Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasssiiiaaa

korony porcelanowe jak dlugo nosicie?

Polecane posty

Gość Donalss
1 minutę temu, Gość Donalss napisał:

U mnie wytrzymały 21 lat i pech sprawił że Irlandzki dentysta nie poznał się że to korona i chcial usunac zgrubienie z tyłu zęba myśląc że to kamień. Na nieszczęście naruszył całą strukturę jedynki i jakieś 3 tygodnie temu ząb się rozsypał. Tak więc nawiązując do tego jak długo wytrzymują to chyba najważniejsze jest jak dobrze dentysta je zrobi. Nigdy nie narzekałem a i 21 lat temu technika była daleko do tyłu w porównaniu do tej obecnie obowiązującej. w związku z tym, radzę poszukać implantologa albo stomatologa z wieloletnią praktyka w stomatologii estetycznej znajacego sie na koronkach lub mostkach.  :classic_biggrin:

Gość Ale bede miec usmiech

Ja wlasnie bede robic korony od trojki do trojki bo mam brzydkie zeby a chce miec Hollywoodzki usmiech. Dentystka powiedziala ze korony się robi na stałe i nie trzeba sie martwic ze kiedys trzeba bedzie je wymieniac.

Gość koronka

Ja mam koronke porcelanowa 38 lat  dentysta w niemczech  powiedzial ze jest bardzo dobrze zrobiona i w dobrym stanie a ja mu powiedzialem ile lat ja mam i ze w Polsce zrobiona .