Gość mama37 Napisano Luty 7, 2007 Moja córka ma 17 lat,17 lutego ma urodziny wlasnie 17 :) i chcialabym jej kupic na prezent cos z bizuterii. Kolczyki nie wchodza w gre,bo ma chyba z 30 dziurek i jak to mowi nosi tylko male "kolce" wiec zadne z tych ładnych duzych kolczykow,co sa teraz modne nie wchodza w gre. Zastanawialam sie nad pierscionkiem moze jakims,ma juz jeden zloty ode mnie ale chcialabym kupic teraz drugi. Zastanawialam sie czy moze z jakims kwiatem,sercem czy cos.Córka lubi tego typu wzorki. Moze doradzicie cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 Wydaje mi się, że może lepiej jakis z kamieniem, jakimś niebieskim jak nie lubi cyrkonii albo z czarnym taki większy :) łancuszek z jakąś ładną zawieszką odpada ? albo jakaś stylowa bronzoletka ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 Bo kwiat albo serce to takie dziecinne trochę... Ona już prawie 18 lat ma.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama37 Napisano Luty 7, 2007 z tego co wiem,co dziewczyny nosza takie rózne :P no ale nie mysle o niczym duzym,raczej jakies malutkie. Albo moze jakies kolczyki w koncu w nia wmusze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 Ale skoro nie lubi to może kup coś co jej by się spodobało :) skoro nosi kolczaste to może rzeczywiście jakiś pierścionek :) a ja mam 18 lat i nie bardzo chciałabym dostać pierścionka w kształcie serca albo kwiatka.. bo takie noszą raczej dziewczyny młodsze, takie bardziej dziecinne :) wydaje mi się, że trochę bazarowo też wyglądają dlatego odradzam :) ale to Ty najlepiej znasz córkę więc wiesz lepiej co lubi :) pytałaś o zdanie więc je wyraziłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama37 Napisano Luty 7, 2007 dziekuje :) ale to straszny problem,bo chcialabym zeby corka byla zadowolona. Moze ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 A może spytaj jej co by chciała ? :D Może ma jakiś wymarzony prezent :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blądyna 0 Napisano Luty 7, 2007 Piszesz że już ma jeden od Ciebie, może dokup pasujący do niego. Byle by nie \"bazarówki\" tzn serce, kwiat itp. A najlepiej jak pójdziecie po ten prezent razem ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama37 Napisano Luty 7, 2007 haha to byłoby za proste:P ale podpytam może męża,chociaz on to powiedziałby pewnie ze córka chce auto(on ma obsesje:P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 Albo jak przyjdzie jakaś przyjaciółka córki to spytaj jej na osobności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama37 Napisano Luty 7, 2007 moze i macie racje z tym sercem;P... No ale co ja mogę wiedziec:p moze zafunduje jej kolczyk w nosie,tam jeszcze nie ma :p A tak na poważnie,to nie wiecie czy moze sprzedaja jakies komplety takich samych kolczykow do całych wykolczykowanych uszu? :D wiem,ze smiesznie brzmi ale chyba rozumiecie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm skoro kolczyki Napisano Luty 7, 2007 to jej pasja to czemu nie/:p a moze masz jakies linki do tych pierscionkow,to bysmy ocenily czy sa dziecinne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iduś 0 Napisano Luty 7, 2007 ale kolczyki kolczaste :P chyba raczej takich nie ma :D są do kupienia pojedyńcze takie same to możesz kupić z 10 sztuk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama 37 Napisano Luty 7, 2007 hehe ja sie nie znam chyba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehehheheeee Napisano Luty 7, 2007 nic w tym zlego:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowy_budyn 0 Napisano Luty 7, 2007 Jeżeli córka ma np. przekłuty pępek (jak mniemam bo gdzie zmieścić 30 dziurek w uszach?) kup jej może jakiś niebanalny kolczyk do pępka. Ja bym się z takiego ucieszyła, gdybym takowy miała. Poza tym może spróbuj jakiś ładny, srebrny zegarek - na przykład Swatch miał ładną edycję zegarków z bransoletą w kształcie serc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slowiankassa Napisano Lipiec 7, 2011 pewnie ze to dobry prezent, tymbardziej ze dobre vaio tak wiele nie koztuje : http://qblack.pl/laptopy-sony-vaio-o_c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach