poleciałam ;) i jakos dzień minął

Stanczyk+Aniolek=❤️ widac,ze nadajecie na tych samych falach;)

Gość a komu
angel>>juz dzis sie chyba spotkalysmy na innym topiku tylko w nie milych okolicznosciach...nie wiem ...udzielasz sie na imnnych topikach ?

Gość a komu
no nie Ty...ja lubie prowokowac bo wtedy mozna przekonac sie jaka ta osoba jest:)...wiem glupie:P

a komu - mnie nie udałoby ci się sprowokować ;) Ja już też mam swojego wybranka,więc nic z tego nie będzie ;) Ale pomarańczowy bardzo cię lubię 🌼 :)

wiesz Stanczyk to :classic_cool:byl odwet ja tez mam juz swoja druga polowke

O tak masz racje pomarańczowy napisałam W OBECNEJ SYTUACJI czyli sytuacji ze mna i z moim wybrankiem jest nie do końca jasna,a to ,że jest moim wybrankiem nie znaczy,że jestesmy razem..zresztą odnośnie tego tematu mam założony topic..

Jednak powiem Wam w tajemnicy,ze Tomek mnie zaintrygowal;)

Nic nie jest silniejsze od serca..człowiek zakochany myśli tylko sercem..nawet jak jest wybitnie mądry...dlatego jesteśmy w stanie tak dużo a nawet wszystko zrobić dla ukochanje osoby..

Aniolek ma racje.Nad uczuciem nie da sie zapanowac.Tez kiedys bylam nieszczesliwie zakochana.:(

Rozumiem,że internetowa miłość ;) ?Jeśli czujecie,że jesteście sobie bliscy to bez problemu pokonacie te 600 km żeby tylko się zobaczyc i przytulić...w końcu miłość uskrzydla..600 km to dla zakochanych pestka ;) 🌼 Dziękuję,że przeczytałeś mój topic :)

przechodzilam cos takiego jak ty aniolku.Zycze tobie szczescia,mi niestety sie nie udalo a sentyment pozostal.:O

ja spotkalam swoja nad jeziorem to byla milosc od pierwszego wejrzenia(istnieje)🌻

=Ja= nigdy tego nie przeżyłeś..więc nie możesz wiedzieć jak silna może zawiązać się więź między dwojgiem ludzi właśnie w internecie i jestem pewna że pomarańczowemu i jego M. się uda ,życzę mu tego z całego serca ;)

pass..oczywiście ,że istnieje..ja mojego poznałam przez zupełny przypadek..nie wiem jeszcze czy szczęśliwy przypadek czy nieszczęśliwy..:O

=Ja= ty nic nie rozumiesz!! Ja niechcę innego,ja chcę tylko tego...tylko tego jedynego..tylko na nim mi zalezy..chcę tylko z nim dzielić się moim szczęściem i moim smutkiem..tylko przy nim czuję sie bezpiecznie..:(..rety to takie trudne..