Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beniaaa

Zroila mi sie opryszczka na ustach..

Polecane posty

Gość beniaaa

boli :( pomozcie , czym smarowac ? moze jakies domowe sposoby , prosze !

Gość jalbko-malina
tez mnie cholerstwo zlapalo, ale wywalczylam swoje ;) prawie nie widac ;P uwazam, ze moj pomysl nie jest najmadrzejszy, ale sprzedam Ci go ;P jak mi wylazi to cholerstwo i juz sa 'babelki' to przebijam je zdezynfekowana igla, boli i piesze,ale moim zdaniem warto ;p potem jade czosnkiem jak szalona, tez boli ;p potem na to jakis zovirax, haksovir albo tribiotic, a na to jeszcze paste do zebow ;p takie moje szamanskie sposoby ;p zostawiam to na cala noc, a rano zmywam,pozniej pyska mocze chwile w wodzie i sciagam ta skorke namoknieta ;p potem podklad i 'włala' :P moze to nie najmadrzejsze, ale dziala i to najwazniejsze ;) dzis juz praktycznie nie widac ,a zapowiadalo sie na wielkie cos ohydne :p

Nieżle - ja robie to samo, co koleżanka powyżej :D:D Dokładnie tylko traktuję to wyciśnięte miejsce chusteczką, żeby nie nyło odrobiny płynu. Goi mi się w przeciągu 2 dni. Później smaruje to miejsce odrobinką pasty do zębów.

Gość asdada
masochistki... :D

Gość brudny sposób
ale za to bardzo skuteczny to posmarowanie tego świństwa spirytusowym roztworem fioletu gencjaninowego. To jest najlepszy środek na wszystkie wrzody, pechęrze. wysusza bezkonkurencyjnie. Ja mam ciągły problem z opryszczką, nawiedza mnie co kilka miesięcy regularnie. Smaruję się tym świństwem na okrągło co 10 minut jak tylko pojawią sie bąbelki i NIE PRZEKÓWAM ICH!!! Opryszczka znika na następny dzień, czasem nawet w kilka godzin. Zato duuużo więcej czasu zajmuje potem domycie się...

Gość beniaaa
no witam dziewczynki ! jakos nie moglam sie doczekac na odpowiedz , ale babelek swedzial i rosl , ze sama go przekolam;) bo nie moglam wytrzymac , dzis jest strup , ale juz nie swedzi i nie boli ;) troche to rzezniacki sposob ale dziala a najwazniejsze ze sama na to wpadlam ;) jestescie super ! pozdrawiam.

Jesli często robi się opryszczka to najlepiej zastosować antybityk na opryszczkę HEVIRAN. Jest na receptę. Zmniejszy częstotliwość opryszczki a może nawet spowoduje, że już więcej nigdy się nie zrobi.

Gość szukajaacaa
jak już ktoś został zarażony wirusem opryszczki, to niestety ma to do końca swoich dni ,nie da się go pokonać. oczywiście jest,ale nie przez cały czas w formie aktywnej ;)