Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośśśś

WpiSz SiĘ jEŻeli WyglądasH Jak PoKemON

Polecane posty

Gość JA=
=Ja= Masz tylko 24latka i tak strasznie mysilsz o tym ze jeszcze nie Miales dziewczyny? ;)24,25 latek to fajny wiek. Pewnie Jestes bardzo fajnym facetem:) i znajdziesz jeszcze dziewczyne, nic na sile:) POWODZENIA;)

No widzisz,nie tylko ja tak myślę .Masz jeszcze kawał życia przed sobą,znajdziesz tą właściwą dziewczynę,ręczę za to ;)

Gość Ja=
*angel* Tak s sadze ze Nasz =Ja= znajdzie fajna dziewczyne:)

Gość ktostamnieistotny
fajne że mu radzicie może kiedyś do niego dotrze, bo on niby chce spróbować. Ale co myślicie o tym że zaczynając pierwszy związek w późnym wieku może być duży problem, przecież większość ludzi ma jakieś doświadczenia. Zaczynać w wieku powiedzmy 27 lat to co przeciętne dzieci przeżywają w podstawówce, załamać się można :(

Gość Ja=
=Ja= Jestes strasznie niecierpliwy. spokojnie nie wyznaczaj Sobie dat, lat...nie ma sensu. ZNAJDZIESZ DZIEWCZYNE! Ja to wiem;)

Ja= - Zgadzam się z tobą w 100 % :D =Ja= - Dobrze ,że masz chociaż nadzieję, w zasadzie nadzieja matką głupich ale pamiętaj że każda matka kocha swoje dzieci,przestań się łamać i wyznaczać sobie czas i datę tak jak powiedział/a Ja= ,uda ci się ja w to wierzę i Ja= też w to wierzy :)

ktostamnieistotny - właśnie ,że nie można się załamać! na wszystko przychodzi pora ,u innych szybciej u innych później,musimy doceniać to co da nam los czy w wieku 17 lat ,czy 27 czy 57 ,póki żyjemy cieszmy się tym co mamy :)

Gość Ja=
*angel* mocno w to wierze!:) =Ja= to fajny facet i znajdzie na 100%:)

Gość Ja=
*angel* Madre slowa ;"póki żyjemy cieszmy się tym co mamy " To moja dewiza;)zycia;) tak jest latwiej , prosciej znosic niepowodzenia:)

A ty dalej swoje..każdy przeżywa miłość w tym czasie gdy go spotka! A co zrobisz gdy miłość zapuka do twojego serca jak bedziesz miał 30 lat?? Nie otworzysz jej,bo bedziesz w tych sprawach \"zielony\" ?? Ja= widzę ,że się rozumiemy :P

Gość Ja=
=Ja= "powinienem" brzydkie slowo:P uzyj Moge znalezc... chyba lepiej brzmi;)

Gość Ja=
=Ja= ;)*Aniulek* dobrze Tobie radzi , czytaj uwaznie!;)

=Ja= to nie są moje rady,że masz tyle czasu czekać,ja ci radzę żebyś się otworzył na ludzi i na świat,mówisz,że nie masz znajomych i co myślisz,że siedząc w domu kogoś poznasz?? WYJDŹ DO LUDZI poprostu wyjdz ,idz na spacer posiedz sobie na ławce w parku i poczytaj książke,zrob cos ze soba i dla siebie! Nie szukaj a znajdziesz to moja rada,ona sie zjawi szybciej niz myslisz w najmniej oczekiwanym momencie,taka juz jest milosc

Gość Ja=
*angel* Jestes Madra Dziewczyna;) =Ja= usmiechnij sie tak od czasu do czasu ;) przestan Byc smutaskiem:( kazdt ma problemy i tak jak dla Ciebie sa "gora" dla mnie to cos czego nie moge zrozumiec[moje klopotki] ale czuje ze znajde rozwiazanie i jeszcze kiedys bede szczesliwa, moze za rok , daw lata....albo sama nie wiem kiedy ale ciesze sie kazym dniam;) Kocham ten piekny swiat[jest sliczny] i wiesz =Ja= nie potrafie sie dlugo martwic moimi problemami a mam powazne"gory"przed soba...

Kochany kolego właśnie próbuję ci to uświadomić :).Dziewzcyny lubia pewnych siebie,wesołych facetów,lubia byc szanowane i zdobywane.Ale nie spotkasz żadnej dziewczyny w swoich czterech ścianach.Jak to po co wyjść?? Żeby poznawać ludzi,nie mam na myśli tego,że podhcodzisz do każdej laski i pytasz się jak ma na imię,to nie jest na tej zasadzie,poznajemy ludzi dzięki wielu przypadkom,zbiegom okoliczności,daj tutaj zadziałać losowi i poprostu wyjdź miłości naprzeciw.Mówię ci,wyjdz sobie do parku usiądz na ławce i poczytaj ksiazke,idz do kawiarni,do kina,do teatru,idz na zwykły spacer,do pubu na piwko ;).Jest tyle miejsc gdzie mozna spędzić miło czas,nawet samemu,a gwarantuje ci,że jak zaczniesz wychodzić,łapać minimalny kontakt z dziewczynami,spotka cie szczęście!Tylko proszę Cię WYJDZ!

Ja= dziękuję ty też ;) A właśnie co do problemów,ja też mam ich całe mnóstwo,ale radzę sobie z nimi tak jak potrafię najlepiej i to całkiem sama,bo mimo ,że mam wielu przyjaciół niechce ich nimi obciążac,czasem moje problemy odstawiam na bok by pomoc innym,nienawidze krzywdy i cierpienia,nienawidze łez i nienawisci,nigdy nie odmówię nikomu pomocy,taka juz jestem ;)

Będziesz ją miał! Możesz mi śmiało wierzyć,jeszcze nikt się nie zawiodł na moich słowach i obiecuję,że ty też się nie zawiedziesz :)

Gość Ja=
Mam duzo klopotkow:( ale w sobote ide z dziewczynami na impreske:D jest takie fajne miejsce nad morzem;) moze wypije dwa piwka ;o ale bede taniczyla i to jest to co uwielbiam:D to bedzie odskocznia od problemow:) zawsze sie swietnie bawie;)

I o to właśnie chodzi Ja= ! Trzeba się cieszyć z tego co się ma wiesz,bo ktoś mądry kiedyś powiedział ,że to co się ma docenia się dopiero wtedy gdy sie to straci i tak właśnie jest jestesmy młodzi musismy się bawić i cieszyć każdym słonecznym albo deszczowym porankiem ;)

Gość Ja=
*angel* zawsze kiedy sie budze patrze w okno i ciesze sie:) moze dla tego ze zyje? a moze jest inny powod... ciesze sie tym co mam i tym czego nie mam... co raz trudniej... ale wierze ze bedzie lepiej;) *Aniolku* moadzre piszesz pewnie ...a nie ma znaczenia dla Ciebie 🌻 za te wszystkie slowa.

Ja= - właśnie dlatego,że żyjesz,że możesz patrzeć na to co przyniesie ci kolejny dzień,że możesz iść z koleżankami na imprezkę wypić piwko i potańczyć ;).Nie wszyscy mają takie szczęście..niektórzy nie mają nic i pragną żyć ,robią wszystko by przeżyć..Doceńmy,to co mamy i żyjmy pełnią zycia tak długo jak będziemy mogli.. hah Ja= dziękuję za kwiatka ;) .Jakbyś miała jakiś problem to polecam się na przyszłość,zawsze coś pomogę :)

Gość Ja=
=Ja= ciesze sie ze Jestes zdrowy:) ja tez jestem zdrowa:Dkurcze dziwnie brzmi:D zdrowe cialo tylko cos sie dzieje z dusza! moze tak. poradze sobie;) za jakis czas bedzie chyba dobrze...

Gość Ja=
*angel* piszesz powaznie? sama nie wiem... moze jest tak ze sie znamy pod innymi nickami? napisze do Ciebie ...a problemy lubie w sobie dusic to co boli. tak mam:) ale Bardzo Tobie Dziekuje 🌻 Jestes Wyjatkowa Osoba.

Wiesz co =Ja= takich informacji nie oczekuj,bo ja nie jestem wróżką .Jeśli posłuchasz moich rad to poznasz ja prędzej niż myślisz, i ja nie mam wiary w ta dziewczynę tylko wierzę w ciebie bo jesteś fajnym facetem i wiem,że ją znajdziesz.

No pewnie,że piszę poważnie :).Dziękuję ci za takie miłe słowa,przynajmniej ty doceniasz moje starania:).Pisz kiedy tylko będziesz miała jakiś problem,albo nawet tak o żeby pogadac,jak będziesz miała ochotę :). A tak na marginesie to zazdroszczę ci tej imprezy,też bym sobie poszalała gdzieś :D,bo ja to taka imprezowiczka jestem :D

Gość Ja=
*angel* kurcze szkoda ze nie mieszkasz w Trojmiescie:( chetnie z Toba i dziewczynami wyskoczylabym na pifko:D i impreske:D wiem ze bedzie fajowo;) zawsze sie dobrze bawie:) taniec to jedna z moich pasji;) Jestes bardzo madra Dziewczyna. 🌻

Gość Ja=
*angel* rozmawiac uwielbiam:) mam dobry kontakt z ludzmi[to tylko zarty i problemy innych, o moich milcze albo rzadko wspominam] zabawne kazdy mysli ze jestem szczesliwa osobka i nie mam klopotkow:( mam jak kazdy.